Widgets Magazine

Χτίζοντας το μέλλον

Ο εποικοδομητικός Κρόνος εισέρχεται σε ένα καλό για εκείνον ζώδιο, τον Υδροχόο, για μια “δοκιμαστική” αρχικά διέλευση τριών περίπου μηνών, από 22 Μαρτίου έως 1 Ιουλίου 2020, για να μπει πλέον για τα καλά σε αυτό το ζώδιο από τις 17 Δεκεμβρίου του 2020, όπου θα κάτσει μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2023. Μια διέλευση που καλεί όλους μας να χτίσουμε το μέλλον μας, με τα δικά μας χέρια, με ρεαλισμό, εξυπνάδα και φρόνηση.

 

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του μέλλοντος, από την άποψη ότι οι πράξεις μας στο τώρα είναι σαν σπόροι ή βάσεις που δημιουργούν τις μελλοντικές μας συνθήκες, γι’ αυτό και στο ζώδιο του μέλλοντος και της προόδου, τον Υδροχόο, βρίσκεται σε αρκετά καλή θέση, μιας και είναι και η παλιά του θέση κυβέρνησης. Μας προσφέρει τώρα καθαρή ματιά ως προς το τι θέλουμε να πετύχουμε, τι θέλουμε να γίνουμε, και με ποιο τρόπο μπορούμε να εξελιχτούμε και να οικοδομήσουμε το μέλλον μας.

 

Η οικοδόμηση του μέλλοντος βέβαια έρχεται μέσα από εργασία και σωστές κινήσεις. Ας δούμε λοιπόν σε κάθε ζώδιο τι σκληρή εργασία θα απαιτήσει ο Κρόνος με την διέλευσή του απ’ τον Υδροχόο στα παραπάνω διαστήματα – στην φετινή του (2020) διέλευση απ’ τον Υδροχόο θα επηρεαστούν πολύ έντονα οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Υδροχόου, του Ταύρου, του Λέοντα και του Σκορπιού, και όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων.

 

 

Κριός

Θα δοκιμάσει τις φιλίες σας ο Κρόνος απ’ τον Υδροχόο και θα συρρικνώσει τον κοινωνικό σας κύκλο σε έναν βαθμό, ώστε να μείνουν στη ζωή σας άνθρωποι πραγματικά ωφέλιμοι. Θα πρέπει όμως κι εσείς να γίνετε ωφέλιμοι προς τους φίλους σας και υπεύθυνοι, αλλά και οργανωτικοί μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Θα υπάρχει μια δυσκολία στη δικτύωση – θα πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε να συνεργαστείτε με τους άλλους. Το μέλλον επίσης φαίνεται δύσκολο, αλλά είναι η ευκαιρία σας να χτίσετε νέα σχέδια, σωστά και με ρεαλισμό, ίσως απ’ το μηδέν.

 

 

Ταύρος

Ο Κρόνος θα δοκιμάσει την καριέρα και το κοινωνικό σας όνομα με την διέλευσή του αυτή, και θα πρέπει να φανείτε σοβαροί και συνεπείς με το κοινό αλλά και στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Γενικά θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις στα παραπάνω διαστήματα, ενώ θα αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες. Αυτό θα είναι και το εισιτήριό σας για μεγαλύτερες επιτυχίες επαγγελματικές και κοινωνικές. Άτομα εξουσίας θα είναι πιο απαιτητικά και σκληρά μαζί σας – μην αντιστέκεστε εγωιστικά, αλλά δείτε το σαν ευκαιρία εργασίας κι εξέλιξης.

 

 

Δίδυμοι

Θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους, αναμένεται να σας δυσκολέψουν με τη διέλευση αυτή και θα ζητήσουν σκληρή εργασία. Δυσκολίες με δασκάλους. Εκεί που επίσης θα πρέπει να αγωνιστείτε είναι στο να καταλάβετε το γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή σας – η φιλοσοφία και η στάση ζωής σας θα πρέπει να γίνει πιο ώριμη, ώστε να μην βιώνετε αισθήματα ματαιότητας. Τίποτα δεν γίνεται άδικα και χωρίς σκοπό άλλωστε, και τώρα καλείστε να καταλάβετε τους μηχανισμούς αυτούς για να βγείτε από πνευματικά αδιέξοδα.

