Widgets Magazine

Άλλη μια ιστορία αγάπης την οποία θα αναλύσουμε είναι αυτή του πρίγκηπα William και της Kate Middleton.

Γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο το 2003, η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα. Το 2007  εκείνος είχε πάει στρατό και έβγαινε με άλλες γυναίκες, εκείνη δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και χώρισαν… ωστόσο ξαναέσμιξαν το καλοκαίρι του 2008. Το 2011 παντρεύτηκαν και είναι πλέον  μαζί με τα παιδιά τους δείχνοντας ευτυχισμένοι. Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα που προέρχονται από τους άλλους, για παράδειγμα η πίεση που δέχεται η Kate να κάνει πολλά παιδιά και η εικόνα που πρέπει να δείχνουν προς τα έξω.

Ο Κρόνος του William είναι σε ταυ, δηλαδή μεγάλο τετράγωνο, με τον Ήλιο και την Σελήνη της Kate. Οπότε της δίνει πειθαρχία και μια δύσκολη ψυχολογία. Ο Κρόνος είναι και ο πλανήτης του Κάρματος, που σημαίνει οτι μέσα από τον William θα ξεπληρώσει το Κάρμα της. Επειδή ο Κρόνος του βλέπει σε δύσκολες όψεις τα Φώτα της (Ήλιο και Σελήνη), θα είναι δύσκολος ο τρόπος που θα ξεπληρωθεί. Ο Πλούτωνάς του επίσης βλέπει σε μεγάλο τετράγωνο τον Ήλιο και την Σελήνη της. Δείχνει βαθιά σύνδεση μεταξύ τους και έντονο ερωτισμό. Υπάρχουν και τάσεις κτητικότητας. Η Σελήνη της είναι σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό του, δίνει οικειότητα, μια αίσθηση φροντίδας και μαγνητισμό.

Έντονη η συναστρία τους όταν συγκριθούν τα Τροπικά τους Ωροσκόπια με τα Δρακωνικά ! Όπως έχω πει σε άλλη συναστρία, στην σύγκριση Τροπικού του ενός με Δρακωνικό του άλλου, φαίνεται με ποιον τρόπο ο Δρακωνικός πλανήτης, που βρίσκεται στο υποσυνείδητο, θέλει να δράσει μέσω του Τροπικού πλανήτη του άλλου ωροσκοπίου. Υπάρχει ισχυρός μαγνητισμός όταν βλέπουμε όψεις πλανητών Δρακωνικού με Τροπικού Ωροσκοπίου.

Ο Δρακωνικός Κρόνος της Kate είναι σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Ήλιο του William, που σημαίνει οτι ο Κρόνος της ζητά να δράσει μέσα από τον Ήλιο του. Ο Δρακωνικός της Πλούτωνας είναι σε όψη ιδιομοιρίας με την Σελήνη του. Βαθύς δεσμός με πλουτώνια χαρακτηριστικά, το βάθος της Kate βρίσκει νόημα στο συναίσθημα του William. Η Δρακωνική της Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο του δείχνει μακροβιότητα στην σχέση. Το Δρακωνικό του Μεσουράνημα και ο Δρακωνικός του Δίας σύνοδο με την Σελήνη της και αντίθεση με τον Ήλιο της. Βλέπουμε πως και εκείνου η εικόνα θέλει να βγει στην επιφάνεια μέσω της Κέιτ αλλά και πως ο Δίας του θέλει να επεκταθεί.

Οι όψεις που υπερισχύουν στο ζευγάρι είναι αυτές του Κρόνου και του Πλούτωνα. Γι αυτόν τον λόγο στέκονται πολύ στην εικόνα και τα πρέπει των άλλων και βιώνουν δυσκολίες κρόνιας φύσης στην σχέση τους. Ωστόσο δίνει μακροβιότητα.  Και έρχεται και ο Πλούτωνας που δίνει βαθύ συναίσθημα και μετάλλαξη.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίας στον Σκορπιό – Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 9/10/2017 έως 15/10/2017
Είμαι Λέων, του 1981, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Από μικρό παιδί είχα ερωτήματα και ανησυχίες για το πώς λειτουργεί ο Κόσμος και πώς μπορούν όλα να γίνουν καλύτερα. Από το 2008 ασχολούμαι συστηματικά με μελέτες Φιλοσοφίας, Μυθολογίας και Εσωτερισμού και γνωρίζοντας τα τελευταία χρόνια την Αστρολογία μου λύθηκαν πολλές απορίες, βλέποντας πως οι Μύθοι και τα Αρχέτυπα είμαστε εμείς, λειτουργούν στον ψυχισμό μας. Με την Αστρολογία λοιπόν γνωρίζουμε τον Εαυτό μας και τί είναι αυτό που πρέπει να εναρμονίσουμε για να έχουμε από εδώ και στο εξής ευτυχισμένο Βίο. Ως Απόφοιτη πλέον Αστρολογικών Σπουδών του Κ.Δ.Β.Μ ''Εναλλακτική Παιδεία'' και με έντονη την ενασχόληση μου με την Μυθολογία, καθώς διαχειρίζομαι και την ομάδα στο facebook "Αποσυμβολισμός της Ελληνικής Μυθολογίας" όπου θα βρείτε πλούσιο υλικό γύρω από αυτά, ασχολούμαι με την συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου και ακολουθώ το συναρπαστικό ταξίδι της Γνώσης, αυτό στα βάθη της Ψυχής μας ! Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here