Widgets Magazine

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΚΡΙΟΣ

Μια έντονη, ερωτική, δημιουργική εβδομάδα που δεν θα σας αφήσει να ησυχάσετε λεπτό εφόσον θα είστε διαρκώς προσκαλεσμένοι και διαρκώς πολιορκημένοι από κουστωδία θαυμαστών! Διεκδικήστε χρόνο για να απολαύσετε τις επιτυχίες σας κι ακόμα καλύτερα αν μπορέσετε να πάρετε μικρή άδεια – πριν την κανονική του Αυγούστου ώστε να πάτε χαλαροί και ξεκούραστοι να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολεύεστε να αποδεχθείτε ότι αν και περίοδος διακοπών δεν έχετε καταφέρει να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε επαρκώς. Ο  Άρης σε θέση δυσκολούτσικη με το ζώδιο σας, μπορεί να φέρνει περισσότερες δουλειές από ότι υπολογίζατε αλλά και διάφορα προβλήματα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που απαιτούν τη συνδρομή σας προκειμένου να βρουν τη λύση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μοιρασμένοι στη μέση – όπως είναι η φυσική σας κατάσταση δηλαδή – από την μια θέλετε να πάρετε όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να επενδύσετε πάνω σε αυτές που θα σας αποφέρουν τα περισσότερα, αλλά από την άλλη έχετε και την επιθυμία να πάρετε αγκαλιά το ταίρι σας και να χαθείτε μόνοι σας σε μια ερημική παραλία. Και στη μια περίπτωση και στην άλλη θα έχετε τις ανάλογες ενοχές με ότι συνεπάγονται στην ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ευτυχισμένοι μαζί» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εβδομάδας που ακολουθεί άσχετα αν τα έξοδα προγραμματισμένα αλλά και απροσδόκητα πέφτουν και σας πλακώνουν την ψυχή (και την ψυχολογία). Οι αγαπημένοι σας όμως είναι ευτυχισμένοι που τους ικανοποιείτε κάθε επιθυμία τους και δηλώνουν πρόθυμοι να ανταποδώσουν με κάθε τρόπο την καλή σας-και γενναιόδωρη- συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ

Ενέργεια και δύναμη θα αντλήσετε από τους αγαπημένους σας που έχουν τις καλύτερες προθέσεις να ασχοληθούν με τα πρακτικά – και όχι μόνο- θέματα της κοινής σας ζωής προκειμένου να σας διευκολύνουν. Η ένταση και η διαρκής εγρήγορση που βιώνετε  είναι σαφώς από την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας που σας προετοιμάζει κατάλληλα ώστε να μπείτε σε τροχιά απογείωσης από τη στιγμή που θα σας «ακουμπήσουν» οι εκλείψεις του Αυγούστου. Φέτος ειδικά είναι απόλυτα επικεντρωμένες να σας προσφέρουν τα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε και να εκφράσετε παράπονα και καταπιεσμένες επιθυμίες στοχεύοντας να μην τα συσσωρεύσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας προκειμένου να νιώσετε ανάλαφροι και χαλαροί. Προσπαθήστε επίσης να φτιάξετε όσο καλύτερα γίνεται τον οικονομικό σας προγραμματισμό ώστε να σας μείνουν χρήματα να ικανοποιήσετε επιθυμίες και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Τα άστρα ευνοούν ιδιαίτερα τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια περίοδο έντονης ερωτικής αλλά και γενικότερα δημιουργικής περιόδου. Οσο και να σας απασχολούν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες ο έρωτας σας δίνει φτερά ώστε να μην χάνετε στιγμή την αισιοδοξία σας. Τυχόν μπερδέματα ή παρεξηγήσεις που μπορεί να έχετε με φιλικά πρόσωπα, δείτε τα σαν μια καλή ευκαιρία να εξερευνήσετε αν υπάρχουν γνήσια και πραγματικά συναισθήματα από μέρους τους ή απλά σας θεωρούν δεδομένους ότι κι αν γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο της καθημερινότητας δεν έχουν τελειωμό αυτό το διάστημα και αν υπήρχαν ακόμα 24 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας πάλι δεν θα καταφέρνατε να μην αφήσετε εκκρεμότητες πίσω σας. Ο Άρης σας έχει στοχοποιήσει άσχημα αυτή την περίοδο και δεν έχει διάθεση να σας αφήσει να ηρεμήσετε ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Αν τελικά δεν καταφέρετε να πάτε κάπου ιδιαίτερα για ξεκούραση, φροντίστε να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που έχετε παραμελήσει και σας καταλογίζουν απόσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εν δια μέσου κρίσης υπάρχει για σας ανάκαμψη και νέες πηγές εσόδων ώστε να πάρετε αρκετή αισιοδοξία και να αποφασίσετε διακοπές που τόσο πολύ σας έχουν λείψει. Ο έρωτας εξακολουθεί να επιμένει και να χτυπά την πόρτα σας και πρέπει να σταματήσετε να είστε δύσπιστοι δίνοντας ευκαιρίες στους ενδιαφέροντες νέους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν. Δέχεστε θετικές επιρροές σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας (επιτέλους).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσπάθειες σας να αποδείξετε ότι είστε άξιοι και ικανοί σε δύσκολους καιρούς να τα καταφέρετε εξίσου καλά θα στεφθεί με επιτυχία, τα εύσημα όμως θα τα πάρετε αργότερα. Η υπομονή και η επιμονή είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι ώστε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις. Ευχάριστα όμως είναι τα νέα για την ερωτική σας ζωή που δείχνει να ανακάμπτει, αφενός για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφετέρου για τους δεσμευμένους που ανανεώνουν όρκους έρωτα και δέσμευσης μετά από μια περίοδο έντονης δυσαρέσκειας και παραπόνων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή μπαίνει σε μια καλύτερη φάση με δυνατότητα να προβάλετε πολύ καλύτερα τα προσόντα και τις δεξιότητες σας. Η οικογένεια αλλά και τα φιλικά σας πρόσωπα επίσης στηρίζουν απόλυτα τις επιλογές σας και μάλιστα σας τροφοδοτούν με ιδέες που σας είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα έχετε την δυνατότητα νέων γνωριμιών κατά τη διάρκεια των αποδράσεων σας ενώ οι δεσμευμένοι απολαμβάνεται την σιγουριά του έρωτα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με φιλικά πρόσωπα και να ανοίξετε κουβέντες –μάλλον- δυσάρεστες για τον χαρακτήρα σας, απαραίτητες όμως για να ξεκαθαρίσουν πράγματα που σας έχουν προβληματίσει από μέρους τους. Αν επιμένουν να σας φορτώνουν μεμονωμένα το βάρος των ευθυνών ίσως θα πρέπει να τραβήξετε οριστικά μια κόκκινη γραμμή και να συνεχίσετε χωρίς την παρουσία τους. Σε περίπτωση που έχετε να αντιμετωπίσετε τα ίδια με τις προσωπικές σας σχέσεις, θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί καθότι ένας πιθανός χωρισμός να μην είναι το ζητούμενο σας αυτή την περίοδο.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤελικά πώς μαθαίνει κανείς αστρολογία;
Επόμενο άρθροΟι Δεσμοί της Σελήνης δεσμεύουν τους έρωτες της ζωής μας!
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here