Widgets Magazine

ΓΕΝΙΚΑ: Έχετε ήδη αισθανθεί ένα κλίμα αισιοδοξίας και η “μεγάλη”αιτία… είναι η λαμπρή παρουσία του Δία στον 5ο ηλιακό σας οίκο. Χαράς ευαγγέλια για παροχές που θα εισπράξετε που είχατε στερηθεί, που σας είχαν λείψει και δεν είναι άλλες από τις ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας, την διασκέδασή σας, τα ταξίδια, τον έρωτα, το φλερτ, τις καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις, ακόμα και το κυνήγι της τύχης με τα τυχερά παιχνίδια.

Ο Κρόνος είναι για να σας θυμίζει φέτος πως η καθημερινότητά και η εργασία σας έχει απαιτήσεις από σας και καλό θα ήταν να βάλετε κάποια… πρέπει, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από τα άγχη και τα  θέματα σωματικής και ψυχικής κούρασης. Γυμναστείτε για να εκτονώσετε την ένταση και  την καταθλιπτική τάση που μπορεί να σας περιτριγυρίζει. Μια παρέα στο σπίτι από κάποιο κατοικίδιο θα σας χαλαρώσει.

Τα ξαφνικά ταξίδια, η αναζήτηση νέων φιλοσοφικών εννοιών, η ενασχόληση με αστρονομία, αστρολογία, είναι τα δώρα του Ουρανού μέχρι της 7 Μαρτίου. Κάνοντας όμως την είσοδό του στον Ταύρο, ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες 7 μέρες, ή όσοι έχουν πλανήτες προσωπικούς εκεί, σας αλλάζει το μοτίβο που αφορά την καριέρα και την οικογένεια. Αλλαγή στην πλεύση καριέρα.  Καινούργια δουλειά, ή άλλο αντικείμενο, στην ήδη υπάρχουσα. Ακόμα ίσως χρειαστεί να αλλάξετε και τόπο εργασίας. Και δεν είναι εύκολες οι αλλαγές αυτές αλλά επιβάλλεται για να ανανεωθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε κοινωνικά.

Ιδιαίτερη σημασία θα έχει φέτος ο Ποσειδώνας για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες εκεί, μιας και θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή, σ ότι αφορά τις δοσοληψίες με τράπεζες, εφορίες, σ ότι έχει να κάνει με διατροφές, κεφάλαια, ή ακόμα και με την επιλογή σεξουαλικού παρτνερ. Όλα βρίσκονται κάτω από ένα ομιχλώδες πέπλο,γι αυτό χρειάζεται να τα ελέγξετε καλύτερα.

Οι εκλείψεις έχουν την χροιά των ξεκαθαρισμάτων, έτσι για τους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου, έρχεται να σας θυμίσει η σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στην 0ο.52΄ στις 21 Ιανουαρίου, ποιες είναι οι ανάγκες σας, τι έχετε παραμελήσει να κάνετε για σας, πως είστε συναισθηματικά, έτσι ώστε  να αλλάξετε σελίδα στον τρόπο πορείας της ζωής σας για να είστε και σωματικά υγιής. Και η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου στις 4ο.7΄του Αιγόκερω αφορά πάλι  εσάς του πρώτου δεκαημέρου για μια καινούργια αρχή που θα έχει διάρκεια, νέες προοπτικές στη δουλειά και ένα ξεκαθάρισμα στον τομέα αυτό ή μια νέα αρχή για σωστή διατροφή.

Οι ηλιακές εκλείψεις που γίνονται στις 6 Ιανουαρίου και 2 Ιουλίου αφορούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ η σεληνιακή στις 16 Ιουλίου τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, όλες γίνονται  στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω και θέλουν να σας ενεργοποιήσουν στον χώρο της εργασίας, να ανοίξουν καινούργιες πόρτες, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να έχετε αυτοπεποίθηση σ ότι αναλάβετε να διεκπεραιώσετε, να υπάρχει υπευθυνότητα, τυπικότητα, αλλαγή στην καθημερινότητά σας, στον τρόπο διατροφής σας, αλλαγή στον τρόπο φροντίδας και προσφοράς προς την οικογένεια σας και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ψυχική σας υγεία.

