Widgets Magazine

Κριός

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με πολλά  σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τον οικονομικό τομέα και την διαχείριση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Η Σελήνη στις αρχές εβδομάδας ερεθίζει το σημείο της έκλειψης του Δεκεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι όσοι ασχολούνται με τις οικονομικές αγορές και το χρηματιστήριο θα βιώσουν οικονομικές απώλειες. Το παρασκήνιο που συντελείται αυτό τον καιρό επειδή είστε γνώστης της κατάστασης, θολώνει ακόμα περισσότερο την σκέψη σας.

Ταύρος

Το διάστημα αυτό για τους Ταύρους θα είναι αρκετά έντονο και θα νιώθουν ότι η προσωπική τους ζωή είναι σαν μία παλίρροια που τα νερά της συνεχώς φουσκώνουν και που νιώθουν ότι θα πνιγούν από αυτά. Πολλά πράγματα που υπάρχουν μέσα σας, εσωτερικά συναισθήματα και σκέψεις έχουν υποστεί μία μετατροπή. Και αυτή μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνική αποστασιοποίηση (με δική σας ευθύνη) κάποιον πολύ σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών.

Δίδυμος

Αυτή  την εβδομάδα αγαπητοί Δίδυμοι μπορεί να νιώσετε ότι είστε πολύ νευρικοί και πολλοί φόβοι σας θα σας χαλάσουν τον ύπνο σας. Όμως επειδή έχετε φανεί ιδιαίτερα προνοητικοί όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σας, ήρθε τώρα  η ώρα που θα ανταμειφθείτε. Κάποια μπερδεμένα γεγονότα λαμβάνουν τώρα χώρο στο επαγγελματικό τομέα, τα οποία δυστυχώς είναι θολά. Έτσι  δεν μπορείτε να διακρίνεται ποια η αλήθεια και ποιο το ψέμα, την επόμενη εβδομάδα όμως όλα θα διαλευκανθούν.

Καρκίνος

Αρκετοί από σας αγαπητοί Καρκίνοι θα κάνετε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα οποία θα είναι αρκετά έντονα  μιας και οι περισσότεροι από σας, έχετε να διαπραγματευθείτε όρους και κανόνες. Στο τέλος εσείς θα είστε αυτοί που θα επιβάλλεται σε όλους τους άλλους δικούς σας. Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν ότι τύχη είναι με το μέρος σας. Η συμβουλή μου είναι αν μπορέσετε, κάποιες συμφωνίες και υπογραφές να τις μετά κυλήσετε για την επόμενη εβδομάδα.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες ίσως χρειαστεί αυτή την εβδομάδα να δώσετε ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, στην υγεία ενός γυναικείου οικογενειακού σας προσώπου. Αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει μιας και δε θα’ ναι κάτι σοβαρό. Απλά συνήθως εσείς είστε ο άνθρωπος μέσα στην οικογένεια, ο οποίος πάντα κουράρει ψυχολογικά κυρίως τους άλλους. Και εκτός απ’ αυτό αυτό, αυτή την εβδομάδα θα έχετε και πάρα πολλές υποχρεώσεις μέσα στην εργασία σας. Έτσι θα έχετε μία έξτρα ταλαιπωρία. Be cool.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι κουραστική, αλλά θα ’ναι και πολύ δημιουργική για τα επαγγελματικά σχέδια, αγαπητοί Παρθένοι. Φίλοι, ομάδες και σύλλογοι σας πριμοδοτούν και σας χαρίζετε μέσα απ’ αυτούς και τις διασυνδέσεις που θα σας κάνουν, ισχυρές ονειρικές συνεργασίες. Αλλά μιας και αναφέραμε τον όρο «ονειρικές» , προσοχή θέλει σε συμφωνείς και υπογραφές γιατί παραμονεύει και ο παραπλανητικός Ποσειδώνας. Κάντε λοιπόν υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα για τα πιο σημαντικά.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί αυτή η εβδομάδα μας υπογραμμίζει τρία ζητήματα. Το ένα μάς θέτει τη προσοχή όσον αφορά την υγεία σας, αλλά και τα οικονομικά που έχετε μαζί με τρίτους. Κατά το οποίο δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες μικρές ή μεγάλες οικονομικές διαρροές. Και τέλος το τρίτο ζήτημα αφορά κάποιες πολύ καλές διαπραγματεύσεις, που θα κάνετε άμεσα στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεστε. Να θυμάστε μόνο ότι ίσως κάποια από αυτά που θα συμφωνήσετε ενδέχεται να αλλάξουν από την επόμενη εβδομάδα.

