Widgets Magazine

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ «ΜΗΔΕΝ»

Πολυσυζητημένη συνάντηση και ο αστρολογικός κόσμος την περιμένει με αγωνία γνωρίζοντας ότι αυτοί οι 2 στους συνοδικούς τους κύκλους δεν μπορεί παρά να αλλάζουν –να μεταλλάσσουν- την μορφή του κόσμου μας με έναν ακραία βίαιο τρόπο. Ο Κρόνος δρεπανοφόρος και σκληρός άκαμπτος κριτής, εξουσιάζει το χρόνο, τη δομή, τη δύναμη και την εξουσία του Νόμου. Ό,τι υπάρχει και λειτουργεί σύμφωνα με τις επιταγές του και μέσα στα όρια του είναι καλώς καμωμένο. Ό,τι πάλι χάνει την χρησιμότητα του, υπολειτουργεί, σταματά να έχει πραγματική αξία χρήσης το σταματά απότομα, απόλυτα κι οδυνηρά. Οτιδήποτε σαθρό, μη καλά στηριγμένο, το κατεδαφίζει σε χρόνο dt, χωρίς ίχνος δισταγμού και ευσπλαχνίας! Αυτή είναι η φύση του, αυτή είναι λειτουργική του δύναμη που καλώς ή κακώς στην πορεία της ανθρωπότητας κάποιος πρέπει να κάνει τη βρωμοδουλειά του Κάρμα, του ξεπλύματος εν τέλει της ανομίας και της αστυνόμευσης της πραγματικής εξέλιξης κι όχι της συγκάλυψης και της ρουφιανιάς.

Ο χρόνος είναι η αρχή που επιτρέπει την κρυσταλλοποίηση όλων των ειδών των δομών, συμπεριλαμβανομένων των δομών που είναι υπεύθυνες για τη δύναμη της γνώσης που μεγαλώνει με το χρόνο, καθώς και για την άγνοια που γίνεται ολοένα και πιο άκαμπτη με το χρόνο.

Από την άλλη ο Πλούτωνας – σαν λειτουργία όχι πολύ διαφορετικός! Κι αυτός επιτάσσει αλλαγές, αναγεννητικές αλλαγές, συχνά βίαιες κι οδυνηρές μια και αυτός δεν έχει μάθει να διαπραγματεύεται ψέματα και υποκρισίες. Βασιλιάς του κάτω κόσμου, η δράση του Η δράση του Πλούτωνα είναι αυτή της έκρηξης και του μετασχηματισμού. Ο Πλούτωνας κυβερνά τον θάνατο και την ανάσταση και η αρχή του κάρμα ταιριάζει πραγματικά καλά στην εικόνα του. Ενώ λοιπόν ο Κρόνος μπορεί να χαρακτηριστεί ως το Ουράνιο Ρολόι, ο Πλούτωνας έρχεται με τη δύναμη του στην εξουσία όταν ο Κρόνος/Χρόνος τελειώνει….

Ο αρχέτυπος Κρόνος-Πλούτωνας είναι αυτός λοιπόν μιας έκρηξης όταν οι δομές που κατασκευάστηκαν από τον Κρόνο πρέπει να υποβληθούν στη δοκιμασία του χρόνου. Οι δομές μπορούν να περάσουν τη δοκιμασία αν είναι δυνατές και ειλικρινείς αλλά οτιδήποτε είναι ψεύτικο και επιφανειακό θα καταρρεύσει μέσα από τη φωτιά που θα εξαπολύσει ο Πλούτωνας. Και τι είναι ψεύτικο και άκρως περιπαικτικό στη σημερινή κοινωνία μας; Παρά η οικονομική φούσκα που μεταπολεμικά διογκώθηκε και συνεχίζει να κατατρώει τις σύγχρονες κοινωνίες που ασφυκτιούν κάτω από το υποζύγιο των χρεών των παράνομων εξουσιών των Τραπεζών που διευθύνονται από Παγκόσμιες ελίτ…

Ετσι έγινε και με τη συνάντηση τους το 1914-1915 και τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι έγινε και το 1947 με την ανάδυση μιας νέας Παγκόσμιας τάξης και της ίδρυσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(ΔΝΤ) – που “έσωσε” τόσα κράτη (και το γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ εμείς στην Ελλάδα).

