Widgets Magazine
Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ  ΜΑΣ  ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ …  ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ …
 Πολύ  περίεργη κοπέλα η Πανδώρα, η πρώτη  αυτή γυναίκα, η  πλασμένη από πηλό και πνεύμα που της εμφύσησε η θεά Αθηνά.  Ομορφιά της χάρισε η θεά  Αφροδίτη και την έκανε τόσο γοητευτική που ο Επιμηθέας δεν μπόρεσε να της αντισταθεί και την έκανε γυναίκα του! Και στο γάμο παραβρέθηκαν οι θεοί όλοι χαρίζοντας τους δώρα όμορφα… και δώρα ύπουλα σαν αυτό του Δία… δώρα του πειρασμού και της νίκης ενάντια στον εαυτό της.  Και αυτή δεν άντεξε, πάλεψε για αρκετό καιρό  και μετά παραδόθηκε… Σήκωσε αργά και επιφυλακτικά το απαγορευμένο καπάκι, ίσα  για να ρίξει μια γρήγορη ματιά, αλλά πριν το συνειδητοποιήσει το κακό είχε γίνει!  Έκλεισε το καπάκι αμέσως  με δύναμη, μα μέσα κατάφερε να κρατήσει μόνο την ελπίδα … όλα τα άλλα κυκλοφορούν ελεύθερα από τότε μέχρι σήμερα…
Μέχρι και τις 5 του Οκτώβρη του 2018, που αυτή η ίδια θεά που χάρισε την ομορφιά στην πρωτόπλαστη Πανδώρα, η Αφροδίτη,  θα γυρίσει ανάδρομη σε ένα ζώδιο εσωτερικό, γοητευτικό και ερωτικό όσο ο Σκορπιός. Χαρές που θα κάνουν τα νερά, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες! Ετοιμαστείτε για να βιώσετε χαρές που είχαν μείνει μισές και θα ξανάρθουν τώρα να σας χτυπήσουν την πόρτα ! Χαρές ερωτικές, για σχέσεις που νομίζατε πως είχαν τελειώσει , αλλά και οικονομικές ευκαιρίες από το παρελθόν, καθώς και δανεικά που τα πιστεύατε αγύριστα! Η εύνοια αφορά περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αφού η διαδρομή της Αφροδίτης θα είναι από τις 10 μοίρες του Σκορπιού και πίσω! Ο κίνδυνος από το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας, καραδοκεί για εσάς στο έντονο συναίσθημα , αλλά και στην αδυναμία σας να ξεχάσετε το παρελθόν… κλείστε το γρήγορα λοιπόν μην δραπετεύσει η εκδίκηση, σε αυτή την αναδρομή της!
 Για τους ΤΑΥΡΟΥΣ των πρώτων ημερών που η ανάδρομη κυβερνήτης σας θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας, το παρελθόν θα ξυπνήσει και θα ζητήσει ”αποκατάσταση”. Η αντίθεση είναι μια όψη που περιέχει αντιπαλότητα αλλά και ερωτική ένταση συγχρόνως. Οι διεκδικήσεις σας θα είναι έντονες λοιπόν και ίσως μετά τις επιστροφές  να έρθουν και οι τελικές αποφάσεις! Κρατείστε καλά μέσα στο απαγορευμένο κουτί την ανασφάλεια σας, γιατί αν αρχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερη θα πάρετε αποφάσεις που θα αδικήσουν τον εαυτό σας! Τα υπόλοιπα δυο ζώδια της Γης, ΠΑΡΘΕΝΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, θα έχουν την εύνοια της ανάδρομης Αφροδίτης σε χαρισματικά εξάγωνα! Θα είναι γλυκά νοσταλγικές και ερωτικές οι μέρες οι ”ανάδρομες” για εσάς  και θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες που θα σας φέρουν χαρά και ικανοποίηση. Θα είστε τόσο ικανοποιημένοι που νομίζω πως δεν θα μπείτε καν στον πειρασμό να ξεκλειδώσετε το κουτί της Πανδώρας …
Κυβερνήτης και του ΖΥΓΟΥ η Αφροδίτη θα σας  συνοδέψει ανάδρομη στα γενέθλια σας , ειδικά όσους γεννηθήκατε από 5 του Οκτώβρη και μέχρι το τέλος της γενέθλιας αυτής  χρονιάς σας ! Ο τομέας των οικονομικών σας θα ενεργοποιηθεί και θα προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες που σας είχαν προταθεί και στο παρελθόν. Τώρα όμως θα είναι καταλληλότερη η στιγμή για να αποφασίσετε πως θα τις αξιοποιήσετε.  Αυτοί που πραγματικά θα αισθανθούν την Ουράνια Αφροδίτη να τους ανοίγει ερωτικούς δρόμους του παρελθόντος, αλλά και ολοκαίνουργιους απάτητους , θα είναι οι ΖΥΓΟΙ των τελευταίων ημερών αφού θα βρίσκεται στο ζώδιο σας  από την 1η Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου! Οι γεννημένοι 20 ,21, 22, 23 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη ανάδρομη αλλά και τον Ουρανό απέναντι σας  θα βιώσετε  στιγμές ανεπανάληπτες!!! Τώρα και να σας πω να μην πλησιάσετε καν το κουτί της Πανδώρας με τόσο έρωτα γύρω σας… θα με ακούσετε;

