Widgets Magazine

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ
»ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΟΝ ΕΠΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ»… ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΩΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ…

Το βόρειο ημισφαίριο ντύθηκε και επίσημα πλέον το φθινόπωρο αφού ο Ήλιος πέρασε με επιτυχία, όπως έχει κάνει αμέτρητες… αμέτρητες φορές μέχρι τώρα, στη μηδενική μοίρα του Ζυγού. Στην κρίσιμη εκείνη μοίρα του συναισθήματος και της ανάγκης μας να γίνουμε κοινωνικά »ζώα», να αναζητούμε τη συναναστροφή, τη συντροφιά , το μοίρασμα… άλλωστε ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή χαμένη… Μια κοσμική Πύλη πολύ ισχυρή είναι η αρχή του Ζυγού γιατί απαιτεί από τους ανθρώπους να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό του Κριού από απέναντι και να προσπαθήσουν με δικαιοσύνη να επιτύχουν την συνύπαρξη. Και μόλις ο Ήλιος μπήκε στις 23 του Σεπτέμβρη στο ζώδιο της αρμονίας και της ισορροπίας, ήρθε μια Πανσέληνος τόσο κοντά στη Φθινοπωρινή Ισημερία, να ταράξει την ηρεμία και να φέρει τα πάνω κάτω! Μια Πανσέληνος με ένα μετριοπαθή Ήλιο στο Ζυγό στις 2 μοίρες και μια Σελήνη απέναντι του, ισχυρή και ασυλλόγιστη στο ζώδιο του Κριού στις ίδιες ακριβώς μοίρες σε σύνοδο με τον πληγωμένο Θεραπευτή το Χείρωνα. Τον αστεροειδή αυτόν που καταδεικνύει το τραύμα και τη θεραπεία του και που μόλις μπήκε στον Κριό, σήμερα στις 25 του μήνα! Μια τραυματισμένη Σελήνη που θέλει να κάνει την καμπόση για να μην καταλάβει κανείς πόσο υποφέρει! Ο Χείρωνας όμως δεν αστειεύεται, ξέρει από πόνους και πληγές και ξέρει επίσης πως πληγές κουκουλωμένες γιατρειά δεν βρίσκουν! Η τελευταία Πανσέληνος του Σεπτέμβρη θα φέρει » πόνο», θα φωτίσει τη νωπή πληγή για να τη θεραπεύσει… θα φωτίσει τα παλιά σημάδια για να τα ψηλαφίσουμε και να θυμηθούμε πόσο μας είχαν πονέσει όταν τα αποκτήσαμε… θα φωτίσει τα σημάδια των »καρφιών » μας… των καρφιών της ψυχής… της καρδιάς… του μυαλού μας…

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΡΙΟΙ ( 21 – 25 Μαρτίου) και ΖΥΓΟΙ (23- 26 Σεπτεμβρίου) η τελευταία Σεπτεμβριάτικη Πανσέληνος είναι πάνω σας, το ίδιο και ο Χείρωνας! Θέματα σχέσεων που σας πληγώνουν θα φωτιστούν και θα ζητήσουν λύσεις. Κάποιοι θα επιλέξετε να βαδίσετε δρόμους χωριστούς αν αφήσετε τη Σελήνη του Κριού να σας καθοδηγήσει… αν πάλι διαλέξετε τον Ήλιο του Ζυγού και φερθείτε με μετριοπάθεια … θα επανέλθετε στα ίδια, όταν η τωρινή Πανσέληνος θα έχει γίνει Νέα Σελήνη στα μέσα του Οκτωβρίου. Ότι όμως και αν επιλέξετε την ένταση και την αντιπαράθεση και τα λόγια που πληγώνουν δεν θα μπορέσετε τα αποφύγετε αυτές τις ήμέρες. Θα νιώθετε πως την πληγή σας, σας την καταφέρνει ο απέναντι, αυτός ο δικός σας, ο άνθρωπος σας…

ΚΑΡΚΙΝΟΙ( 21 -25 Ιουνίου) ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ( 21- 25 Δεκεμβρίου) ο άξονας της οικογένειας και της εργασίας θα είναι το πεδίο της έντασης για εσάς σε αυτή την Πανσέληνο. Αν σας αδίκησαν το προηγούμενο διάστημα αγαπημένοι σας άνθρωποι, ή άνθρωποι που ασκούν εξουσία στη ζωή σας με οποιονδήποτε τρόπο, τώρα θα θυμηθείτε το μέγεθος των τραυμάτων που σας προκάλεσαν. Μην περιμένετε θαύματα… μην ψάχνετε δικαίωση… οι άνθρωποι δεν δεχόμαστε εύκολα τα λάθη μας και δυσκολευόμαστε να ζητήσουμε συγγνώμη, κυρίως όταν φταίμε! Ατσαλωθείτε λοιπόν και αφήστε τις πληγές να κλείσουν και να γίνουν ουλές ανοιχτόχρωμες… παράσημα δικά σας είναι έτσι κι αλλιώς!

