Widgets Magazine

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ H ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΙΣ 22 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ!
ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ…
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

Ακόμη και η πιο ”μαύρη” καρδιά μπορεί να ερωτευτεί, μπορεί να ελπίσει, μπορεί να αγαπήσει! Και όσο πιο σκούρα είναι από αυτά που έχει στοιβάξει μέσα της, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη έχει το φως. Και όταν το φως δεν πλησιάζει μόνο του, από φόβο… τότε απλώνει το χέρι και το αρπάζει!

Απλώνει το σκοτεινό του χέρι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και αρπάζει την απρόθυμη νύφη , Αφροδίτη στον Αιγόκερω και την φέρνει κοντά του για μερικές ημέρες, για μερικές ώρες, για μερικές στιγμές! Μια απρόθυμη Περσεφόνη είναι αυτή εδώ η γήινη Αφροδίτη που πάντα κάποιος θα πρέπει να την καταδυναστεύει… ή η Δήμητρα με την ασφυκτική μητρική αγάπη της… ή ο Πλούτωνας με τον σκοτεινό έρωτά του!

Μα έχουν ξεγελαστεί και οι δύο γιατί αυτή εδώ η νύφη του Αιγόκερω, γνωρίζει καλά το συμφέρον της! Γνωρίζει καλά τα οφέλη του να είναι η γυναίκα του δυνατού του Κάτω Κόσμου έστω και για λίγο. Αυτό το λίγο θα είναι η έξωθεν καλή μαρτυρία της για μια ζωή! Γιατί οι πλανήτες στον Αιγόκερω, ιδιαιτέρως οι προσωπικοί πασχίζουν για την έξωθεν καλή τους μαρτυρία.

Ο Πλούτωνας στη σύνοδό του με την Αφροδίτη γίνεται φιλήδονος, γίνεται αισθησιακός, γίνεται παθιασμένος. Στη συνεύρεση τους αυτή, ο έρωτας βρίσκεται στην πιο έντονη μορφή του και η σεξουαλική επιθυμία γίνεται ανεξέλεγκτη. Θα είναι προκλητικά ερωτικές οι μέρες αυτές για τα παρορμητικά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου , αλλά και για τα ζώδια της γης των ίδιων ημερών! Και υπάρχει κάτι ακόμη που θα πυροδοτήσει αλύπητα αυτή την κατάσταση! Ο Ουρανός από τις τελευταίες μοίρες του Κριού που παραμονεύει να την αρπάξει αμέσως μόλις ξεφύγει από τα κτητικά νύχια του Πλούτωνα! Μα πόσο ταλαιπωρημένη είναι η αξιοπρεπής αυτή Αφροδίτη μας στον Αιγόκερω; Ακούμπησε στην παγωμένη αγκαλιά του Κρόνου στη σύνοδο που προηγήθηκε μαζί του, τώρα βρίσκεται αιχμάλωτη του πάθους του Πλούτωνα και ο Νότιος Δεσμός έχει στήσει την σκοτεινή παγίδα του στο Σύμπαν και την περιμένει να πέσει μέσα! Παρορμητικά του τρίτου δεκαημέρου μην αφεθείτε αμαχητί στα χέρια τους… ΚΡΙΟΙ 12- 20 Απριλίου, ΚΑΡΚΙΝΟΙ 15 – 22 Ιουλίου, ΖΥΓΟΙ 16 -23 Οκτωβρίου και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ 13- 19 Ιανουαρίου, θα πρέπει να δώσετε μάχη για να κρατήσετε τον έρωτα σας, στη ζωή σας. Την μάχη είναι αλήθεια πως την δίνετε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα είναι οι στιγμές αυτές που πρέπει να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε στα ‘’έγκατα’’ της γης, αιχμάλωτοι σε αγάπες που σας πληγώνουν ή θα δραπετεύσετε και θα βγείτε στο φως. Δεν θα είναι εύκολο να το αποφασίσετε, γιατί ο Ερμής που έχει μπει στη σκιά του και λειτουργεί ήδη σαν ανάδρομος, θα σας θυμίζει τις παθιασμένες, σκοτεινές στιγμές αγάπης που έχετε ζήσει. Θα νοσταλγείτε, θα αναπολείτε μέχρι και το τέλος του Μαρτίου και τότε… Ουρανός! Θα πάρει αυτός την απόφαση για εσάς και θα σας ‘’λυτρώσει’’!

