Widgets Magazine

Τα αστρολογικά γεγονότα που θα καθορίσουν την πορεία του 2018 αλλά και την εύνοια που θα σκορπίσουν, στέκονται ήδη  με το ένα πόδι στο 2017 αφού θα πρεοτοιμάσουν και θα προλειάνουν το έδαφος έτσι ώστε το νέο έτος να έρθει με τις καλύτερες αστρολογικές προϋποθέσεις. Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου του 2017  και η έξοδος του Κρόνου από τον Τοξότη στις 20 Δεκεμβρίου του 2017 επίσης, θα σηματοδοτήσουν την εύνοια των ζωδίων του νερού αλλά και την ανακούφιση των μεταβλητών, μετά την πίεση που δέχθηκαν από τον Κρόνο τα τελευταία δυόμιση χρόνια!

    Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ο Δίας στο ζώδιο του Σκορπιού θα σημάνει για εσάς την αρχή μιας δωδεκαετίας που θα είναι γόνιμη, ωφέλιμη και θα σας βάλει στην διαδικασία επεκτάσεων και επισημοποιήσεων. Η εύνοια του Δία θα είναι επίσης απλόχερη και για τους Ταύρους που θα δεχτούν τα δώρα του με  μεγαλύτερη ευκολία λόγω της προνομιούχας θέσης τους, απέναντι από το Σκορπιό. Αλλά και για τους Τοξότες αφού ο κυβερνήτης τους θα βρίσκεται στο ζώδιο του κέρδους και της μετάλλαξης! Ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα και για Υδροχόους και Λέοντες αφού ο Δίας στα τετράγωνά του θα τονώσει τα επαγγελματικά και τα ερωτικά τους!
   Ο μεταβλητός σταυρός,( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) επιτέλους θα ανασάνει ελεύθερα με την απομάκρυνση του Κρόνου από τον Τοξότη και θα προσπαθήσει να  μετουσιώσει σε πολύτιμη εμπειρία τα μαθήματα που πήρε από τον Παππού του Σύμπαντος! Ιδιαίτερα εσείς οι Δίδυμοι είναι σα να ενηλικιωθήκατε απότομα την τελευταία διετία αλλά και εσείς,τα ευαίσθητα Ψαράκια τριγυρνούσατε  από σχέση σε σχέση χωρίς να μπορείτε να βρείτε αποκούμπι! Το 2018 θα είναι εντελώς διαφορετικό λοιπόν!
   Ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω στις 20 του Δεκέμβρη  και εδώ περνά σε μια θέση που του ταιριάζει πολύ, περνά στο ζώδιο που κυβερνά και είναι σα να γυρίζει σπίτι του. Τι να καταλάβει ένα Κρόνιο ζώδιο από τον ίδιο τον Κρόνο! Να γίνει πιο υπεύθυνο; Αν είναι δυνατόν! Όχι, οι Αιγόκεροι δεν θα ταλαιπωρηθούν από τον Κρόνο όσο οι Τοξότες… αυτοί που θα πιεστούν με σειρά προτεραιότητας θα είναι οι Κριοί, οι Ζυγοί και τελευταίοι οι Καρκίνοι μια και αυτοί θα έχουν τα αντισταθμιστικά της εύνοιας του Δία τουλάχιστον για το 2018.
  Κριοί και Ζυγοί λοιπόν θα έρθουν αντιμέτωποι με θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά και ο Κρόνος θα τους αναγκάσει να πετάξουν οτιδήποτε περιττό από τη ζωή τους και να κρατήσουν μόνο ό,τι έχουν πραγματικά ανάγκη. Από την άλλη, οι κυριολεκτικά ωφελημένοι από τον Κρόνο θα είναι οι Ταύροι και οι Παρθένοι ως συγγενικά με τον Αιγόκερω  ζώδια της γης. Θα απογειωθούν, θα δουν τις καριέρες και τα οικονομικά τους τους να εκτινάσσονται στα ύψη  και τους κόπους που μέχρι τώρα έκαναν να ανταμοίβονται πλουσιοπάροχα! Όσο δύσκολος είναι ο Κρόνος στα τετράγωνά του τόσο εξαιρετικός είναι στα τρίγωνα και στα εξάγωνα του και η σταθεροποίηση που χαρίζει είναι απόλυτη!
  Ο Δεκέμβριος του 2017 θα μας εγκαταλείψει με μια όψη ευλογία που θα κορυφωθεί στις 2 Δεκεμβρίου -και θα επαναληφθεί μέσα στο 2018-  το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 11 μοίρες Σκορπιού, Ιχθύων. Ευλογημένοι όσοι έχουν Ήλιο , Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στις 11 μοίρες των νερών και πιο συγκεκριμένα Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες που είναι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου!
    Η φιλεύσπλαχνη και τυχερή αυτή όψη όμως, μας αφορά όλους κοσμικά, ακόμη και αν δεν μας πιάνει προσωπικά! Μας αφορά γιατί θα γεμίσει την καρδιά μας με καλοσύνη, θα είναι μια κοσμική ανάταση μια συλλογική Προσευχή… μια καταπληκτική είσοδος στο 2018!
Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως: Sky is the limit
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 26/12/2017
Βάσια Μαυράκη
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here