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΙ και ΣΚΟΡΠΙΟΙ, η Πανσέληνος στον δικό σας άξονα θα φωτίσει παρασκήνιο και θέματα που αφορούν στην σωματική αλλά και ψυχική σας υγεία. Αποκαλύψεις και θέματα που κινούνταν μυστικά και υπόγεια, θα δουν το φως της αποκάλυψης και εσείς θα εκπλαγείτε… μόνο να είστε προσεκτικοί και με τις δικές σας μυστικές κινήσεις! ΤΑΥΡΟΙ (21- 25 Απριλίου) βρίσκεστε ανάμεσα σε δυο αντίπαλες δυνάμεις! Εσείς συμμετέχετε άθελά σας σε μια διελκυστίνδα. Από τη μια μεριά τραβάει το σκοινί ο Κρόνος με τον Ουρανό σε ένα υπέροχο τρίγωνο που επιμένει να σας διευκολύνει και να σας καθιερώνει. Και από την άλλη, ο ίδιος αυτός Ουρανός στο τετράγωνο του με τον Άρη, ενεργοποιεί για εσάς την έκλειψη του Ιουλίου και επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που και τότε σας είχαν απασχολήσει. Τυχεροί του διαστήματος ΤΑΥΡΟΙ ( 8- 10 Μαϊου) με τα εξαιρετικά τρίγωνα του Πλούτωνα πάνω σας να σας χαρίζουν στιγμές απέραντης δύναμης και καταξίωσης!

ΛΕΟΝΤΕΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΙ, θέματα σπουδών, μετακινήσεων, αλλά και θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας με τα αδέρφια σας μπορεί να προκύψουν σε αυτή την Πανσέληνο. Δώστε προσοχή στον τρόπο που μετακινείστε, αλλά και στην υγεία σας, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών ΛΕΟΝΤΕΣ (21- 25 Ιουλίου) , ΥΔΡΟΧΟΟΙ( 21- 25 Ιανουαρίου), γιατί ο Άρης θα ερεθίσει τις μοίρες της έκλειψης του Ιουλίου και ότι σας είχε τότε πληγώσει θα επανέλθει, ή σαν τραύμα κακοφορμισμένο ή σαν πληγή κλεισμένη πλέον!

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ και ΤΟΞΟΤΕΣ, ερωτικά ζητήματα και θέματα που αφορούν στα παιδιά σας θα φωτίσει η Πανσέληνος των τελευταίων ημερών του Σεπτεμβρίου. Ο Άρης από τον Υδροχόο είναι εξαιρετικά βοηθητικός για εσάς των πρώτων ημερών ΔΙΔΥΜΟΙ (21- 25 Μαϊου), ΤΟΞΟΤΕΣ (21- 25 Νοεμβρίου). Σας χαρίζει απίστευτη ενέργεια αλλά και την απαραίτητη αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει. ΠΑΡΘΕΝΟΙ και ΙΧΘΥΕΣ, οικονομικά κυρίως θα είναι τα θέματα που θα φέρει στο προσκήνιο η Πανσέληνος για εσάς. Δώστε έμφαση στον τρόπο που διαχειρίζεστε δάνεια, οφειλές, αλλά και χρήματα που προέρχονται από επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Και κυρίως »δείτε» προσεχτικά ποιοι είναι οι σύμβουλοι και οι συνεταίροι σας, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων! ΠΑΡΘΕΝΟΙ (9-11 Σεπτεμβρίου) βρίσκεστε σε ένα εξαιρετικό διάστημα και ο Πλούτωνας σας χαρίζει απλόχερα την μεταμορφωτική του δύναμη! ΙΧΘΥΕΣ (5-7 Μαρτίου) ο Ποσειδώνας, δικός σας κυβερνήτης σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας χαρίζει έρωτες, σας τάζει παραμύθια όμορφα και σας καθιστά εν μέρει ανίκανους να δείτε την πραγματικότητα με καθαρό βλέμμα. Όταν απομακρυνθεί αρκετά , μόνο τότε θα καταλάβετε τελικά αν σας άφησε περισσότερες χαρές από »πληγές»…

» Κάθε ηδονή ή λύπη είναι σαν ένα καρφί που καρφώνει την Ψυχή στο σώμα, επομένως η Ψυχή ταυτίζεται με το σώμα και νομίζει…»

Πλάτων »Φαίδων περί Ψυχής»

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 24-30 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 – Κριός
Βάσια Μαυράκη
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here