Widgets Magazine

Καθώς πλησιάζουμε στην Ουράνια επιρροή,

και στην μεγάλη κοσμική αλλαγή όπου θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον κόσμο.

Και επειδή πολλοί, κυρίως του σταθερού σταυρού,

έχουν φοβηθεί, θα ήθελα να περιγράψω την δική μου εμπειρία μέσα από το πως έχω βιώσει πρόσφατα (2017-2018), αλλά και στο παρελθόν (1992-1993) κ (2003-2004) την Ουράνια αφύπνιση.

Καταρχήν πριν ο Ουρανός χτυπήσει με ακρίβεια την μοίρα του ζωδίου, εσωτερικά από πριν το αισθάνεσαι, είσαι σε υπερδιέγερση.

Θέλεις έντονα να κάνεις τις αλλαγές, ν’ απελευθερωθείς από καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου, αλλά φοβάσαι και το μυαλό-σώμα σ’ εμποδίζει με χίλια δυο αν.

Είναι σαν να είσαι στην αναμονή.

Νιώθεις ότι θα πάρεις φωτιά.

Είσαι σε υπερδιέγερση.

Όταν λοιπόν μπει ο Ουρανός,

ο φόβος φεύγει.

Ο Ουρανός δίνει τεράστια ενθάρρυνση για να πράξεις ο,τι πριν φοβόσουν.

Το σώμα σου γίνεται ένας δυναμίτης θάρρους, και πηγαίνεις με φόρα εκεί που ο εαυτός σου εκφράζεται και παίρνει φρέσκο αέρα κ δύναμη.

Σε περίπτωση που αρνηθείς και φοβηθείς τότε μπλοκάρουν οι αρτηρίες στο αίμα, το σώμα δυσανασχετεί, τα όργανα θυμώνουν, η ασθένεια είναι κοντά.

Οι δύο περίοδοι της ζωής μου που έκανα το άλμα μπροστά, ήταν μέσα από την επιρροή του Ουρανού.

Έφυγα απ’ ότι με φυλάκιζε, γνώρισα νέο κόσμο και διαφορετικούς φίλους, πολλούς από τους οποίους έχω μέχρι τώρα.

Άνοιξα δρόμους στην ζωή μου όπου με ώθησαν στο να ανακαλύψω τον εαυτό μου.

Μια νεα πορεία που η ψυχή μου λαχταρούσε αλλά ποτέ δεν τολμούσε ανοίχτηκε.

Σαν Καρκίνος που είμαι, άφησα τον οικείο χώρο του σπιτιού και άνοιξα την πόρτα σε κάτι διαφορετικό.

Αν κοιτάξω πίσω τώρα,

μόλις έναν χρόνο πριν, και με ρωτούσατε θα σας έλεγα αποκλείεται να κάνω αυτά που έκανα τώρα.

Ο Ουρανός σε ξεκολλάει από την ρουτίνα, από την αδράνεια, σε οπλίζει με πολύ τόλμη, σε ωθεί  να πας ακριβώς εκεί που ο αυθεντικός σου εαυτός εκφράζεται, χαίρεται και ζει.

 

 

Καλή Ουράνια διαδρομή.

Με τόλμη και χωρίς φόβο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟυρανός στον Ταύρο – Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο
Επόμενο άρθροO Oυρανός στον Ταύρο και οι συνοδικοί κύκλοι των εξωτερικών πλανητών
Μαρίνα Αλεξιάδου
Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ιχθύ. Με έντονο το ψυχικό στοιχείο του Νερού στον χάρτη μου, ειδικεύομαι στην Αστροψυχολογία, την εσωτερική ερμηνεία των πλανητών. Η Αστρολογία είναι πάθος που έγινε επάγγελμα. Στην ζωή μου υπάρχει από τα 15 μου. Μου έδωσε τις απαντήσεις για τις άυλες ενέργειες που συνεχώς αλλάζουν, επηρεάζουν σε βαθύτερο επίπεδο, διαμορφώνουν την προσωπική μας ζωή, και σε μεγαλύτερο βαθμό τις εποχές και τα κοινωνικά ρεύματα. Μέσα από την μελέτη των αστρολογικών χαρτών, παρατήρησα τις κοινές ρίζες , πεποιθήσεις και διδαχές που όλοι κουβαλάμε. Όλοι μας μεγαλώσαμε μέσα από κριτική και αποδοκιμασία, φέρουμε τραύματα και πληγές απόρριψης , τον φόβο της εγκατάλειψης, έχουμε θολές μνήμες και εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια. Ο Αστρολογικός Χάρτης είναι ο μεγενθυτικός φακός, που σου δίνει την πληροφορία στο να δεις την αλήθεια, να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις και να εκδηλώσεις το υψηλότερο δυναμικό σου. Η Αστρολογία είναι Αγάπη και Γνώση . Τα τελευταία 6 χρόνια την εξασκώ επαγγελματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here