Widgets Magazine

ΚΡΙΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΦΗΜΗ ΣΑΣ  ΒΑΛΛΕΤΑΙ…

   Η τελευταία Έκλειψη του καλοκαιριού, η λαμπερή Πανσέληνος της 5ης του Ιούλη  θα ανοίξει μονοπάτια ξαναπερπατημένα για τα παρορμητικά του δεύτερου δεκαημέρου. Ο Ήλιος στις 13 μοίρες του ΄΄τρυφερού΄΄ Καρκίνου, αντιμέτωπος με τη Σελήνη στις 13 μοίρες του ‘’σκληρού΄’’ Αιγόκερω.  Αυτός να της χαρίζει όλο του το φως, αλλά αυτή να στέκεται ακατάδεχτη απέναντι του.  Τον φοβάται απόψε. Φοβάται, τι μπορεί να αποκαλύψει  το φως του. Φοβάται, τι μπορεί να της αποκαλύψει το φως του.

    Θυμάται ακόμη το μονοπάτι  που βάδισε  τον Ιανουάριο του 2019 με την Έκλειψη των Θεοφανίων. Το ίδιο μονοπάτι που στράτισε και  τον Απρίλιο του 2019…  Αχ αυτά τα μονοπάτια των Εκλείψεων!  Ποτέ δεν χορταριάζουν…  Μένουν πάντα ανοιχτά και προσβάσιμα για τους δυνατούς του Σύμπαντος, που περνούν και ξαναπερνούν από  πάνω τους ξυπνώντας τα γεγονότα, προσθέτοντας και νέες ‘’πληγές’’ σε εκείνες τις παλιές, που είχαν ανοίξει. Στη Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουλίου θα γίνουν αναψηλαφήσεις και ξεκαθαρίσματα. Κάθε τι με φροντίδα κρυμμένο, θα κινδυνέψει να αποκαλυφθεί και οι μέτοχοι του να περάσουν από το ταμείο.

  Βαρύ το διάστημα ανάμεσα σε δύο Εκλείψεις, ένα διάστημα που όποιος μπορεί να αναγνώσει τη δυναμική του, μπορεί να καθορίσει και τα χτυπήματα του…

  Βαριές οι αποκαλύψεις ανάμεσα σε δυο Εκλείψεις και όποιος γνωρίζει τη δυναμική τους, μπορεί να θέσει τους εχθρούς του εκτός μάχης…

  Οι Εκλείψεις είναι εκπλήξεις και αποκαλύψεις και έκπληκτοι και ‘’φανερωμένοι’’ τα παρορμητικά και πάλι, που εκτός το βάρος τους έχουν να παλέψουν  με έναν παντοδύναμο και πολεμικό Άρη στον Κριό.  Τα αίματα βράζουν και ζητούν διέξοδο…

   ΚΡΙΟΣ… Οι αποκαλύψεις και οι εντάσεις θα αφορούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και ως ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και ως ακίνητη περιουσία. Αποφύγετε να μπείτε σε αντιπαραθέσεις  και διεκδικήσεις  μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

SOS, Κριοί 21 – 31 Μαρτίου, δεν χρειάζεται να είστε βιαστικοί για κανένα λόγο ιδιαιτέρως 9, 10 και 11 Ιουλίου.

SOS, Κριοί 3, 4 και 5 Απριλίου με το βάρος της Έκλειψης να σας αναστατώνει και να σας φέρνει γεγονότα… οικογενειακής φύσεως κυρίως!

   ΤΑΥΡΟΣ… Οι μέρες της Σεληνιακής Έκλειψης του Ιούλη θα είναι τρυφερές μαζί σας και ίσως σας φέρουν λαμπρές ιδέες και τρόπους να τις πραγματοποιήσετε.  Αρπάξτε την  ευκαιρία όσοι  έχετε δύσκολες σχέσεις με αδέρφια, ώστε να ‘’αποκατασταθούν’’ τα μεταξύ σας θέματα. Έχετε μπει στη διαδικασία αγοράς μέσου μετακίνησης; Περιμένετε μέχρις τις 15 Ιουλίου και μετά ελεύθερα!

   SOS, Ταύροι 28,29 και 30 Απριλίου με τον Ουρανό να αναστατώνει τη ζωή, τις σχέσεις και την υγεία σας.

