Widgets Magazine

Άλλη μια σχέση γεμάτη έρωτα και πλούσια συναισθήματα, που μετρά 45 έτη μέχρι και σήμερα. Του Πρίγκηπα Κάρολου με την Καμίλα. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 23 ετών και εκείνη 25. Του τράβηξε αμέσως την προσοχή, αν και η Καμίλα τότε είχε σχέση με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. Αυτό που τράβηξε τον Κάρολο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήταν η επικοινωνία τους. Βρήκε στο πρόσωπό της μια πολύ καλή ακροάτρια, αλλά και ομιλητή. Επίσης τον τράβηξε η ζωντάνια της, η ζεστασιά της και η αίσθηση του χιούμορ. Η ίδια έχει στο γενέθλιό της ωροσκόπιο την Σελήνη ίδια μοίρα με την Αφροδίτη και τρίγωνο τον Δία. Φύση αισιόδοξη και με αρκετό χιούμορ, αντίθετα με τον Κάρολο που είναι απαισιόδοξος και με κρίσεις άγχους, όπως είπε κάποτε η μητέρα του Ελισάβετ. Οπότε, η παρουσία της τον συμπληρώνει απόλυτα. Η σχέση τους παρέμενε κρυφή για πολλά χρόνια. Είχαν διακόψει τις ερωτικές τους σχέσεις για κάποια χρόνια και παρέμειναν φίλοι. Όμως ξαναέσμιξαν   όταν ο γάμος του Κάρολου με την Νταϊάνα δεν πήγαινε καλά. Αργότερα, αφού είχε πάρει διαζύγιο εκείνη και επτά χρόνια μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, παντρεύτηκαν.

 

Στην συναστρία τους εκ πρώτης όψεως μας κάνει εντύπωση το ότι έχουν ακριβώς τον ίδιο Ωροσκόπο, στην 5η μοίρα του Λέοντα. Σύνοδος των Ωροσκόπων λοιπόν, δίνει αρμονία στο ζευγάρι, μεγάλη οικειότητα, συγχρονισμό και κοινά ενδιαφέροντα. Ο Ήλιος του στον Νότιο Δεσμό της, δίνει την εντύπωση πως γνωρίζονται από παλιά και μια εξάρτηση, σαν να μην μπορούν να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλον. Ο Δίας της σύνοδο με τον Ήλιο του, δίνει επέκταση στην σχέση. Με την πολυαστρία της Καμίλας, Σελήνη, Αφροδίτη και Ερμή από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ήλιο του Κάρολου στον Σκορπιό, ξεχειλίζει το συναίσθημα, υπάρχει συμπάθεια, αγάπη και επικοινωνία.

 

Αυτή η σχέση είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που εξελίσσεται ρόδινα, χωρίς τσακωμούς. Με επικοινωνία, κοινούς στόχους, αφοσίωση, αγάπη και αρμονία.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ήλιος σε σύνοδο με την Σελήνη: Μια όψη καθοριστικής σημασίας
Επόμενο άρθροΗ εικόνα του εαυτού μας μέσα από την αστρολογία
Είμαι Λέων, του 1981, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Από μικρό παιδί είχα ερωτήματα και ανησυχίες για το πώς λειτουργεί ο Κόσμος και πώς μπορούν όλα να γίνουν καλύτερα. Από το 2008 ασχολούμαι συστηματικά με μελέτες Φιλοσοφίας, Μυθολογίας και Εσωτερισμού και γνωρίζοντας τα τελευταία χρόνια την Αστρολογία μου λύθηκαν πολλές απορίες, βλέποντας πως οι Μύθοι και τα Αρχέτυπα είμαστε εμείς, λειτουργούν στον ψυχισμό μας. Με την Αστρολογία λοιπόν γνωρίζουμε τον Εαυτό μας και τί είναι αυτό που πρέπει να εναρμονίσουμε για να έχουμε από εδώ και στο εξής ευτυχισμένο Βίο. Ως Απόφοιτη πλέον Αστρολογικών Σπουδών του Κ.Δ.Β.Μ ''Εναλλακτική Παιδεία'' και με έντονη την ενασχόληση μου με την Μυθολογία, καθώς διαχειρίζομαι και την ομάδα στο facebook "Αποσυμβολισμός της Ελληνικής Μυθολογίας" όπου θα βρείτε πλούσιο υλικό γύρω από αυτά, ασχολούμαι με την συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου και ακολουθώ το συναρπαστικό ταξίδι της Γνώσης, αυτό στα βάθη της Ψυχής μας ! Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here