Widgets Magazine

Σε κοινωνικό επίπεδο:

Πόσο πιο άμεσα, θαρραλέα και με έπαρση μπορούμε αυτό το διάστημα να επικοινωνήσουμε; Ναι, η θεατρικότητα στο λόγο από τους ηγέτες και γενικώς όσους έχουν εξουσία θα γίνει αισθητή. Τα καλά και συμφέροντα θα ειπωθούν, πολλές φορές αντικρούοντας την αντικειμενικότητα. Τα μεγάλα λόγια είναι ένα χαρακτηριστικό αυτού του Ερμή, που δεν συνοδεύονται πάντα από ρεαλισμό και οι καλές προθέσεις βρίσκονται προς αμφισβήτηση, όμως και στην εξίσου πιθανή περίπτωση να υπάρχουν οι καλύτερες προθέσεις, με δυσκολία μπορούμε να ακούσουμε και την αντίθετη άποψη. Πολιτικά, κοινωνικά ο καθένας θα επιμένει για το αλάθητο της γνώμης του, εδώ λοιπόν ίσως προκύψουν κάποιες εντάσεις. Πύρινες ομιλίες.

Επίσης θα δούμε καλλιτεχνική ανάπτυξη, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και συγκεντρώσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο:

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνο εμείς που έχουμε πάντα δίκιο. Εάν αυτό το ενστερνιστούμε, τότε η περίοδος με αυτόν τον Ερμή έχει να μας δώσει πολλά θετικά. Θα έχουμε την τάση να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια μεγαλεπήβολα, πρωτότυπα και να τα κάνουμε πράξη. Ό,τι έχει σχέση με συγγραφικό έργο ή καλλιτεχνική δημιουργία τον Ιούλιο θα έχει μεγάλη έμπνευση και προβολή: Καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε, γιατί τον Αύγουστο με την αναδρομή πορεία του μπορεί να ανακοπεί η δράση. Τα παιδιά και τα ταξίδια αναψυχής θα μας δώσουν χαρά και θα έχουμε την ανάγκη επικοινωνίας με τους ερωτικούς συντρόφους.

Όψεις του Ερμή έως την αναδρομή του στις 26/7.

30/6 –  Ερμής τετράγωνο με Ουρανό.

Θα ξαφνιαστούμε με συζητήσεις και νέα που θα ακούσουμε, έντονη αντιπαράθεση με δυσμενή αποτελέσματα.

5/7   Ερμής αντίθεση με Άρη.

Λεκτικές επιθέσεις δίνει αυτή η όψη, προσέχουμε τις μετακινήσεις μας  και τα παιδιά. Θα πρότεινα ψυχραιμία γιατί θα υπάρχει μεγάλη έπαρση και δύσκολα θα αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις. Σε χώρους αναψυχής θα δημιουργηθεί ένταση όπως επίσης και σε συλλογικούς χώρους.

9/7   Ερμής τετράγωνο με Δία.

Δύσκολη και αυτή η όψη λόγω του ότι ο Δίας δίνει ένταση και επιπολαιότητα καθώς επίσης μεγαλοποιεί και αμβλύνει τις διαφορές. Προσέχουμε το γραπτό και προφορικό λόγο όπως και την κρίση μας σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν το διάστημα αυτό. Να αποφεύγονται τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.

Αν και δεν είναι κύρια όψη, θα έλεγα ότι θα χρειαστεί να προσέχουμε και στις 16/7: Ο Ερμής είναι σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, πολύ πιθανόν να έχουμε υπερένταση. Η επικοινωνία θα είναι απότομη και μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις που θα είναι δύσκολο αργότερα να επανορθώσουμε. Προσοχή στις μετακινήσεις και σε χώρους διασκέδασης. Τα παιδιά σε πρώτο πλάνο στην προσοχή μας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Ιουνίου 2018: Συναισθηματικές ελλείψεις
Επόμενο άρθροOι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 2/7 έως και 8/7/2018
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here