To Astro Team της Βάσιας Κόντη προβλέπει για σένα! Κάλεσε στο ☏ 901 100 48 48  ή στείλε ✉ΒΚ4 στο 54754

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ο Δίας στον Τοξότη σας γεμίζει με περισσότερη λάμψη, διάθεση για διασκέδαση, να ερωτευθείτε,  να φλερτάρετε, να γνωρίσετε καινούργια άτομα που μπορεί να έχουν σχέση με το εξωτερικό,να είναι ευχάριστα αισιόδοξα κοσμοπολίτικα με αγάπη στις κοινωνικές συνευρέσεις, αλλά και να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας που έχουν ταλαιπωρηθεί τελευταία. Θα πρέπει όμως να κρατάτε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, οι του δευτέρου δεκαημέρου.

Ο Ουρανός μέχρι 7 Μαρτίου θα σας κάνει να έλκετε, – εσείς των 3ων τελευταίων ημερών του ζωδίου,- άτομα από άλλη κουλτούρα ή φιλοσοφικές αναζητήσεις ή να είναι κάπως εκκεντρικά.

Ο χώρος καριέρας μπορεί να σας φέρει κοντά με πρόσωπα των επιθυμιών σας.

Το διάστημα από 8/1ου-3/2ου δίνει ώθηση στην χαρά και την ερωτική αναζήτηση ακόμα και εν μέσω εκλείψεων. Ο Μάρτιος μήνας από 2 μέχρι 27 έρχεται να “αναστατώσει”την συντροφικότητα σας, μπαίνοντας δε  ο Ουρανός στον Ταύρο στις 7/3ου  ξεβολεύει εσάς του πρώτου δεκαημέρου, βάζοντάς σας να ελευθερωθείτε από δύσκολες και αποπνικτικές σχέσεις που σέρνατε για πολύ καιρό, δίνοντάς σας έναν αέρα ανανέωσης οι δε ελεύθεροι μπορεί να μπουν σε μια σχέση που μπορεί να μην έχει τα εχέγγυα  διάρκειας.

Ταξιδιάρικες  ψυχές μπορεί να ενωθούν το διάστημα 21/4ου μέχρι 15/5ου,  ενώ τον Ιούλιο θα έχετε επαναφορά προσώπων ίσως για να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και από 29 /7 μέχρι 21/8 εκπέμπετε γοητεία, σιγουριά, σεξ-απήλ, δέχεστε τον θαυμασμό, το δε ερωτικό παιχνίδι ανανεώνει την διάθεση σας. Ο Νοέμβριος και το τέλος Δεκεμβρίου σας χαρίζει ερωτική διάθεση και στους αδέσμευτους εύνοια προς εύρεση συντρόφου, μπορεί κάποια φιλία να γίνει ερωτική, συντροφική.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι οικονομικές σας ανάγκες μπορεί να βελτιωθούν μέσω τρίτων και θα διευθετήσετε ευκολότερα θέματα που εκκρεμούν με τράπεζες ή εφορείες το διάστημα 27/3ου-20/4ου προσέχοντας βέβαια τις εξαπατήσεις και τα λάθη οι γεννημένοι και οι έχοντες προσωπικούς πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.

Τον Αύγουστο από 22-14/9ου έρχονται χρήματα από την εργασία σας αλλά όχι τόσα ώστε να γεμίσουν οι τσέπες και να ξοδεύετε, για…ταξίδια!!!

 

ΥΓΕΙΑ: Την περίοδο των εκλείψεων αρχής γενομένης τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο, τον Δεκέμβριο, αλλά και τον Φεβρουάριο, καλό θα ήταν να φροντίσετε την διατροφής σας, το στομάχι σας, το σκελετικό σας σύστημα και ίσως μια επίσκεψη τον οδοντίατρο δεν θα έβλαπτε. Βιταμίνη C και Ασβέστιο θα σας κάνει καλό.

 

ΚΑΙ….Κάτι τυχερό και όχι τυχαίο. Ημέρες με εύνοια που μπορούν

Δεύτερο δεκαήμερο 22/1,  3/2,  7/2, 7/8,  8/8,  21/8,  29/9,  13/10

Τρίτο δεκαήμερο 14/4,  2/5, 10/5, 25/9, 13/10  24/11.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Επόμενο άρθροΕτήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Ονομάζομαι Βασιλική Πατιού. Γεννήθηκα Αθήνα ,παντρεύτηκα και έχω ένα γιο. Ήμουν καθηγήτρια μουσικής στη Μέση Εκπαίδευση. Είμαι απόφοιτος Δραματικής Σχολής και ασχολούμαι επαγγελματικά με το Θέατρο. Είμαι πτυχιούχος Ιστιοπλοίας, παρακολούθησα και συμμετείχα σε προγράμματα φωτογραφίας. Έκανα σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα Αστρολογίας ,συμμετείχα σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές αστρολογικές εκπομπές. Παρακολουθώ Workshop στην Εναλλακτική Παιδεία. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here