Μα ο Έρωτας είναι και επικίνδυνη υπόθεση όταν δεν είναι ”διάφανος”, όταν δεν αφορά ακριβώς δύο, όταν κάποιοι καιροφυλαχθούν στο παρασκήνιο για να αρπάξουν στιγμές που πιστεύουν πως τους ανήκουν… δικαίως ή αδίκως. Περισσότερο προσεχτικοί για θέματα που αφορούν σε κρυμμένα και θαμμένα ερωτικά μυστικά θα πρέπει να είναι οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ. Η βαριά ανάσα του Πλούτωνα και της Αφροδίτης πέφτει ζεστή στον ”αυχένα” τους, στο δωδέκατο οίκο τους! Σε μερικές ημέρες η ίδια αυτή Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο τους και θα μεταφέρει όλες τις κρυφές πληροφορίες που έχει αποσπάσει από τους Μεγάλους. Και οι γυναίκες μιλάνε… μιλάνε πολύ, πόσο περισσότερο όταν είναι και πληγωμένες και έχουν και τη φιλική αγκαλιά του Υδροχόου για να ακουμπήσουν!

Όταν τα πάθη ξυπνούν οι εμπλεκόμενοι μπορεί να γίνουν εκδικητικοί, χειριστικοί. Με Πλούτωνα Αφροδίτη θα δώσουν και θα πάρουν οι παρακολουθήσεις! Ένας μικρός ντετέκτιβ θα ξυπνήσει μέσα σε όσους βρίσκονται στο φάσμα της όψης αυτής( Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι από 22- 29 μοίρες), γιατί η φύση της συγκεκριμένης συνόδου στην αρχέγονη μορφή της κρύβει υποψία, βία, εξαναγκασμό. Η αντίθεση Ουρανού , Σελήνης κάνει τα νεύρα ευαίσθητα, κονταίνει τις ανοχές και το αίμα ανεβαίνει ευκολότερα στο κεφάλι, που παύει να σκέφτεται λογικά. Το σκηνικό των ημερών φέρνει μαζί του μια εσάνς από φιλμ νουάρ… σκοτεινά εγκλήματα πάθους σε πλακόστρωτους υγρούς δρόμους… Θαυμάσιες σκηνές για κινηματογράφο, αλλά όχι για την πραγματική ζωή! Προσπαθήστε λοιπόν να τιθασεύσετε την ένταση και την παρόρμησή σας… διαχειριστείτε εσείς τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη και μην αφήσετε να σας διαχειριστούν αυτοί! Μια φορά ‘’όργανά’’ τους… ‘’όργανά’’ τους για πάντα!
Η Αφροδίτη μπορεί να ”ξυπνήσει” μέσα στην αγκαλιά του Πλούτωνα, στα έγκατα της γης και να ανακαλύψει πως η ένωσή τους θα δώσει καρπούς, μια και η σύνοδος αυτή του Πλούτωνα με την Αφροδίτη είναι γόνιμη, δίνει συλλήψεις με ευκολία ακόμη και στο ζώδιο του Αιγόκερω! Παθιασμένες οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, η ένωση του φωτός και το σκότους θα φέρουν απογόνους που θα μπορούν να κινούνται με ευκολία και στους δύο κόσμους, τον όμορφο και φωτεινό της μητέρας τους… τον σκοτεινό και παθιασμένο του πατέρα τους.

