Widgets Magazine

ΤΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ… ΕΡΩΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΗΣ!

Ο Φλεβαριάτικος ουρανός θα αγκαλιάσει την δεύτερη Νέα Σελήνη του νεόκοπου 2019 και θα της χαρίσει τις αλκυονίδες του, τις ημέρες αυτές που ξεγελούν το χειμώνα και που η θάλασσα ημερεύει για να φτιάξει με ασφάλεια η λευκή κόρη του Αίολου τη φωλιά της. Γιατί τέτοια ήταν η συμφωνία… εκεί στην καρδιά του χειμώνα λίγες ημέρες ανακωχής και λιακάδας ίσα να γεννήσει η Αλκυόνη τα αυγά της, να τα λουφάξει με ασφάλεια πάνω στα αλατισμένα βράχια χωρίς το κύμα να τα φτάνει. Έχασε που έχασε τον άνδρα της τον Κύηκα από ένα καπρίτσιο του Δία και της Ήρας … μην χάσει και τα παιδιά της! Η Νέα αυτή Σελήνη των αλκυονίδων με τις ημέρες τις τρυφερές και τις προσταυτευμένες θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο και θα συνοδεύεται από μια αλλάγή… την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Μετά τη χαλαρή της θέση στον ταξιδιάρη Τοξότη η κυρά της ομορφιάς και της καλοζωίας θα περάσει στον σκληροπυρηνικό και αξιοσέβαστο Αιγόκερω! Ένας θηλυκός πλανήτης μικρός, γρήγορος, ζεστός, αγαπησιάρης… κάτω από τις σκληρές και ψυχρές φτερούγες του Αιγόκερω, κάτω από τις βραχώδεις φτερούγες του Κρόνου δηλαδή! Αλήθεια, τι θα γίνει άραγε εδώ; Θα καταφέρει να ζεστάνει έστω και λίγο την παγωμένη φύση του… θα καταφέρει να τον κάνει να χαμογελάσει έστω και αμυδρά; Ή θα καταφέρει αυτός να την ψυχράνει και να της στερήσει κάθε χαρά; Μα για σταθείτε.. για την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μιλάμε! Γνωρίζει καλά τη θέση της και είναι τόσο μετρημένη όσο αυτός θέλει… και όσο αυτή επιτρέπει στον εαυτό της. Είναι μια Αφροδίτη Κρόνια, αυστηρή και καλοδομημένη και με… καλοκρυμμένες βλέψεις μεγαλείου επίσης! Είναι ισχυρή, έχει θέληση, πασχίζει για την έξωθεν καλή της μαρτυρία, θέλει την κοινωνική καταξίωση και έναν καλό ”γάμο” που θα την φέρει στην κορυφή… απλώς γιατί δεν ταιριάζει τίποτα λιγότερο στα πλάνα της. Πασχίζει όμως για τρυφερότητα, θέλει να κλέψει στοργή και συναισθήματα από την απέναντι της Αφροδίτη, αυτή του Καρκίνου… γι αυτό άλλωστε ψάχνει τη φροντίδα και την αγάπη σε αγκαλιές μεγαλύτερες ηλικιακά από την ίδια, σε αγκαλιές που μπορούν να της διασφαλίσουν ένα συναίσθημα που δεν θα την εκπλήξει… μέχρι φυσικά να θυμηθεί πως ανήκει στα παρορμητικά και να εκπλήξει η ίδια τον εαυτό της.

Μια τέτοια Αφροδίτη θα κάνει συντροφιά στο Νέο Φεγγάρι του Φλεβάρη … πίσω από την πλάτη του Υδροχόου φυσικά, αλλά σε μια εξαιρετική θέση για τα ζώδια της γης. ΤΑΥΡΟΙ του Απρίλη, ΠΑΡΘΕΝΟΙ του Αυγούστου και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ του Δεκεμβρίου αρχικά και στη συνέχεια και όλοι οι υπόλοιποι καθώς θα περνάει στα δικά σας δεκαήμερα, θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες και μέρες ήμερες και γλυκές μέσα στο χειμώνα, μια μικρή ανάσα πριν η Αλκυόνη γεννήσει τα αυγά της και η συμφωνία λάβει τέλος! Η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης ”προσωπικός” που κινείται πολύ γρήγορα… μόλις δέκα ημέρες σε κάθε δεκαήμερο θα παραμείνει. Ποιος είπε όμως πως οι μικρές ευκαιρίες που αρπάζουμε μέσα σε μόνο μια στιγμή δεν γίνονται μεγαλειώδεις καταστάσεις που μπορούν να διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή; Από μια σπίθα ξεκινά μια πυρκαγιά, από μια πρώτη σταγόνα μια καταιγίδα και από μια πρώτη ματιά ένας έρωτας μεγάλος. Συνήθως υποτιμούμε την Αφροδίτη σε μια θέση σαν κι αυτή του Αιγόκερω, θεωρώντας πως δεν ταιριάζει στη φύση της. Σωστό… αλλά και πάλι… σκεφτείτε πόσο καλή μπορεί να σταθεί για τα ζώδια της γης που γνωρίζουν τη φύση της και ξέρουν ν’ αναζητούν με επιμέλεια ασφάλειες συναισθηματικές αλλά και υλικές;

