Widgets Magazine

Πανσέληνος στις 3 Αυγούστου. Ολοκληρώνει τα θέματα που ξεκίνησαν με την νέα σελήνη που έγινε στις 20 Ιουλίου. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις για γεγονότα που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα . Θα φέρει θέματα που σχετίζονται με εμάς και τους άλλους . Εμείς ως μονάδες και οι άλλοι . Εμείς ως έθνος και οι άλλοι . Στην Ελλάδα αυτό αφορά την εφαρμογή του νόμου σε σχέση με τους εγχώριους κατοίκους και τους τουρίστες . Είναι πιθανό να εκδηλωθούν αντιδράσεις για τα μέτρα και τον διαφορετικό τρόπο εφαρμογής τους από απλούς πολίτες σε σχέση με δημόσια πρόσωπα , η σε σχέση με Έλληνες και ξένους. Οι αντιδράσεις μπορεί να είναι περιορισμένες η να μην δοθεί μεγάλη έκταση από τα μέσα. Διανύουμε μια περίοδο που περιμένουμε έντονα φαινόμενα που αφορούν τα εδάφη μας. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τους άστατους γείτονες μας η ακόμα με κάποιο σεισμό γεγονότα που μπλοκάρουν την εισροή χρήματος. Μην ξεχνάμε πως είμαστε σε σεισμογενή περιοχή και οι σεισμολόγοι αναμένουν αυτά τα χρόνια σεισμική δραστηριότητα. Περιμένουμε δηλαδή εξελίξεις σε σχέση με τα εδάφη μας και μένει να δούμε τι είδους θα είναι.

Κριός

Μετά από το κλείσιμο και την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια, θα αρχίσετε να βγαίνετε προς τα έξω. Ολοκληρώσατε διαδικαστικά και επικοινωνιακά θέματα με τους οικείους σας και είστε ελεύθεροι να απολαύσετε . Η απογοήτευση από κάποιους φίλους θα δώσει την θέση της στην επικοινωνία και την εγγύτητα και θα αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις. Πολλές επαφές διασκέδαση επικοινωνία και φλερτ. Προσοχή σε έξοδα η τζόγο.

Ταύρος

Το επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον σας ταράζει. Νιώθετε ότι σας καταπιέζουν πρόσωπα και καταστάσεις που υποτίθεται πως πρέπει να σας βοηθούν . Αυτό θα σας αναγκάσει να αναλάβετε δράση με τρόπο ασυνήθιστο για τον χαρακτήρα σας για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Θα ξεκαθαρίσετε ποιοι σας υπακούν και σε ποιους υπακούτε στις σχέσεις της καριέρας και της οικογένειας. Έντονες αλλαγές συμπεριφοράς και εμφάνισης.

Δίδυμοι

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σε σχέση με κοντινές και μακρινές μετακινήσεις. Μάλλον βρίσκετε λύσεις σε κάποια προβλήματα που σας είχαν ακινητοποιήσει και αποφασίζετε που θα πάτε διακοπές. Αλλά και σε επίπεδο καθημερινότητας θέλετε κάποιες από τις αλλαγές που κάνετε τώρα να τις κρατήσετε και στη συνέχεια για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας αλλά και να αυξήσετε τις γνώσεις σας σε πεδία που μπορούν να σας φανούν αποδοτικά. Εσωτερική ταραχή και άστατος ύπνος.

Καρκίνος

Έχετε κάποια πληροφόρηση για οικονομικές υποχρεώσεις που δεν περιμένατε και ίσως να μην αφορούν καν δικά σας χρέη αλλά καλείστε να πληρώσετε εσείς. Πρέπει να δράσετε γρήγορα και αυτό σας ανατρέπει το πρόγραμμα. Ευτυχώς προκύπτουν ευκαιρίες για να ρεφάρετε και μάλιστα χωρίς να κουραστείτε πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία να βγείτε από την δύσκολη θέση και μετά ξεκαθαρίστε ποιού ευθύνη είναι. Απρόσμενη βοήθεια από φίλους.

