Widgets Magazine

“Συντηρητικότης εις την εκδήλωσιν αισθημάτων, πολλαχώς ψυχρότης και λίαν σοβαρά” αναφέρει ο  Πέτροs Γράβιγγερ για  την Αφροδίτη στον Αιγόκερω.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης οδηγεί τα άτομα με αυτή την θέση σε αργά αλλά σταθερά βήματα προσέγγισης, γιατί δεν μπορούν την απόρριψη. Έχοντας τον Κρόνο κυβερνήτη, η σοβαρότητα και η μοναχικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο. Όταν βρίσκονται  σε σχέση η πειθαρχία, η υπευθυνότητα και η πίστη, τους χαρακτηρίζει. Οι οικονομικές δαπάνες γίνονται συχνά για λόγους επίδειξης αλλά με ιδιαίτερη προσοχή, και σωστό υπολογισμό!

Από 26 Δεκεμβρίου και μέχρι 18 Ιανουαρίου θα διανύσει το ζώδιο του Aιγόκερω, συναντώντας πρώτα τον Κρόνο σε σύνοδο κάνοντας τα άτομα να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τα πράγματα αλλά και να σκέφτονται  να επισημοποιήσουν κάποια σχέση. Έπειτα τα εξάγωνα με Άρη, Δία, Ποσειδώνα, δίνουν ζωντάνια στα ερωτικά θέματα, ίσως κάτι καινούργιο να εμφανιστεί με ρομαντικά στοιχεία αλλά και η σύνοδος της, με τον μεταμορφωτή Πλούτωνα βάζει κάποια δόση πάθους, στο σκηνικό. Παρακάτω έχοντας  όψη τετραγώνου με τον Ουρανό ξαφνικές αλλαγές πλησιάζουν…!

Ας δούμε πως θα επηρεάσουν οι όψεις, την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το κάθε ζώδιο, αρχής γενομένης από τον Κριό.

ΚΡΙΟΣ

Η εμφάνιση της θεάς του έρωτα και των απολαύσεων στο ζώδιο σας, στον δέκατο ηλιακό σας οίκο, σας υπενθυμίζει τις ανάγκες σας για καταξίωση και ευθύνες στον χώρο της καριέρας. Το παρελθόν μέσα από ρομαντικές επισκέψεις, σας αναστατώνει σεξουαλικά, ο δε αναμορφωτής του πλανητικού συστήματος Πλούτων θα σας βάλει στη διαδικασία να ψάξετε περισσότερο γύρω από το έτερον ήμισυ. Κάποιοι θα μπείτε στην φάση επισημοποίησης μιας σχέσης και κάποιοι άλλοι θα βρείτε ξαφνικά την ‘αδελφή ψυχή”!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την επιθυμία για μετακινήσεις  και ταξιδάκια, έρχεται να σας συναντήσει η Αφροδίτη και να σας φέρει κοντά με πρόσωπα που σας εξάπτουν το ενδιαφέρον. Νέες ερωτικές γνωριμίες, νέες ιδέες, νέες συνεργασίες ευνοούνται αυτό το διάστημα. Μερικοί θα έχετε αλλαγές ξαφνικές στο πρόγραμμά σας από την εμφάνιση ατόμων που θα ξαναζητήσουν ‘χώρο’ στην ζωή σας. Θέματα εκπαίδευσης  και νομικά λειτουργούν με μεγαλύτερη ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική σας διάθεση, και το ερωτικό ταμπεραμέντο έχουν αέρα αναζωογονητικό. Η καθημερινότητα σας και το εργασιακό πεδίο σας φέρνει κοντά σ΄ ένα πρόσωπο που ίσως είναι σημαντικό για σας. Αναθέρμανση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.  Οικονομικά υπάρχει αέρας ανανέωσης. Χώροι συλλογικοί θα παίξουν κάποιον ιδιαίτερο ρόλο σ ο,τι αφορά τις απολαύσεις και τις ηθικές αξίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον το άμεσο εστιάζεται στο γάμο, και σε κάποια συνεργασία που μπορεί να έχει σταθερότητα ή στην επισημοποίηση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Διασκέδαση, χαρά, ερωτικό ενδιαφέρον, είναι στοιχεία που σας φέρνει έτσι απλόχερα η όψη Δία Αφροδίτης. Απομακρύνετε τις εγωιστικές και εμμονικές τάσεις που σας διακρίνουν  αυτές τις μέρες, δεν σας βοηθούν. Ίσως προκύψει ξαφνική εκροή χρημάτων.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της εργασία, σας φέρνει κοντά σ ένα καινούργιο πρόσωπο, που σας υπόσχεται σταθερότητα, σιγουριά, υπευθυνότητα. Μπορεί να έχετε την διάθεση να εξωραΐσετε τον εργασιακό χώρο προς ευχαρίστηση σας, όπως επίσης και την κατοικία σας. Δείξτε προσοχή και βελτίωση στην διατροφή σας! Προσοχή σε νομικά θέματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μετακινήσεις και τα μικρά ταξίδια με το σύντροφό σας, σας φτιάχνουν το κέφι και σας δίνουν χαρά και ζωντάνια. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συγγενείς! Τώρα είναι κατάλληλη η στιγμή   για διασκέδαση και επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους! Είστε ένα παιδί που το κρύβατε επιμελημένα, αφήστε λοιπόν τον εαυτόν σας να βγει να διασκεδάσει να γοητεύσει. Μπορεί να βρείτε τον σύντροφο, που θα σας απογειώσει!

