Widgets Magazine

Κλείνοντας ο Ιανουάριος και λίγο πριν την έκλειψη-πανσέληνο και blue moon- ο Ουρανός μας επιφυλάττει εντάσεις εσωτερικές, λεκτικές και όχι μόνο! Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στα ζώδια του Αιγόκερω και του Κριού σε σύγκρουση δεν θα ναι μια εύκολη περίπτωση!  Παρορμητισμός, βιασύνη ίσως αστοχία στο λόγο και στα έργα θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο ρεαλισμός η οργάνωση του ζωδίου του Αιγόκερω να πηγαίνει περίπατο. Η εμμονή του Ερμή σε ζώδιο εξουσίας να θέλει να υπερισχύσει  έρχεται σε σύγκρουση με το δραστήριο, μάχιμο και υπέρ ιδεαλιστή Ουρανό με αναπόφευκτο αποτέλεσμα τη σύγκρουση και την επανάσταση να βρίσκεται προ των πυλών.

Δεν νομίζω ότι θα κάνει κάποιος  από τους δύο πίσω! Εκεί φυσικά αρχίζουν τα δύσκολα, οι ανατροπές που θα λάβουν χώρα τις μέρες αυτές λίγο πριν και λίγο μετά και θα μας επηρεάσουν όλους. Ο μεταξύ τους συνδυασμός  θα δημιουργήσει τεταμένο και επικίνδυνο κλίμα και σε προσωπική βάση θα εξαρτηθεί από το που βρίσκονται στο ωροσκόπιο μας. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν  οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ΟΥ  δεκαημέρου εξαιτίας ξεσπασμάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν από το άμεσο περιβάλλον τους. Νεύρα, σκληρές κουβέντες, βιασύνη στην εξαγωγή συμπερασμάτων αλλά και  ροπή προς ατυχήματα -από απροσεξία- θα τους καταστήσουν επικίνδυνους τις μέρες αυτές που οι πιέσεις απέναντι τους θα αυξηθούν ιδιαιτέρως .Σε κοσμικό επίπεδο θα έχουμε θρασύτατες δηλώσεις για  διεκδικήσεις εξουσιών έτσι ώστε να ταραχτεί ακραία πάλι η εμπιστοσύνη μας στα ΜΜΕ  Όμως καινούργιες ιδέες θα έρθουν στο φως που θα γκρεμίσουν τις υπάρχουσες σε βάθος χρόνου, ακόμα κι αν προσωρινά φαίνεται αρκετά δύσκολο, δεδομένων των υπολοίπων πλανητικών επιρροών

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΆρης στον Τοξότη (26/1 – 17/3/2018)
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 για το ζώδιο του Κριού
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here