Η κατανάλωση βρίσκεται στην τελευταία φάση της. Η Παγκοσμιοποίηση ανακατανέμει τον πλούτο σε ακόμα πλουσιότερους και έχουμε πλέον άτομα πολύ πολύ πλουσιότερα από κράτη. Το οικονομικό μοντέλο αντιμετωπίζει ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΕΟΥΣ που πλέον δεν είναι διαχειρίσιμο. Ο Πλούτωνας κυβερνά τις κυβερνήσεις του πλανήτη και τις μεγάλες Εταιρίες (πολυεθνικές) που θα δώσουν μάχη να για να κρατήσουν τη δύναμη τους που θα καταρρέει. Ο πόλεμος θα είναι αδυσώπητος και οι νέες κοινωνικές θα πρέπει να είναι σαφώς πιο δίκαιες για τον άνθρωπο. Κοιτάξτε γύρω σας… είναι κάποιος ευχαριστημένος από αυτούς που τον κυβερνούν; Από την εκπαίδευση; Άπό το σύστημα υγείας; Άπό τις εκατοντάδες ώρες εργασίας που δεν αποφέρουν τίποτα πέραν από 1 πιάτο φαγητό (και αν) για την πλειονότητα των ανθρώπων;

Οι χαλαροί μήνες του καλοκαιριού με την αναδρομή του Κρόνου στην 14η μοίρα θα τελειώσουν γρήγορα και το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Φεβρουαρίου 2020 θα είναι καταλυτικό για την ιστορία της ανθρωπότητας ακόμα μια φορά. Κατάλυση των εξουσιών του πλανήτη, αλλαγές στην διακυβέρνηση, αλλαγές στις πολιτικές συνθήκες, στην οικονομία, στις τράπεζες και ένα Παγκόσμιο ρολόι που θα χτυπήσει ώρα «μηδέν» πάλι για τον πλανήτη με ένα κορυφαίο γεγονός –κερασάκι στην τούρτα- τύπου Δίδυμοι Πύργοι που θα είναι και το έναυσμα για τις προαναφερθείσες αλλαγές.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για τα 12 ζώδια

Βρείτε τον οίκο στον προσωπικό σας χάρτη που θα γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση και εκτός από το ζώδιο σας διαβάστε και για τον Ωροσκόπο σας, θα το βρείτε πιο χρήσιμο. Να θυμάστε ότι στον οίκο του χάρτη σας που θα συναντηθεί ο Κρόνος με τον Πλούτωνα θα σας ζητηθεί να κάνετε κάποια σκληρή δουλειά, με αυτοπειθαρχία, σύνεση και αποτελεσματικότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι δυο του σε ένωση προσδίδουν απίστευτη δύναμη και αντοχή παρόλο το αρχικό δράμα που θα προσδώσουν.

ΚΡΙΟΣ

Πάρτε απόφαση ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσατε σε θέματα καριέρας αλλά και το στήσιμο του προφίλ της δημόσιας εικόνας σας θα αλλάξει δραματικά. Επιλέξτε συνειδητά να δείχνετε πραγματικά ποιοι είστε και μην παρουσιάζετε διαφορετικά πράγματα από την αλήθεια σας. Αν αυτό που κάνατε μέχρι τώρα νιώθετε ότι δεν πάει άλλο και χρειάζεστε μια νέα διέξοδο για να δημιουργήσετε, τολμήστε και μην περιμένετε με σταυρωμένα χέρια. Θα πονέσετε περισσότερο αν δεν το αποφασίσετε μόνοι σας. Εξάλλου δεν ζείτε για τους άλλους αλλά για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρτε απόφαση ότι υπάρχουν τρομερές ευκαιρίες τις οποίες επιμένετε να αρνείστε σε επίπεδο φιλοσοφίας ζωής και τρόπου επικοινωνίας με τους γύρω σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται σε αυτό το νέο κόσμο που ανοίγετε μπροστά σας και οφείλετε να προβείτε κι εσείς σε καθάρσεις. Νέες ιδέες κάνουν την εμφάνιση τους – σας φαίνονται λίγο τρομακτικές αρχικά – αλλά στην πορεία θα δείτε ότι θα σας πάνε όχι ένα, αλλά 10 βήματα πιο πέρα ως προσωπικότητες. Μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε απόφαση ότι θα σταματήσετε να βλέπετε όλα τα θέματα με ένα βλέμμα «δε βαριέσαι» και θα το δούμε όταν προκύψει. Αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας καθώς και ότι απόκτημα έχετε από κοινού με άλλους. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, οπότε θα δείτε ότι αν δεν μπορέσετε να λύσετε κληρονομικά κλπ θα το κόψετε και θα απελευθερωθείτε. Νέες προοπτικές ξεδιπλώνονται αμέσως μετά για να ανακτήσετε ασφάλειες. Η συνειδητοποίηση της σεξουαλικότητας σας καθώς και οι απόκρυφοι φόβοι σας κυρίως σε σχέση με το θάνατο βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρτε απόφαση ότι κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας, ήταν σημαντικοί για όσο καιρό υπήρχε δυνατότητα εξέλιξης μεταξύ σας. Αόρατοι δεσμοί που κρατιούνται μόνο από συναισθηματικές αναμνήσεις δεν μπορούν να επιβιώσουν και κόβονται δια παντός. Αληθινές σχέσεις, αληθινοί άνθρωποι, συμπαραστάτες στο ταξίδι της ζωής έρχονται να σας βρουν, μην αρνείστε και κόβετε την τύχη σας. Κάποιος άλλος έχει φροντίσει για σας αλλά κι εσείς θα σταματήσετε να ζείτε μέσα στο δραματικό περιβάλλον όσων δεν σας κάνουν τα χατίρια. Μετάλλαξη των σχέσεων σας.