ΖΥΓΟΣ

Ότι έχει να κάνει με το σπίτι,τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, είναι σε καλό δρόμο. Με πολύ

αγάπη για το σπίτι και για την διακόσμηση του, περνάει αυτή η περίοδος, βάζοντάς σας να κάνετε αλλαγές που ομορφαίνουν το χώρο! Οι  οικείοι σας τρέφουν συμπάθεια στο πρόσωπό σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Όσοι είστε μόνοι μπορεί να αποκτήσετε σύντροφο, μέσα από τον εγγύτερο κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα από τα συνεχή πήγαινε έλα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η σχέση με τα αδέλφια σας ή με συγγενικά πρόσωπα, με την παρουσία της Αφροδίτης, βελτιώνονται και έχουν μια μορφή  σοβαρότητας! Σε κάποια έξοδό σας θα γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία που ίσως να σας μυήσει στην συγγραφή ή ακόμα και στο εμπόριο! Ξαφνικές αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν στο χώρο εργασίας. Η ρομαντική σας διάθεση φέρνει άλλο αέρα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομα από το παρελθόν ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία απ την ζωή σας και μπαίνετε στην διαδικασία να το ξανασκεφτείτε. Μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας. Έχετε ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα… θα την έχετε. Οικονομική εξέλιξη προκύπτει μέσα από εργασίες καλλιτεχνικές. Οι δεσμευμένοι να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στη συμπεριφορά προς το ταίρι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αυτό το διάστημα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση  και βαδίζεται με σιγουριά ώστε να πραγματώσετε τους σκοπούς σας. Εκπέμπετε γοητεία και φινέτσα όπως μόνο εσείς γνωρίζετε, με αποτέλεσμα να προσελκύετε κοντά σας πρόσωπα του ενδιαφέροντός σας. Μαγνητίζεται τα πλήθη. Φίλοι ζητούν τις συμβουλές σας, ομάδες μπαίνουν στη ζωή σας αναζωογονώντας τα ενδιαφέροντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαφές με τον παρελθόν, σας επαναφέρουν σε σχέσεις που κινούνται σε μυστικά μονοπάτια. Ίσως να δράσετε αφού πρώτα σκεφτείτε καλύτερα. Η εσωτερική σας δύναμη σας βάζει στη διαδικασία της ψυχικής βελτίωσης και σας δίνει την δυνατότητα να συγχωρέσετε ανθρώπους για λάθη του παρελθόντος! Μην ανακοινώνετε τις σκέψεις σας ακόμη. Μέσα απ τον επαγγελματικό χώρο έρχεστε κοντά σε άτομα που εκπέμπουν μυστήριο, γοητεία και σας ιντριγκάρουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φίλοι θα είναι αυτή την περίοδο το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες. Οι στόχοι σας επαναπροσδιορίζονται. Η ταξιδιάρικη ψυχή σας, σας δρομολογεί για αλλαγές μέσα απ την μάθηση, αλλά και για ταξίδια όπου μπορεί να γνωρίσετε τον “γκουρού’’ σας. Ίσως μια φιλική επαφή να εξελιχθεί σε ερωτική ή και το αντίθετο, παίρνοντας μορφή σταθερή με σοβαρότητα.

 

 

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here