Widgets Magazine

Αυτές τις μέρες έχει ανοίξει ένα καζάνι, κοσμικό καζάνι που ξεβράζει και εκρήγνει προς τα πάνω ότι είχε θαφτεί κρυφτεί καταπιεστεί.

Από τώρα και για τους επόμενους 4 μήνες, λαμβάνει μέρος η κοσμική κάθαρση.

Σε ατομικό επίπεδο ο καθένας μας βιώνει συναισθήματα παραίτησης, κούρασης, εξάντλησης, θυμός οργή, απελπισία, αρνητισμός, δόλος, οτιδήποτε κουβαλάει η ανθρωπότητα μάσα στα χρόνια της σταύρωσης της.

Ο καρμικός σταυρός των πράξεων σκέψεων κ συναισθημάτων, καίγεται και βγάζει επάνω τις φωτιές και τις αναθυμιάσεις που είναι απαραίτητες για να οδηγηθεί στην μεγάλη κάθαρση.

‘Μεταξύ δύο εποχών  θα βρίσκεται ο Χριστός’, είχε γράψει ο Αιβάνχωφ.

Και όντως εδώ κ 2000 έτη διανύουμε την εποχή της σταύρωσης σαν ανθρωπότητα.

Με το 2019-2020, να γίνεται το μεγάλο καθαρτήριο που θα οδηγήσει μετά στην ανάσταση, στην επόμενη εποχή.

Οι μέρες αυτές, για όλο το επόμενο εξάμηνο θα είναι έντονα καθαρτικές.

Όλα τα απόβλητα θα βγουν έξω κ θα μοστράρουν οι βρωμιές ολοκάθαρα πλέον.

Το τρίο καρμικό στούτζεζ (Κρόνος Πλούτωνας Νότιος Δεσμός), έχει βάλει σκοπό να αποτελειώσει με κοσμικά γεγονότα, που είναι υπεράνω ανθρώπινων δυνάμεων κάθε εξουσία, κάθε αδικία, κάθε είδους αιχμαλωσία, κάθε παραβίαση ανθρώπινης ύπαρξης που έγινε.

Τα γεγονότα που θα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, θα δυναμώνουν όλο και πιο έντονα, σαν ένας Ήλιος δυνατός που βάζει φωτιά, την φωτιά της έκρηξης που εκτινάζει ότι θάφτηκε κ αποσιωπίστηκε.

‘Ουδέν κρυπτών υπό τον Ήλιο’.

Είναι το μότο που θα παίξει πολύ έντονα.

Το χιτ της σεζόν σαν να λέμε.

Το διάστημα αυτό είναι δυνατό κ μονάχα η ακεραιότητα στις πράξεις μας, ο συνειδητός λόγος και οι καθαρές σκέψεις μας κρατούν στέρεους και στο κέντρο μας.

Περνάμε αυτές τις μέρες ένα δυνατό διυλιστήριο.

Ο κάθε ένας από εμάς.

Και όλοι μαζί συλλογικά.

Ο θυμός της πλάνης, του ψεύδους έρχεται σαν φωτιά επάνω, καθώς καίγονται τα πέπλα της λήθης και της ύπνωσης που βρέθηκες η ανθρωπότητα.

Αιχμάλωτη μέσα στην σπηλιά του Πλάτωνα, μέσα σε έναν φαύλο κύκλο εξαρτήσεων, τα πέπλα καίγονται κ τα έσω μάτια, αισθητήρια όργανα ανακαλύπτουν την αλήθεια.

Γιατί μόνο οι έσω αισθήσεις είναι αληθινές κ περιέχουν την γνώση.

Μείνετε στις αξίες σας.

Τις αξίες της ανθρωπιάς.

Ο άνθρωπος που ξεχωρίζει από την  ζωική φύση του, είναι εκείνος που δεν θέλει να βλάψει, ούτε να σκοτώσει, να κάνει κακό, ούτε να πληγώσει καμία καρδιά, για κανένα κέρδος ούτε και όφελος, παρά  μονάχα να προστατεύσει.

Έτσι παραμένει στο ψυχικό του κέντρο δυνατός κ προστατευμένος, αλώβητος από κάθε κίνδυνο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι προβλέψεις της εβδομάδας από 22 μέχρι 28 Απριλίου 2019
Επόμενο άρθροΟι προβλέψεις της εβδομάδας από 29 Απριλίου μέχρι 5 Μαΐου 2019
Μαρίνα Αλεξιάδου
Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ιχθύ. Με έντονο το ψυχικό στοιχείο του Νερού στον χάρτη μου, ειδικεύομαι στην Αστροψυχολογία, την εσωτερική ερμηνεία των πλανητών. Η Αστρολογία είναι πάθος που έγινε επάγγελμα. Στην ζωή μου υπάρχει από τα 15 μου. Μου έδωσε τις απαντήσεις για τις άυλες ενέργειες που συνεχώς αλλάζουν, επηρεάζουν σε βαθύτερο επίπεδο, διαμορφώνουν την προσωπική μας ζωή, και σε μεγαλύτερο βαθμό τις εποχές και τα κοινωνικά ρεύματα. Μέσα από την μελέτη των αστρολογικών χαρτών, παρατήρησα τις κοινές ρίζες , πεποιθήσεις και διδαχές που όλοι κουβαλάμε. Όλοι μας μεγαλώσαμε μέσα από κριτική και αποδοκιμασία, φέρουμε τραύματα και πληγές απόρριψης , τον φόβο της εγκατάλειψης, έχουμε θολές μνήμες και εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια. Ο Αστρολογικός Χάρτης είναι ο μεγενθυτικός φακός, που σου δίνει την πληροφορία στο να δεις την αλήθεια, να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις και να εκδηλώσεις το υψηλότερο δυναμικό σου. Η Αστρολογία είναι Αγάπη και Γνώση . Τα τελευταία 6 χρόνια την εξασκώ επαγγελματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here