Οι ΤΟΞΟΤΕΣ και οι ΔΙΔΥΜΟΙ συνεχίζουν να δέχονται τα δώρα του απλόχερου Δία, με περισσότερη εύνοια οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Φέτος είναι η χρονιά που τα αδέσμευτα και ταξιδιάρικα παιδιά του ζωδιακού, θα πάρουν αποφάσεις δέσμευσης, θα αποκτήσουν όλα αυτά που ονειρεύονται και θα στεριώσουν μια αποδοτική δωδεκαετία της ζωής τους. ΤΟΞΟΤΕΣ γεννημένοι 11, 12, 13 Δεκεμβρίου, οι στιγμές που ζείτε είναι μοναδικές όχι μόνο για τα προσωπικά σας, αλλά και για τα οικονομικά σας με τη σύνοδο Πλούτωνα, Αφροδίτης μέσα στον δεύτερο οίκο, των οικονομικών σας απολαβών κυρίως από την εργασία σας. ΔΙΔΥΜΟΙ η εύνοια είναι ακριβώς η ίδια και για εσάς, με ιδιαίτερη όμως προσοχή οι γεννημένοι 12, 13, 14 Ιουνίου σε θέματα που αφορούν την υγεία σας, με την παθιασμένη σημερινή σύνοδο να σας κάνει κοφτερή όψη 150 μοιρών. Αλλά και προσοχή στην διαχείριση των ερωτικών σας, αφού μην κρυβόμαστε, σας αρέσει να φλερτάρετε ακόμη και χωρίς λόγο! Πρέπει όμως να γνωρίζετε πως… ‘’κι αν δεν θωρείς, θωρούσι σε και παν και μαρτυρούσι σε’’… όπως περιγράφει η σοφή κρητική μαντινάδα! Και αν αυτό συμβεί, με το Δία απέναντί σας, θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΙ ( 13, 14, 15 Μαΐου) και ΠΑΡΘΕΝΟΙ ( 14, 15, 16 Σεπτεμβρίου) οι πραγματικά τυχεροί της παθιασμένης συνόδου του Πλούτωνα με την Αφροδίτη να τους χαρίζει ευκαιρίες για έρωτες δυνατούς που μπορεί να αποδειχθούν από τους σημαντικότερους της ζωής τους. Τίποτα δεν μπορεί να είναι λίγο, ανίσχυρο και επιπόλαιο, όταν ο Πλούτωνας χαρίζει τα τρίγωνά του. Μόνο μοιραίο και αναπόφευκτο μπορεί να είναι… οπότε μην φοβηθείτε την ένταση… μπείτε στη θάλασσα του πάθους με τόλμη και ζήστε το. Φυσικά αυτό ισχύει και για προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα από 20 – 23 μοίρες στα ζώδια της Γης, ιδιαιτέρως σε Ταύρο και Παρθένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΙΧΘΥΕΣ, είστε από τους τυχερούς του διαστήματος αυτού, με εσάς τους ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ (8, 9, 10 Νοεμβρίου) να δέχεστε τα θεόπνευστα τρίγωνα του Ποσειδώνα. Έρωτες, έμπνευση, επικερδείς επαγγελματικές συμφωνίες θα έρθουν και θα σας συναντήσουν χωρίς να κοπιάσετε καθόλου! ΙΧΘΥΕΣ, συνεχίζετε να γιορτάζετε τα γενέθλια σας , με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο σας σε λίγο και να σας βάζει σε μια διαδικασία επίλυσης… προβλημάτων αλλά και ωφέλιμης ενδοσκόπησης. Και ποια εποχή άλλωστε θα ήταν καλύτερη για εσωτερική κάθαρση αλλά και φροντίδα της πνευματικής σας υγείας, από την εποχή που ο Ήλιος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο; Με σύνεση και διάκριση πάντα οι γεννημένοι 6-11 Μαρτίου αφού τα πολλά ‘’υποσχόμενα’’ τετράγωνα του Δία με τον Πλούτωνα εξακολουθούν να σας τάζουν παραμύθια όμορφα.

Όσο για εσάς βασιλιάδες του ζωδιακού, γαλαζοαίματοι ΛΕΟΝΤΕΣ , η σύνοδος του Πλούτωνα με την Αφροδίτη σας αφήνει λίγο αδιάφορους, όχι για άλλο λόγο, παρά για το ότι την είχατε σε ευνοϊκή θέση πριν λίγο καιρό, όταν βρισκόταν στον Τοξότη! Ερωτευτήκατε, ενθουσιαστήκατε και τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φροντίσετε να ξεπεράσετε τα πρακτικά προβλήματα και να εντάξετε τα συναισθηματικά σας στην πεζή πραγματικότητα. Τυχερότεροι των ημερών οι ΛΕΟΝΤΕΣ γεννημένοι 13, 14, 15 Αυγούστου που αισθάνονται ακατανίκητοι με τα τρίγωνα του Δία.

Κοιμήσου Αφροδίτη στην αγκαλιά του Πλούτωνα και προσπάθησε να τον γλυκάνεις με την αγάπη σου… ακόμη και οι πλανήτες ημερεύουν όταν νιώθουν πως τους αγαπούν. Αγαπήστε τους Μεγάλους πλανήτες σας, αυτούς τους ‘’Κακούς’’… και θα δείτε πως θα γίνουν πιο τρυφεροί μαζί σας. Έχω αγαπήσει πολύ τον Πλούτωνα μου και δεν θα τον άλλαζα πια με τίποτα! Και σας το καταθέτω τίμια… το έχει καταλάβει!

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/2 έως και 3/3/2019
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Μαρτίου 2019: Κάτω από την επιφάνεια
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here