Λέων

Ίσως έχετε αποκαλύψεις σχετικές με τον σύντροφο η σημαντικούς συνεργάτες. Κάποια θέματα που είχαν προκύψει στο πρόσφατο παρελθόν σας οδηγούν τώρα να βγάλετε κίτρινη κάρτα και μάλλον με το δίκιο σας. Θα πάρετε αποφάσεις που αφορούν την δική σας πλευρά και τις προσδοκίες σας για να αποφύγετε απογοητεύσεις παρόμοιου είδους στο μέλλον. Αλλαγές στην δημόσια εικόνα.

Παρθένος

Παρουσιάζονται κάποιες ανατροπές που σας χαλάνε τον προγραμματισμό που είχατε για το επόμενο διάστημα και σας ξεβολεύει αυτό. Δεν είναι δική σας ευθύνη αλλά ίσως πρέπει να την αναλάβετε εσείς. Θα πρέπει να κάνετε αλλαγές για το επόμενο διάστημα. Το καλό είναι πως σύντομα θα νιώσετε πως δεν σας λείπει κάτι και είχατε υπερεκτιμήσει κάποια πράγματα που η απουσία τους δεν είναι και τόσο σημαντική. Ξαφνικά ταξίδια.

Ζυγός

Κάποιος σας φλερτάρει και ίσως να μην το είχατε καταλάβει η να μην ήσασταν σίγουροι. Μπορεί να αφορά φιλική σχέση και να μην το περιμένατε. Από την άλλη πλευρά μπορεί να υπάρχουν εμπόδια στο να προχωρήσετε. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε και να απολαύσετε στο βαθμό του εφικτού τις ευκαιρίες. Ασυνήθιστη σεξουαλική επιθυμία.

Σκορπιός

Προκύπτουν αλλαγές στο σπίτι που σας αλλάζουν τις συνήθειες . Για λίγο διάστημα πρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα. Πιθανό να μην νιώθετε πολύ άνετα στο σπίτι και αυτό μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική σας απόδοση θετικά αφού θα ασχολείστε περισσότερο με την δουλειά σας και θα εκτονώσετε εκεί την πίεση με αντίστοιχες απολαβές. Ανατροπές από σύντροφο η συνεργάτες.

Τοξότης

Πιθανές ανατροπές στις μετακινήσεις και τον προγραμματισμό – βλάβες στα μεταφορικά μέσα, ακύρωση συμφωνιών- προσπαθούν να σας ταράξουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Αλλάζετε πορεία πλεύσης και βρίσκετε λύσεις άμεσα. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σας λύνουν τα χέρια με τρόπο που βελτιώνετε τα δεδομένα καλύτερα από πριν. Αλλαγές στην ρουτίνα και την εργασία.

Αιγόκερως

Κάποια έκτακτα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και σας αναγκάζει να αλλάξετε τον προγραμματισμό σας για το επόμενο διάστημα. Ίσως να μην είναι δική σας ευθύνη αλλά βρίσκεστε στο επίκεντρο. Είναι πιθανό να πάρετε κάποιο δάνειο η να βοηθηθείτε από τον σύντροφο. Θα βελτιώσετε την κατάσταση χωρίς απώλειες αλλά απλώς αλλάζοντας συνήθειες για λίγο. Ξαφνικοί έρωτες.

Υδροχόος

Ανακαλύπτετε κάποιες πτυχές του εαυτού σας που σας κάνουν κυκλοθυμικούς και αλλάζετε την συμπεριφορά σας. Το περιβάλλον σας μπορεί να μην έχει τα αντανακλαστικά που χρειάζονται για να ανταποκριθεί άμεσα και αυτό δημιουργεί ένα συγκρουσιακό

περιβάλλον. Σκεφτείτε τι εικόνα θέλετε να έχουν οι άλλοι για εσάς και υποχωρήστε όπου χρειάζεται. Αναστάτωση στο σπίτι.

Ιχθύες

Η ψυχική και η σωματική σας υγεία έρχονται στο προσκήνιο. Έχετε μια εσωτερική ταραχή που οφείλεται σε οικονομικές ανατροπές. Πρέπει να εφεύρετε τρόπους να βελτιώσετε την διάθεση σας με αλλαγές στην ρουτίνα που θα σας επιτρέψουν να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αυτό αυξάνει τις υποχρεώσεις σας και τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Η αυτοεκτίμηση περνάει μέσα από την οικονομική επιτυχία σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίας και Κρόνος παρέα στον Υδροχόο
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020 – Κριός
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here