  ΔΙΔΥΜΟΙ… Αποκαλύψεις στα θέματα των οικονομικών σας  θα φέρει η Πανσέληνος / Έκλειψη του Ιουλίου για εσάς τα χαρούμενα παιδιά του Ερμή. Ναι, αξίζετε τα χρήματα που κερδίζετε από τη δουλειά σας και ίσως αξίζετε και παραπάνω. Όχι ανασφάλειες τώρα. Χαρείτε τις αποκαλύψεις της Έκλειψης αυτής που δεν σας αφορά άμεσα, γιατί οι επόμενες θα σας ανήκουν… αποκλειστικά!

  SOS, Δίδυμοι 9, 10, 11 Ιουλίου με τον Ποσειδώνα να σας φέρνει εξαπατήσεις και απογοητεύσεις στα τετράγωνα του.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ… Είστε ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών της Έκλειψης και αν κάτι πρέπει να σας αποκαλυφθεί, αυτό είναι ο εαυτός σας και οι πραγματικές του προθέσεις! Αυτόν έχετε αντίπαλο, τον δυσκολότερο από όλους τους αντιπάλους… Τα λάθη του παρελθόντος έχουν αρχίσει να φωτίζονται και στην αγωνία σας να τα καλύψετε ίσως κάνετε καινούργια.

SOS  Καρκίνοι του Ιουνίου με το βάρος της Ηλιακής Έκλειψης της 21ης Ιουνίου στους ώμους , αλλά και του Άρη από τον Κριό που σας ερεθίζει και σας αποπροσανατολίζει.

SOS Καρκίνοι 4, 5 και 6 Ιουλίου με την Πανσέληνο/ Έκλειψη προίκα στις αποσκευές σας μέχρι τον Ιούλιο του 2021.

SOS Καρκίνοι, 15, 16, 17, 18 Ιουλίου με τους μεγάλους από απέναντι να σας δοκιμάζουν και να σας θέτουν προ των ευθυνών παλαιότερων επιλογών σας.

  ΛΕΩΝ… Αποκαλύψεις παρασκηνιακές θα έχει το μενού της Πανσελήνου / Έκλειψης του Ιουλίου για εσάς, τα παιδιά  του Ήλιου! Αν δεν θέλετε να σας αποκαλύψουν… αποκαλυφθείτε και πάρτε την ευθύνη. Το τελευταίο διάστημα έχετε ξεχαστεί και μένετε ευχαριστημένοι με τα αποφάγια των άλλων. Λέοντες είστε … γιατί φέρεστε σαν ύαινες; Καλό διάστημα για τους  Λέοντες του Ιουλίου με τον Άρη να σας ενεργοποιεί και να σας κάνει ριψοκίνδυνους.

   SOS  Λέοντες 18, 19, 20, 21 Αυγούστου σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας, σωματική και ψυχολογική.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ…  Θα είναι ευγενική η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουλίου μαζί σας! Αποκαλύψεις με θετικό πρόσημο που θα αφορούν στον κοινωνικό σας κύκλο, φίλοι που θα επιστρέψουν στη ζωή σας, αλλά και στόχοι που θα τεθούν εκ νέου. Επαγγελματικές  ευκαιρίες θα προκύψουν που θα πρέπει να αξιοποιηθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

 SOS, Παρθένοι 12, 13, 14 Σεπτεμβρίου με τον Ποσειδώνα απέναντι να διαψεύδει προσδοκίες και επιδιώξεις.

  ΖΥΓΟΣ… Σε θέματα επαγγελματικά και κυρίως σε θέματα καριέρας θα πέσει το φως της Πανσελήνου και θα τα φωτίσει άπλετα. Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό  για ό,τι πρέπει να αποκαλυφθεί, αλλά πολύ αρνητικό για ό,τι πρέπει να μείνει κρυμμένο.

  SOS, Ζυγοί 25, 26, 27 Σεπτεμβρίου έχετε τον Άρη ακριβώς απέναντι σας να ενεργοποιεί την Έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου του 2019  και να ερεθίζει τους εχθρούς σας. Αυτούς και που τότε είχαν προσπαθήσει να αμαυρώσουν την εικόνα και το κύρος σας.

