nea selini iouliou 2017
Νέα Σελήνη 23 Ιουλίου στο Λέοντα
Widgets Magazine

Ο φετινός Ιούλιος δήλωσε απ’ την αρχή τις προθέσεις του και χωρίς αμφιβολία οι περισσότεροι καταλάβαμε ότι μόνο ειρηνικές δεν ήταν. Γινόμαστε μάρτυρες ενός έντονου και απαιτητικού πλανητικού σκηνικού που δεν εξαιρεί την Νέα Σελήνη του μήνα.  Λαμβάνει χώρα στις 23/7, στη 00* μοίρα και 44’ του Λέοντα κι έρχεται σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό.

Από μόνος του ο συνδυασμός αυτός, μας προϊδεάζει για τον κρότο που θα ακουστεί: Αυτή η Νέα Σελήνη  κάνει θόρυβο.  Ο Άρης που έρχεται αγκαλιά μαζί της, θα δυναμιτίσει καταστάσεις με τις ευλογίες του Ουρανού, όμως όλοι οι κρότοι δεν βγαίνουν από το ίδιο όπλο και σίγουρα όχι για τον ίδιο σκοπό. Κάπου εκεί βρίσκεται και το κλειδί: Υπάρχει ο πυροβολισμός που σηματοδοτεί την εκκίνηση, υπάρχει και το τράβηγμα της  περόνης  που οπλίζει την χειροβομβίδα. Μιας και μιλάμε για την Νέα Σελήνη που πάντα αφορά ενάρξεις κι ενεργοποιεί θέματα , ας προσπαθήσουμε να στρέψουμε την ενέργεια δημιουργικά όσο αυτό είναι δυνατόν. Άλλωστε υπάρχει και το υποστηρικτικό τρίγωνο του Χείρωνα ταυτόχρονα  που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε το νόημα και να προχωρήσουμε.

Σε γενικές γραμμές:

Αποφύγετε να αναλωθείτε σε εκρηκτικές καταστάσεις, ο θυμός θα είναι το τιμώμενο συναίσθημα των ημερών. Δώστε προσοχή μιας και τα ατυχήματα είναι σύνηθες φαινόμενο αυτές τις μέρες και προσέχετε τις υπερβολικές ταχύτητες.  Προσπαθήστε να αποφύγετε διασπαστικές κινήσεις που έχουν ως αφετηρία την αδυναμία διαχείρισης των νεύρων σας, αν είναι να κάνετε επανάσταση, ας έχει τουλάχιστον αιτία.

Προτιμήστε να βάλετε στόχους, σκεφτείτε πως θα αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωής σας που επηρεάζονται, αθληθείτε, διαχειριστείτε την ενέργεια των ημερών δημιουργικά, κάντε sex , όχι πόλεμο! Ας μην ξεχνάμε ότι τις μέρες αυτές λειτουργεί ήδη η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που θα φέρει ‘’βοριάδες’’ μιας και θα δοκιμαστούν πολλές σχέσεις.

Σε κοσμικό επίπεδο, η Νέα Σελήνη ενδεχομένως  να λειτουργήσει ως πυροκροτητής βίαιων γεγονότων και επαναστατικών κινήσεων, σε έναν πλανήτη με πάμπολλες πιθανές εστίες ανάφλεξης.  Δυστυχώς, με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού είναι και πολλές οι πιθανότητες ατυχημάτων με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λίγα λόγια για το κάθε ζώδιο:

Κριοί,  είναι προτιμότερο να στρέψετε την ενέργεια των ημερών δημιουργικά. Προσοχή στην επικοινωνία με παιδιά , δεν είναι απίθανο να είναι συγκρουσιακή. Ασχοληθείτε με τον αθλητισμό ή κάποια τέχνη.

Ταύροι, ίσως δοκιμαστεί η υπομονή σας σε θέματα σπιτιού και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ενδοοικογενειακές συγκρούσεις. Δεν είναι απίθανο να σας απασχολήσουν ζημιές στον οικιακό χώρο.

Δίδυμοι, θα σας απασχολήσουν θέματα επικοινωνίας, Μ.Μ.Ε, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις μετακινήσεις σας. Οι επαφές με το άμεσο περιβάλλον θα χαρακτηρίζονται από εντάσεις και ζητούν προσοχή. Πνευματική εγρήγορση.

Καρκίνοι, ο τομέας των οικονομικών και των προσωπικών σας αξιών  έχει την τιμητική του για εσάς.  Ίσως σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τις πηγές εσόδων σας ενώ προσοχή θέλει η πιθανή τάση σπατάλης που μπορεί να προκύψει.

Λέοντες, η Νέα Σελήνη γίνεται στο βασίλειο σας. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την ενέργεια σας να αυξάνεται και θα θελήσετε να κάνετε προσωπικές αλλαγές, εξωτερικές και εσωτερικές. Εστιάστε εκεί κι όχι σε πιθανές συγκρούσεις λόγω εκνευρισμού.

Παρθένοι, τα ενδότερα του μυαλού σας αποζητούν την προσοχή σας. Κάποιες φορές, η καλύτερη ψυχοθεραπεία μπορεί να είναι το χαμόγελο του ανθρώπου που δέχεται να στηριχτεί από το χέρι μας. Οι κρυφές ενέργειες θέλουν προσοχή.

Ζυγοί, θα είναι εποχή με κινητικότητα κοινωνικά και ίσως σας γεννηθεί η ανάγκη συμμετοχής σε ομάδες ανθρώπων.  Αν είστε ήδη εκεί, ίσως διαπιστώσετε ότι οι μέρες ευνοούν τις συγκρούσεις. Βάλτε στόχους και δράστε ώστε να τους προσεγγίσετε.

Σκορπιοί, ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, θα είναι αρκετές οι ευκαιρίες να δράσετε στον επαγγελματικό χώρο αλλά και να… αποδράσετε αν χαθεί ο έλεγχος εφόσον οι ευκαιρίες για crash test του νευρικού σας συστήματος θα είναι ουκ ολίγες.

Τοξότες, αν θελήσετε να ταξιδέψετε με το μυαλό σας ή μέσω σπουδών σε άλλες φιλοσοφίες ή πολιτισμούς, έχετε κάνει καλή επιλογή όμως οι μετακινήσεις θέλουν κάποια προσοχή. Ίσως σας απασχολήσουν νομικά θέματα ή σχέσεις με συγγενείς.

Αιγόκεροι, οικονομικής φύσης θέματα θα σας απασχολήσουν και ειδικά απολαβών από τρίτους. Επίσης δώστε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν δημόσιους οργανισμούς και εφορία εάν έχετε ανοιχτά μέτωπα. Η σεξουαλική σας ενέργεια στο ζενίθ.

Υδροχόοι, θέματα σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο. Όσοι δεν δημιουργήσετε νέες σχέσεις, φροντίστε την επικοινωνία σας με τις ήδη υπάρχουσες. Η Νέα Σελήνη είναι συγκρουσιακή και από εσάς ζητάει προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με τους άλλους ανθρώπους.

Ιχθύες, ίσως σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αλλάξετε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας που θα είναι πιο έντονη αυτές τις μέρες. Πολύ πιθανόν να προκύψουν εκνευρισμοί στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠοια ιστορική εποχή ταιριάζει στα ζώδια;
Επόμενο άρθροH κρίση στο Qatar και η αστρολογική της προσέγγιση
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here