Widgets Magazine

Μια πολύ οργανωτική κι εποικοδομητική επιρροή θα είναι η διέλευση του Κρόνου απ’ το ζώδιό του, τον Αιγόκερω, από τις 20/12/17, έως τις 17/12/20. Ρεαλισμός, σωστότερα όρια, αλλά και αυξημένη αυστηρότητα ή σκληρότητα. Θα ανταμείψει όποιους προσπαθούν σκληρά, θα δοκιμάσει όσους έχουν αφεθεί. Ευκαιρία να κατακτήσουμε τις κορυφές των επιτεύξεων και των πνευματικών ή πρακτικών φιλοδοξιών μας.

Καιρός επίσης να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί ο Νόμος του Κάρμα με τη διέλευση αυτή, καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του Κάρμα. Κατανόηση του Νόμου του Κάρμα σημαίνει πραγματική υπευθυνότητα.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:

Κριός

Ήρθε ο καιρός για σκληρή δουλειά και για καλύτερη οργάνωση της ζωής σας. Ο Κρόνος θα σας ζητήσει να ωριμάσετε και να αναλάβετε ευθύνες, ενώ είναι αναπόφευκτοι κάποιοι περιορισμοί. Εάν φανείτε υπεύθυνοι και εργατικοί, θα φέρει επιτυχίες επαγγελματικές και αναγνώριση κοινωνική. Όμως οι πιο αμελείς από εσάς, θα δοκιμαστούν κοινωνικά κι επαγγελματικά, ενώ άτομα εξουσίας θα λειτουργούν πολύ απαιτητικά. Σίγουρα θα κριθείτε και θα δείτε τα λάθη σας στο διάστημα αυτό.

Ταύρος

Ευεργετική θα είναι η επιρροή του προς το ζώδιό σας, καθώς θα σας βοηθήσει να οργανώσετε πιο εύκολα τη ζωή σας, ενώ θα φέρει μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και καταξίωσης. Βέβαια, Κρόνος είναι αυτός, και κάποιο επίπεδο θα δοκιμάσει, ενώ οι δοκιμασίες αυτές θα εστιαστούν κυρίως σε θέματα νομικά, σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό ή με ξένους. Θα δοκιμαστεί όμως και το όραμά σας – πιθανό αίσθημα ματαιότητας.

Δίδυμοι

Παίρνει ανάσα το ζώδιό σας, που δοκιμάστηκε απ’ τον Κρόνο απ’ το 2015, σε πολύ προσωπικό επίπεδο. Σίγουρα δεν θα σας επηρεάσει τόσο τώρα που θα διατρέχει τον Αιγόκερω, όμως θα φέρει κάποιες πιέσεις σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε ζητήματα εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ. Πιθανό “στέγνωμα” σεξουαλικό, ή έλλειψη όρεξης. Μια επιρροή που θα ζητήσει να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο της ζωής και των παθών σας, και να ψαχτείτε. Κλεισίματα κεφαλαίων.

Καρκίνος

Σχέσεις και συνεργασίες θα δοκιμαστούν – έρχονται σοβαροί αλλά απαιτητικοί άνθρωποι στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε σοβαρές σχέσεις και θα δεσμευτείτε, όμως η επιρροή του θα σας ζητήσει να ωριμάσετε και να βρείτε καλύτερες ισορροπίες στη ζωή σας και στις σχέσεις σας. Οι ισορροπίες λοιπόν θα δοκιμάζονται συχνά. Φροντίστε να ακούτε και να μαθαίνετε απ’ τους άλλους, και να είστε πιο υπεύθυνοι προς αυτούς. Μην παιδιαρίζετε. Πιθανή μείωση της κοινωνικής ζωής.

Λέων

Αρκετά πιεστική αναμένεται η καθημερινότητά σας στο διάστημα αυτό, με πολλή δουλειά και πολλές υποχρεώσεις. Απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα. Πιθανόν να πρέπει να εξυπηρετείτε και διάφορους ανθρώπους. Η υγεία και η διατροφή σας θα χρειαστούν προσοχή, καθώς δεν θα επιτρέπονται πολλές ατασθαλίες – ήρθε ο καιρός να ωριμάσετε στο πώς διαχειρίζεστε την υγεία σας και να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις σε σχέση με τα κατοικίδια.

Παρθένος

Θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε την δημιουργικότητά σας σε πράξη στο διάστημα αυτό. Η δημιουργικότητα μπορεί να αφορά τη δουλειά ή θέματα επιχειρηματικά και παιδιών. Τα παιδιά αναμένεται να είναι μια ευθύνη που θα σας πιέσει. Ωστόσο, ο Κρόνος απ’ τον Αιγόκερω συνολικά θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα και να βιώσετε αναγνώριση, κάτι αρκετά ικανοποιητικό. Λιγότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, λιγότερη ανεμελιά και παιχνίδι.