  SOS, Ζυγοί 5, 6, και 7 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο / Έκλειψη του Ιουλίου να δημιουργεί προβλήματα στην καριέρα σας, αλλά και στη στήριξη που δέχεστε από τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

  SOS, Ζυγοί 16, 17, 18, 19 και 20 Οκτωβρίου, υπομονή  με το ασήκωτο βάρος των Μεγάλων στην πλάτη σας.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ… Η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουλίου σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας, θα σας ενεργοποιήσει ευχάριστα και θα σας ανοίξει δρόμους για ταξίδια σώματος και ψυχής. Ανανεωτική θα είναι με κάποιο τρόπο, γιατί θα φέρει φρέσκες ιδέες και φρέσκιες ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν τις σπουδές σας . Επιτυχίες, αν συναινεί ο γενέθλιος χάρτης σας σε θέματα που αφορούν εισαγωγικές εξετάσεις, ή εξετάσεις για πτυχία και διπλώματα.

   SOS Σκορπιοί 30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου σε ανατροπές επαγγελματικές καθώς και σε θέματα υγείας.

  ΤΟΞΟΤΗΣ… Ζήστε τις ‘’τελευταίες’’ ξέγνοιαστες μέρες πριν ο άξονας των Εκλείψεων στραφεί επάνω σας και προσπαθήστε να γίνετε τα προκομμένα  μυρμήγκια του μύθου του Αισώπου.  Μην παραμείνετε ανάλαφροι τζίτζικες, τραγουδιστές… Φροντίστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες γιατί αυτές ακριβώς θα φωτίσει το φως της Πανσελήνου/ Έκλειψης του Ιουλίου. Ευνοημένοι οι Τοξότες του Νοεμβρίου με τον Άρη να σας πραγματοποιεί πύρινα τρίγωνα απίστευτης δραστηριότητας.

   SOS Τοξότες 29, 30 , Νοεμβρίου  και 14, 15, 16 Δεκεμβρίου. Σε ετοιμότητα γιατί οι Εκλείψεις που έρχονται θα τεστάρουν τις αντοχές σας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ… Η τελευταία Έκλειψη του καλοκαιριού στο δικό σας ζώδιο, να κρατά αιχμάλωτη τη Σελήνη στα χέρια των Μεγάλων… Δία, Πλούτωνα, Κρόνου. Δεν είναι καιρός για τρυφερά συναισθήματα , ούτε για ποταμούς δακρύων. Είναι καιρός για αφύπνιση και σχεδιασμό. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τους απέναντι, με τις σχέσεις σας  τις προσωπικές, τις στενές, τις ανθρώπινες.  Όλο το φως εκεί θα πέσει και θα σας αποκαλύψει τα πραγματικά πρόσωπα συντρόφων και συνεργατών.

    SOS Αιγόκεροι του Δεκέμβρη με τα ‘’βίαια’’ τετράγωνα του Άρη να σας υπενθυμίζουν πως θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε όλα τα επίπεδα. Ημέρες  ιδιαίτερης προσοχής 9, 10, 11 Ιουλίου.

   SOS Αιγόκεροι 3, 4, 5 Ιανουαρίου σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Μην πάρετε αποφάσεις ζωής μέχρι το τέλος τουλάχιστον του μήνα και μην μπείτε σε κανενός είδους συμφωνίες το ίδιο διάστημα.

   SOS 11- 20 Ιανουαρίου σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς συνεχίζεται η πίεση του Δία, του Πλούτωνα και του Κρόνου σε διαδοχικές  συνόδους  με τον Ήλιο σας.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ… Καρμικό πρόσημο θα έχει η Πανσέληνος/ Έκλειψη του Ιουλίου για εσάς τα παιδιά της διανόησης! Αλλαγές στην καθημερινή και επαγγελματική σας ρουτίνα θα φέρει  το καλοκαιράκι. Μην αμελήσετε οποιαδήποτε θέματα υγείας προκύψουν, όσο απλά και να σας φανούν και δώστε άμεση λύση σε όποια παλιότερα επιστρέψουν. Ο Κρόνος έκανε μια μικρή πρόβα generale στο ζώδιο σας και σας έδειξε πως σας θέλει πιο υπεύθυνους όταν θα επιστρέψει το Δεκέμβριο. Είστε έξυπνα παιδιά και το έχετε καταλάβει!

   SOS Υδροχόοι 29, 30, 31 Ιανουαρίου με τον Ουρανό να ανακατεύει τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας.

