Widgets Magazine

Οι Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 3 – 9 Ιουλίου.Συνεχίζει να είναι ενεργή η Αντίθεση Άρη – Πλούτωνα η οποία οδηγεί σε βίαιες συγκρούσεις.

5 ΙΟΥΛΙΟΥ: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους. Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνα = Αυξημένη φαντασία και ευαισθησία. Ήλιος τετράγωνο Δία= Υπεραισιόδοξη στάση και υπερβολή. Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό= Νευρική σκέψη και επιθετική επικοινωνία

6 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ο Ερμής εισέρχεται στο Λέοντα

7 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη= Ευχάριστες επαφές και επικοινωνίες

9 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ- ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ακραία δυναμική Πανσέληνος που δυναμιτίζει με έντονες αλλαγές και εξελίξεις τις ζωές των παρορμητικών. Επηρεάζονται οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αν σκοπεύετε να μετακινηθείτε θα περάσετε πολύ καλά. Θα έχετε όμορφες συναντήσεις, θα δείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα νιώσετε καλά μαζί τους. Στα ερωτικά ο λόγος σας θα εντυπωσιάσει.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Έντονες θα είναι οι μέρες για εσάς αφού η Πανσέληνος σας αγγίζει και φέρνει εντάσεις με άτομα από τον οικογενειακό η τον επαγγελματικό σας χώρο. Δύσκολα   θα καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Θα μάθετε κάτι που αφορά την οικογένεια σας και θα σας ταράξει. Θα υπάρξουν απρόοπτες συζητήσεις που θα γίνουν με ένταση. Χαλαρώστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Στα οικονομικά παίρνετε ανάσες δροσιάς. Και οι επαφές με τους ανθρώπους της οικογενείας σας θα είναι προς όφελος σας.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Η Πανσέληνος θα σας ενεργοποιήσει. Φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές θα έχετε. Δεν νιώθετε όμως τόσο σίγουροι. Και αυτό θα μπορούσε να γίνει αιτία για νευρικότητα και ένταση.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ξαφνικά νέα θα προκύψουν όμως υπάρχει κάτι μυστικό που κινείται, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαστε επιφυλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Τι άλλο θέλετε με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σας. Ομορφαίνετε και φλερτάρετε. Αρκετά ερωτική περίοδος με πολλές συζητήσεις και επαφές.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Να έχετε το νου σας στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος θα δημιουργήσει ισχυρούς προβληματισμούς πάνω σε αυτά.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αν δεν συγκρατηθείτε, θα έχετε έντονους διαπληκτισμούς με φιλικά σας πρόσωπα. Προσοχή και στην οδήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ερωτικά, δεν θα είσαστε και στα καλύτερα σας. Θα νιώσετε μοναξιά και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Υπάρχει κάτι που σας λείπει. Κάποιοι θα έχουν μυστικές συζητήσεις.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:  Η Πανσέληνος θα φέρει αρκετή ένταση με το σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη σας. Είστε κι εσείς σε μια κατάσταση που τα πάντα θα είναι διογκωμένα στο μυαλό σας και θα αντιδράσετε υπερβολικά.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Προσέχετε πως θα μιλήσετε σε ανθρώπους μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας. Μπορεί να χαθεί ο έλεγχος.

ΛΕΩΝ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Θα έχετε πολλές επαφές με φίλους. Ανεβαίνει η κοινωνικότητα  σας. Βγείτε και χαρείτε, θα είστε αρκετά δημοφιλής.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την υγεία σας. Αν την έχετε παραμελήσει, η Πανσέληνος θα σας θυμίσει ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Εντάσεις και τάση για ατυχήματα. Προσοχή  γιατί η βιασύνη και η υπερβολή δε βγαίνουν σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Προσπαθήστε να διατηρήσετε καλό κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο. Μυστικές συζητήσεις θα κάνετε πάνω σε αυτά τα θέματα.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Τα ερωτικά σας θα φωτίσει η Πανσέληνος αυτή. Είτε πρόκειται για πάθος ή για εμμονή, όλα θα έχουν μεγάλες δόσεις υπερβολής.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μπορεί να πείτε έντονα λόγια με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Προσοχή αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Έχετε μεγάλα όνειρα και στόχους. Θα έχετε επαφές με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε. Καλή εβδομάδα για ταξίδια στο εξωτερικό.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο επαγγελματικός σας χώρος θα έχει αρκετή ένταση. Με την Πανσέληνο προσέξτε, γιατί οι καταστάσεις θα γίνουν ακραίες.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Θα μάθετε κάτι που θα σας αναστατώσει και θα αφορά κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Δείξτε ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Καλή εβδομάδα για οικονομικούς διακανονισμούς και τακτοποίηση χρεών. Ερωτικά, θα υπάρχει πάθος.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Η Πανσέληνος φωτίζει τις φιλοδοξίες και θέλετε να τις πραγματοποιήσετε. Ό,τι έχει σχέση με το εξωτερικό ευνοείται. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι η υπερβολή.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Λίγη προσοχή αν δείξετε στη βιασύνη, θα πάνε όλα καλά. Τάση για ατυχήματα και έντονη καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Καλυτερεύουν  οι σχέσεις  με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας .Τώρα θα έχετε καλύτερη επικοινωνία.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Έντονα θα σας προβληματίσει η Πανσέληνος που αφορά  σε κοινά οικονομικά με άλλους ή με δημόσιους οργανισμούς. Πρέπει να σκεφτείτε πως θα βρείτε λύσεις.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οι επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν εντάσεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Σας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Αλλά και να ασχοληθείτε με την υγεία σας . Αξιοποιήστε την.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Θα είστε επιθετικοί και αρκετά εριστικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το πάθος σας όμως βγαίνει με ένταση και έτσι θα τους απομακρύνετε.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οτιδήποτε κι αν μάθετε για κάποιον ή από κάποιον μέσα  από την οικογένεια σας, θα είναι απρόσμενο. Μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Τα φλερτ για εσάς πολλαπλασιάζονται. Η διάθεση σας θα είναι στα ύψη.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Η Πανσέληνος ταράζει την ψυχική σας ισορροπία και σας αναστατώνει. Νιώθετε πεσμένοι ψυχολογικά. Καλύτερα να φύγετε για διακοπές ή να ξεκουραστείτε.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Πολύ έντονη θα είναι η επικοινωνία σας. Προσέξτε πως θα μιλήσετε στους άλλους γιατί θα συγκρουστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αρχίζετε να νιώθετε καλά και οι επαφές με τους δικούς σας ανθρώπους καλυτερεύουν.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Με την Πανσέληνο παίρνουν φωτιά τα ερωτικά σας. Μείνετε προσγειωμένοι και μην υπερβάλλετε.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οι συζητήσεις για οικονομικά με αγαπημένα πρόσωπα δεν ευνοούνται γιατί μπορεί να έχουν εντάσεις.

 

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here