Ζυγός

Συναισθηματική ωρίμανση θα ζητήσει ο Κρόνος απ’ τον Αιγόκερω. Αυξημένες υποχρεώσεις στο χώρο της οικογένειας, ενώ ίσως δοκιμαστούν οι οικογενειακές σχέσεις. Πιέσεις σε ζητήματα σπιτιού και ακινήτων. Εάν κάνετε μια μετακόμιση στο διάστημα αυτό, είναι πιθανό να πάτε σε μικρότερο σπίτι, όμως αναμένεται να χτίσετε και κάτι σταθερό σε σχέση με τα ακίνητα και τη διαμονή. Το παρελθόν σάς δοκιμάζει και ίσως έρχονται παλιά λάθη στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Αποσυμπιέζεται το οικονομικό σας, ενώ ο Δίας στο ζώδιό σας έως το Νοέμβριο του 2018 αυξάνει την αφθονία. Τώρα ο Κρόνος απ’ τον Αιγόκερω θα δοκιμάσει τον τρόπο που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε. Προσέξτε τις αρνητικές σκέψεις, τα σκληρά λόγια και την κριτική. Λιγότερη διάθεση για επικοινωνία. Δοκιμασίες με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Οι μετακινήσεις θα είναι πιεστικές, ίσως θα έχετε πολλές υποχρεώσεις που εξαναγκάζουν να μετακινηθείτε αρκετά. Δυσκολίες με μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας.

Τοξότης

Χαράς ευαγγέλια που φεύγει ο Κρόνος απ’ το ζώδιό σας, καθώς σάς δοκίμασε πολύ απ’ το 2015, οπότε τώρα αποσυμπιέζεστε σημαντικά. Το οικονομικό σας όμως θα είναι ένα πρόβλημα, με τον Κρόνο να ζητά να δουλέψετε πολύ και για λίγα αποτελέσματα. Οπότε θα χρειαστεί πολύ προσεκτική διαχείριση των πόρων σας. Αυξημένα έξοδα, λιγότερα έσοδα. Θα δοκιμάσει όμως και της αξίες σας, όπως και το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και την αυτοεκτίμησή σας. Αναπτύξτε τα ταλέντα σας.

Αιγόκερως

Δεν είναι άγνωστη η ενέργειά του για το ζώδιό σας, οπότε ο Κρόνος αυτά τα χρόνια που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να ξεκινήσετε νέα project. Μια εποικοδομητική συνολικά επιρροή. Ωστόσο θα σας πιέσει και θα σας στερήσει ίσως την ανεξαρτησία σας, μέσα και από πολλές υποχρεώσεις. Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια βέβαια. Προσέξτε την απαισιοδοξία και την κατάθλιψη – να είστε ρεαλιστές, όχι απαισιόδοξοι. Εποχή για υπεύθυνες πρωτοβουλίες και ανάληψη ευθυνών.

Υδροχόος

Κυρίως ψυχολογικά θα σας πιέσει η διέλευση του Κρόνου απ’ τον τελευταίο σας οίκο, καθώς θα βγάλει διάφορα κρυμμένα συναισθήματα, ενοχές και μεταμέλειες στην επιφάνεια. Καιρός όμως να οργανώσετε τον ψυχικό και πνευματικό σας κόσμο. Μια επιρροή που θα ζητήσει να κλείσετε θέματα και καρμικούς κύκλους στη ζωή σας. Για να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία, θα χρειαστεί να κάνετε θυσίες και να γίνετε πιο εξυπηρετικοί με τους γύρω σας. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο.

Ιχθύες

Σίγουρα πολύ πιο ήπια αναμένεται αυτή η διέλευση του Κρόνου, καθώς την τελευταία τριετία πραγματικά σάς είχε σε μια τρομερή πρέσα. Οπότε αποσυμπιέζεστε τώρα, όμως ο κοινωνικός σας κύκλος αναμένεται να συρρικνωθεί, ενώ είναι πιθανό να δοκιμαστούν φιλίες και σχέσεις σας με ομάδες και συλλόγους. Βγάζετε ανθρώπους απ’ τη ζωή σας που δεν θεωρείτε σοβαρούς. Καλό θα ήταν να αναλάβετε ευθύνες και να οργανώσετε ομάδες και συλλόγους. Το μέλλον φαίνεται πιο δύσκολο – καιρός να το σμιλεύσετε. Διαδικτυακά επαγγελματικά project.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here