Widgets Magazine

’ΣΥΝΤΑΓΕΣ’’ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΜΟ

ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2020
Σε πείσμα των καιρών και των …ιών, θα ήθελα να ανοίξω μερικές τρύπες αισιοδοξίας στο σκοτεινό πέπλο του πανικού που μας περιβάλλει. Μικρές, μικρές τρυπίτσες με το βελονάκι της χαράς, αυτό που πλέκει τις περίτεχνες μπιμπίλες που στολίζουν τα νυφικά, τα κοφτά σεντόνια και τις μπουτονιέρες των γαμπρών! Ναι…σε πείσμα των ημερών και της κατήφειας για το φόβο των Βαρβάρων θα σας ταξιδέψω σε γάμους και στους υιούς και τις κόρες που θα φέρουν. Σε αυτούς τους υιούς τους ξανθόμαλλους και γαλανομάτηδες ή τους μελαχρινούς με τις μπούκλες και τα γελαστά σκούρα μάτια που καθιστούν αθάνατους τους γεννήτορες τους και την ανθρωπότητα.

Όσοι ιοί ξενόφερτοι και φυτεμένοι κι αν εισβάλλουν στη ζωή μας εμείς θα πάψουμε να ζούμε και να ελπίζουμε;

Θα πάψουμε να κάνουμε παιδιά και να ελπίζουμε;

Θα πάψουμε να απολαμβάνουμε τον Ήλιο και τη θάλασσα και να ελπίζουμε;

Και αν πρέπει να ονομάσουμε τους φόβους και τους πόνους μας μήπως δεν έχουμε βαρύτερο όνομα από αυτό του Κοροναϊού;

Προσοχή ναι, μέριμνα ναι, μα πανικός όχι! Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη είναι η καλύτερη άμυνα για οποιοδήποτε νόσημα. Είναι το ισχυρό όπλο του οργανισμού και αν δεν την αισθανόμαστε πρέπει να την εφευρίσκουμε . Όταν κάτι το υποδυθούμε για αρκετό καιρό, αυτό γίνεται έξη και τότε μπαίνουμε πραγματικά στη δική του συχνότητα. Και μετά το φόβο των Βαρβάρων, εκεί την άνοιξη, μετά το ορθόδοξο Πάσχα μας, τότε που η δύναμη του ιού θα έχει εξασθενήσει οι γάμοι θα αρχίσουν να γίνονται. Θα σας δώσω λοιπόν τα do και τα don’t …αλλά και τις καλύτερες ημερομηνίες για να δέσει η ένωση σας και να ριζώσει.

DO
. Τα δίσεκτα έτη δεν είναι απαγορευτικά για να πραγματοποιούνται γάμοι, σε αντίθεση με την παράδοση που τα θεωρεί κακότυχα. Μα πως να είναι κακότυχο κάτι που μιλά για αφθονία από τη στιγμή που ετυμολογικά δεν προέρχεται από το δυς(τυχία ), αλλά από το δις(εκτο) αφού τα δίσεκτα έτη έχουν 366 (δυο 6) αντί για 365 ημέρες. Και μην ξεχνάτε πως οι βασιλείς τα δίσεκτα έτη επέλεγαν να παντρευτούν!

.Με τη μέθοδο της επιλεκτικής Αστρολογίας επιλέγεται η ημερομηνία που δένει αρμονικά με τα προσωπικά ωροσκόπια του ζευγαριού αλλά και με το χάρτη της σχέσης τους.

. Επιλέγουμε ημέρα ευνοϊκή σε όψεις, σε ζώδιο και σε ωροσκόπο, με βάση την κίνηση των transit πλανητών. Τα κατεξοχήν ζώδια του γάμου είναι αυτά που η Αφροδίτη έχει τον πρώτο λόγο, στο Ζυγό και στον Ταύρο, αλλά και στους Ιχθύες που βρίσκεται στην έξαρσή της. Οι Ωροσκόποι σε αυτά τα ζώδια αλλά και σε μοίρες που βρίσκονται Βασιλικοί Απλανείς Αστέρες είναι πολύ καλές επιλογές.

. Οι αρμονικές γωνίες των μεγάλων είναι σημαντικές για την μακροημέρευση και ένας δυνατός Δίας και Κρόνος μπορεί να γίνουν η κοσμική κόλλα που θα κρατήσουν το ζευγάρι ενωμένο για ‘’πάντα’’ ή… για όσο καθορίζουν οι Δεσμοί της Σελήνης τους!

. Ημέρα Κυριακή, ημέρα Ήλιου και ώρα μεσημεριανή 12.00μ.μ. – 13.30μ.μ. με τον Ήλιο καρφιτσωμένο ψηλά, στο Μεσουράνημα του χάρτη της ένωσης. ! Όλη η λάμψη της μέρας και της ώρας κλειδωμένες στη γαμήλια τελετή σας!

DON’T
. Κοντά σε Εκλείψεις
. Σε Σελήνη κενή πορείας
. Με ανάδρομο Ερμή, εκτός αν είναι δεύτερος γάμος, ανάδρομη Αφροδίτη και ανάδρομο Άρη.

Η φετινή χρονιά, είναι μια χρονιά με λιγότερες διαθέσιμες ημερομηνίες από τη στιγμή που έχουμε πολλούς πλανήτες σε ανάδρομη πορεία. Επίσης, από τέλος Φεβρουαρίου έως 19 Απριλίου που διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής και του Πάσχα δεν γίνονται θρησκευτικοί γάμοι. Και αφού οι δύο πρώτοι μήνες του δίσεκτου 2020 αποτελούν παρελθόν ας δούμε τις από εδώ και πέρα θετικότερες ημερομηνίες μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΜΑΡΤΙΟΣ : 13, 27, 28 και 29, πολιτικοί γάμοι.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ : 3, 11, 12, πολιτικοί γάμοι .
20 , 26 και θρησκευτικοί.

ΜΑΙΟΣ: 2, 3, 5, 10 και 11. Τον υπόλοιπο Μάιο η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα.

ΙΟΥΝΙΟΣ : Εκλείψεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ: 21, 29.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 4, 8, 13, 18, 23, 27

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 7,8

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ανάδρομος Άρης

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ : 14, 24,

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: 22, 23, 24

Καλοστέριωτα τα ζευγάρια που θα ενώσουν τις ζωές και τις τύχες τους το 2020 … που θα φέρουν στον κόσμο γιους και κόρες!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός και Δίας!
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Μαρτίου 2020 – Η Eλλάδα φλέγεται…
Βάσια Μαυράκη
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here