ΛΕΩΝ

Πάρτε απόφαση ότι δεν είστε παντοδύναμοι και έχετε ανάγκη από περισσότερη φροντίδα της υγείας σας, της καθημερινότητας σας, της ρουτίνας σας. Αλλάξτε τον τρόπο διατροφής σας πριν χτυπήσει κόκκινο η υγεία σας οργανική και ψυχική. Κανείς δεν θα σας φροντίσει αν δεν προνοήσετε να κάνετε μόνοι σας αυτά που πρέπει. Υιοθετήστε καλές συνήθειες και μην προβάλετε τεράστιες αντιστάσεις στις συμβουλές αυτών που σας αγαπούν. Θα χρειαστεί να δείξετε μεγάλη σύνεση και αυτοπειθαρχία προκειμένου να μεταλλάξετε την καθημερινότητα σας σε επίπεδο αντοχής και απόδοσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρτε απόφαση ότι όλο σας το δημιουργικό έργο θα πρέπει να έχει σοβαρή κατεύθυνση, δομή και οργάνωση και καλώς ή κακώς θα είναι το μοναδικό που θα σας δίνει χαρά και απόλαυση στη ζωή. Κάθε δημιουργικό σχέδιο – για τον καθένα σας διαφορετικό – είτε είναι απόγονος, είτε είναι ερωτικό, είτε ένα έργο τέχνης θα διακατέχεται από μια δραματική νότα υποδοχής ανικανοποίητου συναισθήματος. Δεν είναι χαλαρή χαρούμενη εποχή για εσάς αλλά ενέχει μεγάλες δυνατότητες να ξεχωρίσετε και να επιτύχετε σημαντικά φιλόδοξα και προπάντων με σταθερή απόδοση σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Πάρτε απόφαση ότι η θέση σας σε αυτό τον κόσμο, κοινωνικά, επαγγελματικά οικογενειακά χρειάζεται εκ νέου αναθεώρηση. Η εσωτερική διάσταση της προσωπικότητας σας είναι αυτή που θα πρέπει να μιλήσει και να αποφασίσει ποια θα είναι η νέα σας ταυτότητα και ποιος θα θέλετε να είστε από δω και μπρος. Η αυτοεκτίμηση σας έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη σε περίπτωση που δεν αντιμετωπίζατε τα θέματα σας με σοβαρότητα αλλά επιφανειακά. Το δράμα σας τώρα όμως, θα σας δώσει τη μοναδική δυνατότητα να υπερισχύσετε με ορμή και να καταφέρετε να σταθείτε σε αυτό τον κόσμο ΚΑΙ μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρτε απόφαση ότι ο σκληρός και προκλητικός τρόπος επικοινωνίας με το περιβάλλον σας, η ακατάδεχτη ειρωνική ή απλά μπλαζέ συμπεριφορά θα πρέπει να μεταλλαχτεί και να έρθει στην επιφάνεια ένας νέο μοντέλο που θα σας φέρει πραγματικά κοντά στην αληθινή επικοινωνία που επιθυμείτε να έχετε με τους ανθρώπους σας. Αν δυσκολεύεστε να εμπιστευθείτε, αν κρύβετε λόγια, αν το δράμα σας είναι ότι δεν σας καταλαβαίνουν στον περίγυρο σας τότε καλείστε να επανεξετάσετε και να υιοθετήσετε νέους ειλικρινείς τρόπους προσέγγισης του κοινωνικού γίγνεσθαι. Η σωστή επικοινωνία θα σας προσθέσει τη δύναμη που ψάχνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάρτε απόφαση ότι η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους μας και δεν είστε οι μόνοι που ταλαιπωρείστε ψυχολογικά για την επιβίωση σας. Ο παλιός κόσμος καταρρέει και θα πρέπει να μετακινηθείτε από τους γνωστούς μέχρι τώρα τρόπους που κερδίζατε τα προς το ζην. Το δράμα σας είναι ότι θα πρέπει να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους άλλους ότι