 ΙΧΘΥΕΣ… Το Σύμπαν έχει αποφασίσει να σας προστατέψει και να σας δείξει το ευγενικό του πρόσωπο. Ενώ για τα  περισσότερα από τα υπόλοιπα ζώδια οι αποκαλύψεις της Σεληνιακής Έκλειψης του Ιουλίου θα έχουν πληγωτικό χαρακτήρα, για εσάς θα έχουν ερωτικό!!! Φίλοι μπορεί να γίνουν ερωτικοί σας σύντροφοι και να καταλάβετε πόσο καιρό έχετε χάσει, ενώ είχατε δίπλα σας τον άνθρωπο της ζωής σας. Ποτέ όμως δεν είναι αργά, ειδικά για εσάς διαισθητικά Ψαράκια που γνωρίζετε καλά πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.  Αν πάλι θέλετε να αποκτήσετε απογόνους και πάλι εξαιρετικό είναι το διάστημα αυτό, αφού έχετε τη βοήθεια των Μεγάλων από τον Αιγόκερω.

     SOS Ιχθύες 9, 10, 11, 12, 13  Μαρτίου με τον Ποσειδώνα να θολώνει την κρίση σας και να σας προκαλεί σωματική αδυναμία.

Είναι μια αιφνιδιαστική Έκλειψη αυτή  η τελευταία του καλοκαιριού. Τα γεγονότα που θα φέρει θα έχουν τα χαρακτηριστικά του ντόμινο, περισσότερο για τους έχοντες και κατέχοντες και λιγότερο για το … popolo. Εκτός  των πρωταγωνιστών  Ήλιου και Σελήνης, σπουδαίους δεύτερους ρόλους κρατούν Απλανείς Αστέρες με βασιλικό αλλά και αποκαλυπτικό πρόσημο! Δίπλα στον Ήλιο ο λαμπερός  Sirius καυτός και φλογάτος με φύση Διός και Άρη, το συνδυασμό που ανάβει τις φωτιές τις δυσκολόσβηστες. Στις θετικές  όψεις φέρνει δόξα και τιμές, στις προκλητικές σκάνδαλα και διαπόμπευση.  Απέναντι η Σελήνη, στην αγκαλιά του Vega , του αστεριού της Βασίλισσας της Ζωής με φύση Αφροδίτης , Ερμή, του συνδυασμού  που τα λόγια αποκτούν γλυκύτητα προκειμένου να πείσουν.

  Μία Έκλειψη που μιλά για εξουσία και μάζα. Αιγόκερως η εξουσία, Σελήνη η ”μάζα” που  δίνει αξία στη εξουσία. Παρόν ο Αιγόκερως, παρελθόν ο Καρκίνος . Και  τώρα η εξουσία του παρελθόντος  θα τα βρει δύσκολα, γιατί το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και οι παλιές αμαρτίες αποκαλύπτονται.  Οι αποκαλύψεις της Πανσελήνου του Ιούλη θα ανακατέψουν την τράπουλα και για την παρούσα εξουσία…

    Θέσεις θα  ‘’κλείσουν’’  και θα ‘’ανοίξουν’’ καινούργιες, γιατί ποτέ και τίποτα δεν πρέπει να παραμένει κενό. Προσοχή μόνο  να μη βρεθούν οι τωρινοί στη θέση των προηγούμενων , γιατί ο βασιλιάς πάντα κινδυνεύει περισσότερο από την αυλή του και λιγότερο από τους εχθρούς του. Μέχρι και τις 15 Ιουλίου δεν είναι ώρα ενάρξεων, δεν είναι ώρα αποφάσεων, δεν είναι ώρα κατεδαφίσεων εν τω μέσω   δύο δυνατών  Εκλείψεων , με ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο  και  Άρη στον Κριό. Εν αναμονή και της μασίφ δύναμης των ανάδρομων Πλούτωνα, Κρόνου, Δία στον Αιγοκέρω να περιμένουν τα τετράγωνα του ανάδρομου Άρη. Μα πότε ξανάγινε αυτό;

    Είναι ώρα χαμηλών τόνων και προετοιμασίας…  Πάρα πολύ εύκολα οι σημερινοί ‘’δαφνοστεφανομένοι’’ της Έκλειψης του Ιουλίου μπορεί να γίνουν ”οι αποδιοπομπαίοι τράγοι” της Έκλειψης του  Νοεμβρίου…

    Οι Εκλείψεις με κάποιο μαγικό τρόπο είναι τα μάτια του Μάστορα  του Σύμπαντος… βλέπει, καταγράφει και δεν ξεχνά.

     Έχει μνήμη Καρκινίσια Αυτός…

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 για τα 12 ζώδια
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 έως και 12 Ιουλίου 2020
Βάσια Μαυράκη
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here