Widgets Magazine

Της Ελένης Σακκούλη

Ξεκινάει ο πολυσυζητημένος  Ιανουάριος (με την ήδη υπάρχουσα όψη από τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη), Ερμή στον Αιγόκερο τρίγωνο Ουρανό στον Ταύρο,  μια όψη που μας δείχνει ότι γίνονται ξαφνικές συζητήσεις και συναντήσεις. Απροσδόκητη ανατροπή κυρίως σε ότι αφορά  τους κοινωνικούς μας στόχους και τις αξίες  μας υλικές και ηθικές . Επηρεάζει κυρίως Αιγόκερους , Καρκίνους, Ταύρους και Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου.

Ο Άρης στο Σκορπιό στις τελευταίες μοίρες του μας δείχνει ότι είναι ένας μήνας σκληρών διαπραγματεύσεων, καχυποψίας και εσωτερικών δύσκολων ψυχολογικών διαθέσεων. Κάνει τρίγωνο με το Χείρωνα στο Κριό κάτι  δυσάρεστο ίσως αποφευχθεί τη τελευταία στιγμή. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών να προσέχουν  ιδιαίτερα για ενδεχόμενα ατυχήματα. Καλές ημέρες για χειρουργεία.

Στις 6 Ιανουαρίου του 2020 κορυφώνεται η σύνοδος Κρόνου  Πλούτωνα στις 22°, η οποία θα κρατήσει σχεδόν όλο τον Ιανουάριο και θα μας επηρεάσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επηρεάζονται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου και κυρίως 21°22°23°24° αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιεί καταστάσεις και άλλων πλανητών σε αυτές τις μοίρες.

Ταυτόχρονα η έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου με την σελήνη Σύνοδο στο Καρκίνο στις 20° έρχεται  να ανάψει το φυτίλι. Το τι σημαίνει για τον καθένα αυτό θα το καταλάβουμε πολύ σύντομα… Επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια των προηγούμενων μοιρών 21°22°23°24° και προστίθενται και 19°, 20°.

Γνωρίζεις άρα ξέρεις τι να κάνεις… Αυτές οι μέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή!

Αυτό το καταλαβαίνουμε από τις αρχές του Ιανουαρίου κυρίως στις 7 του μήνα όπου ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς κάνει εξάγωνο στον Ήλιο στον Αιγόκερω στις 16°, η ανάγκη μας για προσευχή είναι μεγάλη και επηρεάζονται κυρίως οι Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Ο καθένας μας για τους δικούς του λόγους θα αναζητήσει την επαφή με το θείο .Η ανάγκη για φώτιση, πίστη και προσευχή θα είναι έντονη αυτές της ημέρες.

Ο Άρης  στον Τοξότη 150° με τον ουρανό στον Ταύρο ….  Ο «ελαφρύς» Άρης κάνει άσκοπες και ξαφνικές κινήσεις  σε θέματα υλικής αξίας  και ακινήτων.

Στις 8 Ιανουαρίου 2020 ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αυτή η όψη έρχεται να ενισχύσει την ανάγκη μας για προσευχή, συμβαίνουν συμπαντικά γεγονότα τα  οποία μας ωθούν  και πλανητικά σε ανώτερη πνευματική στάση. Υπάρχει αναγκαιότητα του θαυματουργού αποτελέσματος με το διαλογισμό ή την προσευχή  αυτές της ημέρες.

Στις 11 Ιανουαρίου του 2020 Ήλιος Ερμής  Σύνοδος στον Αιγόκερω στις 20°, ένας  Ερμής «καμένος» δεν θα μας αφήσει τα περιθώρια να διαπραγματευτούμε  τα θέματα καριέρας κυρίως για τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου και ίσως ακυρώσεις κοινωνικών συναντήσεων λόγω λάθους συνεννόησης. Προσοχή σε αυτά που λέτε στο χώρο εργασίας ή γενικότερα στους συναδέλφους.

Στις 23 Ιανουαρίου του 2020 ο Ήλιος στον Υδροχόο τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο στις 3°, διάσπαση και πλήρη ασυνεννοησία. Ξαφνικά παίρνουν άλλες διαστάσεις και άλλα δεδομένα. Ανατροπές, βάλλονται Υδροχόοι και Ταύροι των πρώτων ημερών.

Με λίγα λόγια ο Ιανουάριος μοιάζει με μια καυτή πατάτα στα χέρια μας ανάλογα βέβαια με τον χάρτη του καθενός πως τον επηρεάζει. Η μόνη διαφορά είναι ότι γνωρίζοντας τι πρόκειται να συμβεί αποφασίζουμε και το πώς θα το διαχειριστούμε!

Είναι ένας έντονος μήνας που θα μας απασχολήσει όχι μόνο προσωπικά αλλά και παγκόσμια. Η ζωή μας θα είναι διαφορετική μετά από τη σύνοδο αυτή των δύο μεγάλων πλανητών. Φόβοι για σεισμούς ή αλλαγές στα θέματα κρατών,  βάλλονται θεσμοί οικογενείας.

Το χέρι βοήθεια του Δια στον Αιγόκερω αν και σε πτώση  θα δώσει μια ανάσα στα ζώδια της γης και τους φίλους τους τα ζώδια του νερού, με πρώτους βέβαια τους Αιγόκερους  και ναι ήρθε η στιγμή για μια νότα αισιοδοξίας και  για τους πολύπαθους  Καρκίνους .

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είμαστε και σε τρελά κέφια γιατί όπως ξέρουμε ο Αιγόκερος είναι Κρόνος, δάσκαλος, σοβαρός, είναι αυτός που θέλει να βάλει τάξη στα πράγματα, στη καθημερινότητα,  στις σχέσεις μας, στις πνευματικές και άλλες αναζητήσεις, στα υλικά αποκτήματά μας.  Εάν ήδη έχετε βάλει τάξη σε όλα αυτά που σας απασχολούν όλα καλά! Εάν όμως στη ζωή σας λειτουργούν χαοτικές και ληξιπρόθεσμες καταστάσεις τώρα θα μπουν τα πράγματα σε σειρά και δυστυχώς τις περισσότερες φορές με πόνο και απώλεια.

Ο μήνας κλείνει με Αφροδίτη σύνοδο Ποσειδώνα στις 16 ° στους Ιχθείς ονειρικές σχέσεις σε σημείο εξαπάτησης, αλλά και μια ημέρα με έντονη πνευματικότητα στις 27 του μήνα κυρίως επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου.

Ο Κρόνος φεύγει σιγά σιγά από την επιρροή του Πλούτωνα, όποτε μας δίνει μια ανάσα σε ψυχολογικό επίπεδο.

Από την άλλη Άρης στον Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύς;  μια όψη που εκτός από πολλές βροχές φέρνει και πολλά νοσοκομεία λόγω κρυολογημάτων και άλλων ασθενειών και λοιμώξεων.

Κλείνει ένας πολύ έντονος μήνας και αρχή μιας δυνατής χρονιάς μέσα από τους καθημερινούς και εφικτούς στόχους, θα καταφέρουμε να «αναρριχηθούμε», αγαπημένη λέξη του Αιγόκερου, στα πράγματα που μας αφορούν κυρίως στις κοινωνικές και εργασιακές μας φιλοδοξίες αυτή τη χρονιά.

Ο Ουρανός στον Ταύρο βέβαια έρχεται να βάλει νέα δεδομένα στη ζωή μας και τα ξεκαθαρίσματα σε υλικές και ηθικές αξίες είναι δεδομένα.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και αγάπη!

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here