καταφέρνετε να σταθείτε με αξιοπρέπεια σε όλες τις συνθήκες. Μετάλλαξη στον τρόπο που αντιμετωπίζατε τις αξίες και νέα αξιακά συστήματα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα σας. Τι υπολογίζατε ως πολύτιμο στη ζωή σας; δεν θα έχει καμία σχέση με το νέο μοντέλο που θα πρεσβεύετε από δω και μπρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρτε απόφαση ότι δεν είστε πλέον οι ίδιοι άνθρωποι εσωτερικά και εξωτερικά. Ό,τι έχετε χτίσει  ως τώρα σαν προσωπικότητες, σαν υπόσταση εξωτερική – ότι δηλαδή δείχνατε στους άλλους – έχει να υποστεί δραματικές αλλαγές. Με αργή αλλά αποφασιστική ισχύ θα καθιερώσετε για τον εαυτό σας ένα νέο προφίλ εντελώς διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι πρέπει να προβάλετε. Η υπομονή σας με το συγκεκριμένο περιβάλλον έχει εξαντληθεί, δεν θέλετε και δεν ανέχεστε οτιδήποτε δεν έχει αξία χρήσης για εσάς. Το δράμα σας είναι οι άχρηστες πληροφορίες και οι περιττοί που σας περιτριγυρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάρτε απόφαση ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άγχη και φοβίες με τρόπο δραματικά δυναμικό και να εξαφανίσετε οποιοδήποτε ψυχολογικό μπλοκάρισμα δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε. Θα πρέπει να παλέψετε με την αβουλία και την αρχή της ακινησίας που φοβίζει την ανθρώπινη ύπαρξη να αποδεχθεί τις ιδεολογικές διαφορές μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Πάσα αμφισβήτηση για το αν πρέπει να μετακινηθείτε ή όχι θα σας γεμίζει περισσότερη ανασφάλεια. Μετάλλαξη στον τρόπο σκέψης και αντίδρασης στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Υπάρχουν και άλλοι σαν κι εσάς που παλεύουν να βρουν νέα μονοπάτια δράσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάρτε απόφαση ότι τα όνειρα και ελπίδες που θρέφετε μέσα σας , δεν θα ισχύουν στο νέο κόσμο που ξημερώνει. Οι ιδέες σας δεν θα έχουν εφαρμογή και το δράμα σας θα είναι να αντικαταστήσετε τους ανθρώπους που ανταλλάσσετε αυτές τις ιδέες με καινούργιους που θα είναι εντελώς διαφορετικοί από εσάς, Θα πρέπει να βγείτε αποφασιστικά από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε μια θέση αποδοχής σε νέους κύκλους ομοϊδεατών.

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε αγώνα για να τους πείσετε, ούτε να δώσετε γη και ύδωρ για να γίνετε αρεστοί αρκεί να είστε εστιασμένοι στα πιστεύω και στα θέλω σας!

Περνάμε στην εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ φίλοι μου και φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων και τη δυαδικότητα με τα 2 ψάρια να κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις. Η εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα φέρει μαζί της το Νέο άνθρωπο και θα σημάνει το τέλος της δυαδικότητας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές όψεις Σεπτεμβρίου και πως θα μας επηρεάσουν
Βάσια Κόντη
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here