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή ίσως να νιώσετε λίγο ταλαιπωρημένοι από εργασία αλλά και από την σωματική κούραση. Και αυτό θα σας καταστήσει κάπως περισσότερο ευάλωτους στην υγεία σας. Παρόλα  αυτά καθότι είστε προικισμένοι με γερή κράση, δεν θα χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε το ξίφος σας για να επιβληθείτε στον κοντινό σας περίγυρο και ιδιαίτερα στην οικογένεια. Η αιτία φυσικά θα είναι ο έλεγχος της οικονομική διαχείριση ενός κληρονομικού ζητήματος που σας αφορά.

Τοξότης

Η παράτολμες κινήσεις και τα επενδυτικά ρίσκα τα οποία πήρατε την προηγούμενη εβδομάδα,  σας έχουνε φέρει και τα ανάλογα οικονομικά αποτελέσματα. Άλλοι πάλι μπορεί να είχαν επενδύσει συναισθηματικά σε λάθος άτομα. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας σας, πολλοί από εσάς θα έχετε λανθασμένη εικόνα για αυτά που σας συμβαίνουν μέσα σας εσωτερικά αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Καλύτερα να βάλετε τα σχεδία σας σε αναμονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αιγόκερως

Δεν θα έλεγα ότι αυτή θα είναι και η καλύτερη σας εβδομάδα. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας, γιατί έχετε πολλά ανοικτά μέτωπα. Καταρχήν στον τομέα της επικοινωνίας θα υπάρχει παραπληροφόρηση, παρανοήσεις και μπερδέματα. Ταραχή θα σας φέρει κάποιο στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, που αυτό δεν αποκλείεται να είναι και αγαπημένος σας ή αγαπημένη σας. Και τέλος πολλές από τις συνεργασίες τώρα μπορεί να διαλυθούν μιας και θα υπάρξει μέσα σε αυτές αρκετή ένταση.

Υδροχόος

Σίγουρα νιώθετε πολύ μπερδεμένοι αυτή την εβδομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι αισθάνεστε και αρκετά βαρύ το παρασκήνιο που διενεργείται πίσω απ’ την πλάτη σας. Όμως εάν κάνετε υπομονή θα δείτε ότι τα πράγματα γρήγορα θα φτιάξουν. Η επόμενη εβδομάδα έρχεται σε ορθοδρόμηση ο Ερμής και η σκέψη σας θα νιώσετε ότι θα σας απελευθερώσει από τα κακώς κείμενα. Μη δώσετε  τώρα ιδιαίτερη σημασία σε απογοητεύσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Ιχθύες

Άσχημες ειδήσεις και κακές πληροφορίες ίσως να σας κάνουν να νιώσετε ιδιαίτερα ευάλωτοι στην υγεία σας καθώς και στην ψυχολογία σας, αυτή την εβδομάδα. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ανεβάσετε την διάθεσή σας, κάνοντας παρέα με αγαπημένους φίλους αλλά και με το να περάστε το  χρόνο σας δημιουργικά. Ιδιαίτερα ωφέλιμο θα ήταν να ασχοληθείτε με μικρά παιδιά,  τα οποία πάντα έχουν την μαγική ικανότητα να μεταφέρουν στους άλλους χαρά και αισιοδοξία.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here