 

 

Καρκίνος

Είναι καιρός να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας, των συναισθημάτων, των ενεργειών, των παθών και των οικονομικών σας με τη διέλευση αυτή, η οποία θα σας δείξει ακριβώς που χάνετε σε έλεγχο αλλά και σε βάθος. Η εσωτερική, ψυχολογική σας ζωή πρέπει να ωριμάσει και να ξεφύγετε από “βαμπιρισμούς” συναισθηματικούς ή και οικονομικούς. Είναι δηλαδή καιρός που πρέπει να ψαχτείτε περισσότερο. Οικονομικά, κληρονομικά και άλλα σχετικά θέματα αναμένεται να σας ταλαιπωρήσουν – δεν θα σας χαριστούν χρήματα από άλλους. Χρειάζεται σύνεση στο σεξουαλικό – πιθανή και στέρηση.

 

 

Λέων

Πόσο υπεύθυνοι και σωστοί είστε απέναντι στους άλλους; Έρχεται τώρα ο Κρόνος να καταδείξει το πόσο άδικοι ή ανισόρροποι στα πάρε-δώσε σας με τους άλλους είστε. Είναι λοιπόν καιρός να φανείτε υπεύθυνοι στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή – θα είναι αυστηροί κριτές οι άλλοι τώρα, όμως μην βιαστείτε να πάρετε τα πράγματα εγωιστικά, αλλά διδαχτείτε και χτίστε καλύτερες σχέσεις, για ένα καλύτερο συντροφικό μέλλον. Η υπευθυνότητά σας θα είναι και το εισιτήριο ή η υπόσχεση για μια σωστότερη σχέση ή γάμο. Έρχονται σοβαροί άνθρωποι στη ζωή σας.

 

 

Παρθένος

Αρκετά φορτωμένο αναμένεται το καθημερινό σας πρόγραμμα με τη διέλευση αυτή, ενώ ο Κρόνος θα απαιτήσει πολλή δουλειά και σωστή οργάνωση, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στην καθημερινότητά σας γενικά. Φανείτε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες της ζωής και της υγείας σας – δεν θα επιτρέπει ατασθαλίες, οπότε είναι καιρός να πειθαρχήσετε διατροφικά και με τις συνήθειές σας, για να μην δοκιμαστείτε σε θέματα υγείας. Τα ζωάκια πιθανόν να σας ταλαιπωρήσουν στο διάστημα αυτό, αλλά κι εκεί θα πρέπει να φανείτε υπεύθυνοι. Προσέξτε την κριτική, από και προς εσάς.

 

 

Ζυγός

Αναμένεται να μειώσει τις στιγμές διασκέδασης κι ανεμελιάς ο Κρόνος απ’ την Υδροχόο, ενώ και στα ερωτικά και το φλερτ θα υπάρχει ένας περιορισμός. Είναι καιρός που σας ζητείται ερωτική ωρίμανση και πιο σωστές κι υπεύθυνες επιλογές στον τομέα αυτόν. Πιθανόν να φέρει περισσότερες ευθύνες και πιέσεις σε σχέση με τα παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμαστεί η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σας – θα πρέπει να αγωνιστείτε και να γίνετε πιο δημιουργικοί. Πιθανές αυξημένες πιέσεις και σε επιχειρηματικά θέματα – κι εκεί χρειάζεται υπευθυνότητα και όχι ρίσκα.

 

 

Σκορπιός

Συναισθηματικά θα πιεστείτε αλλά θα πρέπει να ισορροπήσετε το συναίσθημά σας και να ωριμάσετε ψυχολογικά με τη διέλευση αυτή. Άλλωστε μόνο ταλαιπωρία ψυχολογική προκαλεί η έλλειψη συναισθηματικής πειθάρχησης και οι εμμονές με το παρελθόν. Ο Κρόνος απ’ τον Υδροχόο θα φέρει επίσης αρκετές υποχρεώσεις και πιέσεις σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι και τα ακίνητα – φανείτε όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνοι με τους δικούς σας. Πιθανή μια νέα, πιο σταθερή βάση ζωής και διαμονής – χτίζετε λοιπόν μια νέα βάση, πιθανόν κι επαγγελματική.

