Widgets Magazine

Θεωρείται ένας απ’ τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Η ικανότητα του να ισορροπεί ανάμεσα στα διάφορα υποκριτικά είδη γίνεται με τόση μαεστρία που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο. Στα παραπάνω, που είναι ήδη αρκετά, προστίθεται και το εξής: Σε μία μάλλον metrosexul εποχή, είναι καθαρά αρσενική φιγούρα, με αυτή την χαρακτηριστική φωνή που θυμίζει κάποιες φορές βρυχηθμό και μοιάζει να έρχεται από τα έγκατα της ύπαρξης του. Άνετα μπορεί να τον φανταστεί κάποιος στα ‘’Κόκκινα φανάρια’’ ή την ‘’Στέλλα’’.

Ο Τάσος Νούσιας γεννήθηκε στα Ιωάννινα τον Αύγουστο του 1973. Δυστυχώς, δεν είναι διαθέσιμη η ώρα γέννησης του κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη η ανάλυση του ωροσκοπίου του, άρα θα βασιστούμε στα υπόλοιπα στοιχεία του αστρολογικού του χάρτη για μία σύντομη περιγραφή.

Λέοντας, με τον Άρη στην τελευταία μοίρα του Κριού κατά πάσα πιθανότητα μιας και εκείνη την μέρα γινόταν αλλαγή ζωδίου, ο Τάσος Νούσιας τα εξέφρασε αρχικά με τον ιδανικό τρόπο: Πρωταθλητής στίβου και πανελληνιονίκης, μέχρι που τον σταμάτησε ένας τραυματισμός. Ο Άρης στον Κριό είναι στο φυσικό του περιβάλλον του και δίνει αντοχή, μαχητικότητα, καλό και δυνατό σώμα αλλά και τάση για ατυχήματα τέτοιου είδους. Για την Σελήνη του δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν και οι πιθανότητες είναι υπέρ του ζωδίου του Υδροχόου.

Είμαστε σίγουροι όμως για τον Ερμή στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο . Ο πρώτος σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη και ο δεύτερος σε όψη εξαγώνου, δημιουργούν μία διευκολυμένη αντίθεση. Πρόκειται για άνθρωπο με χιούμορ, έξυπνο, που εκφράζει αυτή την πλανητική σχέση καλλιτεχνικά και λογικά έχει ενδιαφερθεί για την φιλοσοφία ή τους αρχαίους συγγραφείς. Το κοφτερό μυαλό του φαίνεται και από το τετράγωνο Ερμή – Άρη αν κι εδώ, πιθανότατα κοφτερός είναι κι ο λόγος του συχνά. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού ενισχύει τα παραπάνω και δείχνει άνθρωπο που δεν τα πάει καλά με τη στασιμότητα και είναι ανοιχτός στις πρωτοποριακές ιδέες. Το τετράγωνο Κρόνου – Πλούτωνα, δείχνει ότι παλεύει γι’ αυτά που κατακτά και δεν του χαρίζονται. Δείχνει επίσης και πιθανή εμπλοκή σε δύσκολες καταστάσεις, πράγμα που συνέβη όταν τα γυρίσματα της ταινίας ‘’ Η Ρόζα της Σμύρνης’’ , βρήκε τον ίδιο και τους υπόλοιπους συντελεστές στην Τουρκία την ημέρα του πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016. Εκείνη τη μέρα, ο προοδευμένος του Ήλιος έκανε ακριβείας όψη τετράγωνου με τον γενέθλιο Κρόνο του. Το ωροσκόπιο ασφαλώς, θα μπορούσε να αναλυθεί πολύ παραπάνω (όπως και κάθε ωροσκόπιο) αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να γίνει στα πλαίσια ενός άρθρου.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι το ότι μπαίνει σε μία μετασχηματιστική  φάση της ζωής του, με τον προοδευμένο Ήλιο του στον Ζυγό να πλησιάζει τον γενέθλιο Πλούτωνα κι αμέσως μετά τον προοδευμένο Πλούτωνα. Δεν γνωρίζουμε τι κυβερνούν στο ωροσκόπιο του αλλά το σίγουρο είναι ότι θα διανύσει μία μακρά περίοδο αλλαγών, εσωτερικών κι εξωτερικών, όπως πάντα συμβαίνει με τον Πλούτωνα. Λειτουργεί ήδη και η υποστηρικτική όψη τριγώνου των προοδευμένων Ήλιου και Δία που θα κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο. Η σύνοδος του προοδευμένου Ερμή με τον γενέθλιο Ουρανό θα κορυφωθεί τον Μάρτιο του 2018 και στην θετική της εκδοχή θα φέρει έμπνευση και νέες ιδέες.

Του ευχόμαστε όλα αυτά να λειτουργήσουν γόνιμα και η ορμή, η δημιουργικότητα  που φαίνεται αστρολογικά, να τον οδηγήσει στα μονοπάτια που ονειρεύεται.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροRecep Tayyip Erdogan: Το πορτραίτο ενός φανατισμένου
Επόμενο άρθροΗ αστρολογική ατζέντα των ζωδίων για την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here