Widgets Magazine

Στις 17 Ιουλίου και ώρα 12:38πμ κορυφώνεται η επιρροή της δεύτερης έκλειψης της περιόδου, που είναι σεληνιακή και γίνεται στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω. Μια έκλειψη μεταμορφωτική, καθώς γίνεται μαζί με τον μεταλλακτικό Πλούτωνα, η οποία μάς καλεί να πάρουμε τον έλεγχο του εαυτού μας, να αλλάξουμε βαθιά τον εαυτό μας, αλλά και να πειθαρχήσουμε και να ωριμάσουμε. Οι κρίσεις λοιπόν που φέρνει αυτή η έκλειψη θα είναι ανάλογες: Που νιώθουμε αυτήν την εποχή να χάνουμε τον έλεγχο; Που πρέπει να ψαχτούμε περισσότερο και να μεταλλαχτούμε; Σε τι πρέπει να πειθαρχήσουμε; Την σωστή απάντηση σε αυτό το ερώτημα βέβαια θα την πάρουμε μόνο μέσα από τη μελέτη του προσωπικού μας χάρτη, αλλά ας δούμε σε γενικές γραμμές πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο.

Κριός

Ίσως νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο στον επαγγελματικό σας χώρο αυτήν την εποχή, και μπορεί να βάλλεται το κοινωνικό ή επαγγελματικό σας όνομα. Φροντίστε να είστε πιο σοβαροί στη δουλειά σας και στην κοινωνική σας έκφραση. Αναλάβετε ευθύνες. Οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας. Πειθαρχήστε. Ωριμάστε. Ενηλικιωθείτε!

Ταύρος

Ένα αίσθημα ματαιότητας μπορεί να προκαλεί αυτήν την εποχή η έκλειψη σελήνης, η οποία σάς καλεί να ωριμάσετε φιλοσοφικά, να ψαχτείτε περισσότερο και να βρείτε το πραγματικό νόημα και όραμα στη ζωή σας, εκεί τουλάχιστον που νιώθετε ότι δεν υπάρχει. Πιθανές κρίσεις σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό ή με ξένους.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο της ζωής σας αυτήν την εποχή, όμως η έκλειψη αυτή σάς καλεί να πάρετε τον έλεγχο των συναισθημάτων, των παθών, του εαυτού σας. Υπαρξιακές κρίσεις – ψαχτείτε. Γίνεται ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, ίσως και κάποια κλεισίματα κεφαλαίων. Κρίσεις επίσης σε θέματα οικονομικά, εφοριακά, κληρονομικά, αλλά και στο σεξουαλικό.

Καρκίνος

Βαθιά μετάλλαξη στις σχέσεις σας και στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους φέρνει αυτήν την εποχή η έκλειψη Σελήνης, ενώ ορισμένα άτομα σάς προκαλούν κρίσεις για να κεντρίσουν ακριβώς αυτή τη διαδικασία αλλαγής. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Βάλλονται οι ισορροπίες στη ζωή σας και καλείστε να πειθαρχήσετε για να ισορροπήσετε.

Λέων

Ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο αλλά και κρίσεις σε θέματα υγείας προκαλεί αυτή η έκλειψη, η οποία ζητά να είστε πιο πειθαρχημένοι και σωστοί, τόσο στην καθημερινότητα και στη δουλειά σας, όσο και στην διατροφή και στις καθημερινές συνήθειες – η έκλειψη αυτή ζητά επειγόντως να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες. Πιθανές κρίσεις με τα κατοικίδια.

Παρθένος

Κρίσεις στα ερωτικά προκαλεί αυτή η έκλειψη, η οποία ζητά να είστε πιο ελεγχόμενοι και ώριμοι στην έκφρασή σας. Κρίσεις πιθανές και σε θέματα παιδιών, δημιουργικότητας, επιχειρηματικότητας. Η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο που παύουν να σας διασκεδάζουν επιφανειακά πράγματα και ζητάτε σε πιο ουσιαστικά πράγματα τη χαρά.

Ζυγός

Αρκετά δύσκολη αυτή η έκλειψη, προκαλεί βαθιές ψυχολογικές κρίσεις και το αίσθημα ότι δεν ανήκετε κάπου τελικά. Νοσταλγίες, βασανιστικές μνήμες. Αυτό που σας ζητά η έκλειψη είναι να αποκτήσετε καλύτερο ψυχολογικό και συναισθηματικό έλεγχο, να ωριμάσετε και να βρείτε σε πιο ουσιαστικά μέρη το που ανήκετε. Κρίσεις πιθανές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Σκορπιός

Ταλαιπωρείται ο νους σας με αυτήν την έκλειψη και γίνεται μια κάθαρση νοητική, ενώ σας ζητά να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε. Χρειάζεται περισσότερη πειθαρχία και έλεγχος στην ομιλία, στη γραφή και στη σκέψη σας. Καχυποψία, “μαύρες” σκέψεις. Πιθανές κρίσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, ή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και στα μέσα τους.

Τοξότης

Σημαντική κρίση αυτοεκτίμησης φέρνει αυτήν την εποχή η έκλειψη Σελήνης, η οποία σας ζητά να βασίσετε πλέον το αίσθημα της αξίας σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Κρίσεις σε θέματα οικονομικά, αποκτημάτων. Βαθύ αίσθημα ανασφάλειας – βρείτε την ασφάλεια σε πιο βαθύ επίπεδο. Πόση ευγνωμοσύνη έχετε στη ζωή σας;

Αιγόκερως

Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται στη ζωή σας αυτήν την εποχή, μέσα από κρίσεις βέβαια, ενώ η έκλειψη αυτή σάς ζητά να πάρετε σημαντικότατες αποφάσεις, αλλά και τον έλεγχο του εαυτού σας. Μεγάλο ζήτημα η ανεξαρτησία αυτήν την εποχή – μην περιμένετε από άλλους τίποτα, κινηθείτε μόνοι σας. Προσέξτε τις κρίσεις θυμού κι εγωισμού.

Υδροχόος

Κλείνουν κύκλοι αυτήν την εποχή στη ζωή σας και ίσως βιώνετε αισθήματα μεταμέλειας ή ενοχών για περασμένες καταστάσεις, καθώς η έκλειψη αυτή φέρνει απολογισμούς. Ζητά επίσης να θυσιάσετε πράγματα, αλλά και να ψαχτείτε περισσότερο και να πειθαρχήσετε ψυχικά και πνευματικά. Ανάγκη για απομόνωση, διαλογισμό, μετάνοια και προσευχή. Πιθανά παρασκήνια.

Ιχθύες

Οι φιλίες, οι ομάδες και ο κοινωνικός σας κύκλος περνούν από ξεκαθαρίσματα αυτήν την εποχή με την έκλειψη Σελήνης, η οποία σάς ζητά να γίνετε πιο ουσιαστικοί φίλοι αλλά και να δικτυωθείτε με πιο ουσιαστικούς ανθρώπους. Κρίση στα σχέδιά σας για το μέλλον, μεγάλη αβεβαιότητα. Κρίσεις επίσης ιδεολογικές – πρέπει να μεταλλαχτούν σε πιο βαθιές οι ιδεολογίες σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here