 

 

Τοξότης

Ο τρόπος που επικοινωνείτε και σκέφτεστε πρέπει να ωριμάσει, να γίνει πιο σωστός, ρεαλιστικός και τίμιος – αυτό ζητά ο Κρόνος τώρα, ώστε να μην έχετε διάφορα προβλήματα. Πιέσεις σε σχέση με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές, και δοκιμασίες μαζί τους. Επίσης δοκιμάζεται η προσαρμοστικότητά σας σε διάφορα περιβάλλοντα. Κάτι που θα σας ζητήσει ο Κρόνος τώρα είναι να είστε πιο ενημερωμένοι και πληροφορημένοι, να αυξήσετε τις γνώσεις σας, μέσα από μαθήματα, σεμινάρια κλπ, ώστε να μην κριθείτε σε σχέση με αυτά που ξέρετε. Πολλές μετακινήσεις, και δυσκολίες σε σχέση με τα μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας.

 

 

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας θα πρέπει να μπουν σε τάξη με τη διέλευση αυτή – όχι ότι δεν είστε οργανωμένοι οικονομικά, αλλά θα πρέπει τώρα να εργαστείτε περισσότερο για να βγάλετε χρήματα ή για να προχωρήσετε σε σημαντικές αγορές ή πωλήσεις, και να είστε και πιο ολιγαρκείς γενικά. Θα πρέπει να αποδείξετε και την αξία σας, καθώς είναι μια διέλευση που θα δοκιμάσει την αυτοεκτίμησή σας, και θα σας ζητήσει να καλλιεργήσετε τα ταλέντα και τις αξίες σας. Καιρός να χτίσετε το αίσθημα της ασφάλειάς σας σε νέες βάσεις – ποιες ήταν οι ασφάλειές σας μέχρι τώρα;

 

 

Υδροχόος

Πολύ σημαντική βέβαια η διέλευση του Κρόνου απ’ το ζώδιό σας, ο οποίος σας καλεί να ωριμάστε προσωπικά, και η έκφρασή σας να είναι πιο συνετή και προσεκτική. Είναι μια διέλευση που θα σας ωθήσει σε νέα σημαντικά ξεκινήματα, αλλά με αρκετή δουλειά και ευθύνες. Και είναι ένα κλειδί τώρα για την εξέλιξή σας, να φανείτε πολύ υπεύθυνοι, οργανωμένοι κι εποικοδομητικοί, ώστε να χτίσετε έναν νέο εαυτό και ένα νέο μέλλον. Φυσικά αναμένονται αρκετές πιέσεις, έλλειψη ίσως προσωπικής ελευθερίας και χρόνου, ενώ θα δοκιμαστείτε και στο πόσο ανεξάρτητοι και δυναμικοί ή δραστήριοι είστε.

 

 

Ιχθύες

Ο Κρόνος απ’ τον τελευταίο σας οίκο θα σας ζητήσει να κλείσετε διάφορα θέματα και κύκλους, είτε σε πρακτικό επίπεδο, είτε σε ψυχολογικό, ακόμα και σε καρμικό. Έτσι, θα είναι μια περίοδος απολογισμών, κάτι που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ενοχές και μεταμέλειες. Αναμένεται να είναι λίγο βασανιστική για την ψυχολογία σας η διέλευση αυτή, και να σας ωθήσει σε μια απομόνωση, όμως έχετε τώρα την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη την ψυχική σας ζωή, αλλά και να χτίσετε την γέφυρα προς ανώτερες πνευματικές και λυτρωτικές πραγματικότητες, με σωστή πνευματική εργασία βέβαια. Χρειάζονται θυσίες, πολλών ειδών.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2 έως 8 Μαρτίου 2020
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Μαρτίου 2020 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων
Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την αστρολογία, ξεκινώντας στην εφηβεία ιδιαίτερα μαθήματα και συνεχίζοντας τις σπουδές της σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων του Faculty of Astrological Studies και του Huber School of Astrology. Ειδικεύεται στην ψυχολογική αστρολογία, ενώ μελετά εντατικά και την ιατρική αστρολογία. Είναι παράλληλα και θεραπεύτρια ανθοϊαμάτων Μπαχ, με εμπειρία άνω των 24 χρόνων. Την ενδιαφέρει γενικά η φυσική θεραπευτική, η υγιεινή διατροφή, η πνευματικότητα, ο διαλογισμός, και ό,τι εναλλακτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here