Στην Αστρολογία οι πλανήτες έχουν θέσεις κυβέρνησης, έξαρσης, πτώσης και αδυναμίας και λειτουργούν αναλόγως. Στη ζωή όμως και στους χάρτες που εξυπηρετούμε εμείς οι άνθρωποι , ο κάθε πλανήτης έχει τη θέση που του πρέπει , γιατί αυτά τα μαθήματα πρέπει ο καθένας μας να πάρει… Η Αφροδίτη έχει κυβέρνηση σε Ταύρο και Ζυγό, αδυναμία σε Σκορπιό και Κριό, έξαρση στους Ιχθύες. Λειτουργεί θυσιαστικά και παράτολμα στην αγάπη στις 27 μοίρες των Ιχθύων, γιατί αγάπη χωρίς Ποσειδώνα θυσία δεν έχει… και έχει πτώση στην Παρθένο. Όπου όμως και αν βρίσκεται σε ένα γενέθλιο χάρτη, πασχίζει να δώσει το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη, την ανάγκη για αγάπη! Προσπαθεί να δώσει και να πάρει αγάπη, κάνοντας ό,τι καλύτερο γνωρίζει και μπορεί μέσα σε όλα τα ζώδια και μέσα σε όλους τους οικους… Ακόμη και στον Αιγόκερω, ακόμη και στη 27η μοίρα του, εκεί στην σκληρή μοίρα της έξαρσης του Άρη. Εκεί που θα βρίσκεται στις 26 του Φλεβάρη, αφού θα έχει κάνει πρώτα μια παθιασμένη σύνοδο με τον Πλούτωνα. Τα ζώδια της γης του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν την τιμητική τους, ιδιαιτέρως ΤΑΥΡΟΙ 12- 21 Μαίου και ΠΑΡΘΕΝΟΙ 13 – 23 Σεπτεμβρίου που θα βιώσουν την ενέργεια της σε θεαματικά τρίγωνα!

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν και αυτοί του δεύτερου δεκαημέρου αφού στη διαδρομή που θα διαγράψει λίγο πριν την Πανσέληνο, στις 17 Φεβρουαρίου θα συναντηθεί με τον Κρόνο στις 15 μοίρες του Αιγόκερω. Και ενώ για τους ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ 5-7 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσει σοβαρά και υπεύθυνα ίσως και λίγο μελαγχολικά ενεργοποιώντας την Έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου, για ΤΑΥΡΟΥΣ 5- 7 Μαϊου και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ 6 – 8 Σεπτεμβρίου θα είναι ανεπανάληπτη!

Χαριτωμένα θα λειτουργήσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και για τα ζώδια του νερού, δίνοντας στους ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ συναισθηματικές περισσότερο ευκαιρίες και οικονομικές σε ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ.

Για τα ζώδια του αέρα ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ ευεργετικά θα λειτουργήσει η ίδια η Νέα Σελήνη στις 15 μοίρες του Υδροχόου. Μια Νέα Σελήνη διανοητική και ήπια θα φέρει ιδέες που θα πρέπει όμως να διαχειριστούν με προσοχή αφού το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα παραμονεύει. Για τους ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ το νέο φεγγάρι του Φλεβάρη θα … θρέψει παρασκήνιο που είναι πιθανόν να αποκαλυφθεί μετά τις 19 Φεβρουαρίου, μετά την Πανσέληνο της εργατικής Παρθένου!

Στις φωτιές μας ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ, η σοβαρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα φέρει μια μικρή αμηχανία αφού πραγματοποιείται σε ένα στοιχείο που δεν το πολυκαταλαβαίνουν. Τι να καταλάβει αλήθεια η παράτολμη φωτιά από την λογική γη; Πως να γειώσει και να τιθασεύσει την ορμητική της φύση και να την κάνει ύλη μετρήσιμη; Απλώς θα περιμένουν να κάνει το πέρασμα της γρήγορα και θα φροντίσουν να αποφύγουν τις υπερβολές… που είναι τόσο κοντά στη φλογερή τους φύση .

Μέσα στο σκηνικό της Νέας Σελήνης του Φλεβάρη κρύβεται και μια όψη ασύμβατου τετραγώνου της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στην τελευταία και αναιρετική μοίρα των Ιχθύων… Μια πληγωμένη αγάπη κρύβεται εδώ που προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο του χαμένου της έρωτα. Μια πληγωμένη αγάπη που αναζητά να γλυκάνει την πληγή της .. Μια λευκή Αλκυόνη που αναζητά τον Κύηκα της …

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροOι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4 έως και 10/2/2019
Επόμενο άρθροΕίσαι το ταίρι μου ή μήπως όχι; Η συναστρία έχει την απάντηση
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here