Οι ΔΙΔΥΜΟΙ με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα έχετε να φροντίσετε θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει και ίσως θα πρέπει να βρείτε το χρόνο να οργανώσετε την καθημερινότητα σας με ευκολότερο τρόπο. Ο επόμενος μήνας για εσάς θα είναι περισσότερο μήνας αναδιοργάνωσης και επαγγελματικών ευκαιριών και λιγότερο ερωτικών. Ερωτικός θα είναι ο Νοέμβριος για τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ των τελευταίων ημερών με την ανάδρομη Αφροδίτη να σας πραγματοποιεί εξαιρετικά τρίγωνα.   Εσείς  ΔΙΔΥΜΟΙ είστε ίσως οι μοναδικοί που θα πρέπει να ανοίξετε το κουτί της Πανδώρας με προσοχή και να αφήσετε το τέρας της” γραφειοκρατίας” να δραπετεύσει για λίγο από μέσα, όσο για  να συντονίσετε την καθημερινότητα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΙ και ΛΕΟΝΤΕΣ έχετε να χαρείτε με τον ίδιο τρόπο τα δώρα της ανάδρομης Αφροδίτης στο Σκορπιό … με τρόπο υπερβολικό! Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε ένα πλήθος ευκαιριών από το παρελθόν σας, τόσο πολλών και τόσο έντονων, που θα έχετε θέμα επιλογής και διαχείρισης. Ήδη διανύετε εποχή υπερβολών ιδιαίτερα  συναισθηματικών , αφού ο Δίας από το Σκορπιό με τα τετράγωνα του σας έχει βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση! Και τώρα με την Αφροδίτη ανάδρομη  θα θυμηθείτε και πάλι όσα έχετε ξεχάσει… αλλά θα σας θυμηθούν και όσα σας έχουν ξεχάσει! Η διάκριση είναι αυτή που πρέπει να επιτύχετε με κάθε τρόπο και μην αφήσετε σε καμία περίπτωση να δραπετεύσει η έπαρση από το δικό σας κουτί της Πανδώρας!

Παιδιά της  φωτιάς ΚΡΙΟΙ και ΤΟΞΟΤΕΣ έχετε κι εσείς μερτικό από τα δώρα της ανάδρομης Αφροδίτης στο Σκορπιό!   Οι ΚΡΙΟΙ των πρώτων ημερών με το βάρος το Κρόνου ήδη πάνω σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, αλλά  και επιχειρηματικές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ορισμένες από την προηγούμενη άνοιξη! Η ανάδρομη Αφροδίτη , θα σας δώσει όμως  και ευκαιρίες βελτίωσης τόσο καταστάσεων που αφορούν στα οικονομικά σας αλλά και καταστάσεων που αφορούν στα… βαθιά εσώτερά σας! Ιδανικός θα είναι ο Οκτώβριος για μια σε βάθος συζήτηση με τον εαυτό σας και με τις φοβίες σας να δραπετεύουν μόνες τους από το απαγορευμένο κουτί…  Έντονος, ερωτικός  και ανατρεπτικός ο Νοέμβριος για τους ΚΡΙΟΥΣ των τελευταίων ημερών με Ουρανό και Αφροδίτη ανάδρομους να θυμίζουν τα παλιά και να ξεσηκώνουν τα καινούργια!
ΤΟΞΟΤΕΣ, ότι και να συμβαίνει γύρω σας εσείς περιμένετε ένα … την είσοδο του κυβερνήτη σας του Δία στο ζώδιο σας, στις αρχές του Νοεμβρίου! Μέχρι τότε η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό θα λειτουργήσει για εσάς εντελώς παρασκηνιακά!  Παρελθόν και μυστικά λοιπόν! Προσοχή στα δικά σας μυστικά και στο δικό σας παρασκήνιο αν δεν θέλετα να αποκαλυφθούν καλά φυλαγμένα μυστικά ζωής! Όσο για τα μυστικά των άλλων… δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα… εσείς απλώς θα μαθαίνετε πράγματα που σας αφορούν, ερωτικά και οικονομικά και θα τα αξιολογείτε! Και μην βιαστείτε να ανοίξετε το δικό σας κουτί της Πανδώρας … το ”παρασκήνιο”  είναι ήδη έξω από αυτό και λειτουργεί!!!
                               ” …Εκείνη κοίταξε πίσω…  γύρισε να δει τα περασμένα… θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές του γάμου τους και μετά κοίταξε μπροστά της το κουτί…  περίεργη να δει τα απαγορευμένα  δώρα του Δία σήκωσε το βαρύ καπάκι και πλήθος συμφορών πλημμύρισαν την πλάση…   πόνος, φόβος, οδύνη, εγωισμός,μοναξιά,  αρρώστιες,  θάνατος… ξεχύθηκαν πάνω στη γη…  μόνο η Ελπίδα είχε απομείνει στον πάτο του κουτιού…”.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο “Thema Mundi” (To ωροσκόπιο της Υφηλίου)
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Οκτωβρίου 2018: Από την κρίση στην αλλαγή
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here