Widgets Magazine

Ίσως ένας από τους καλύτερους μήνες για το ζώδιο σας ο Σεπτέμβριος, στο μεγαλύτερο μέρος του. Η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, θα ευνοήσει πολλούς τομείς και θα διευκολύνει όλα όσα έχετε κατά νου να δρομολογήσετε, είτε πρόκειται για ταξίδια, είτε για θέματα εξωτερικού, είτε για σπουδές, είτε ό,τι αφορά νομικά θέματα. Παράλληλα, όσοι προτιμάτε τον Σεπτέμβριο για τις διακοπές σας, θα ωφεληθείτε και θα περάσετε όμορφα. Φαίνεται ότι τα πράγματα ρέουν ευκολότερα παρά τις πολλές υποχρεώσεις σας λοιπόν και είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείτε το πρώτο μισό του μήνα που είναι θετικότερο! Το δεύτερο μισό, θα δυσκολέψει αρκετούς επικοινωνιακά, συναισθηματικά και οικονομικά.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Διανύετε ήδη από τα τέλη Αυγούστου ένα θετικό διάστημα και πριμοδοτείστε και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Υπάρχει επικοινωνιακή διευκόλυνση καταρχάς και μετακινήσεις που είτε αφορούν υποχρεώσεις, είτε τις διακοπές σας, είναι γόνιμες και ευχάριστες.  Νέες ιδέες επίσης, δημιουργικές και πρωτότυπες, ενώ θετικό είναι και το διάστημα αυτό για να βελτιώσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η εστίαση στρέφεται περισσότερο στον επαγγελματικό σας τομέα και τις εκεί υποχρεώσεις που προς το παρόν είναι θετικές και ευχάριστες. Αν κάτι χρειάζεται προσοχή είναι η συνεννοήσεις και η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο που δεν θα διανύει την καλύτερη φάση από τα μέσα του μήνα και μετά. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα, σας αναγκάζει να επιστρέψετε για τα καλά στην καθημερινότητα της εργασίας σας, με κάποιου είδους ένταση ενδεχομένως και επιπλέον υποχρεώσεις. Πολλοί, θα κάνετε μία νέα αρχή στον τομέα αυτό και άλλοι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τους γονείς και τους ανωτέρους σας.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Β΄ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι εξαιρετικά θετικό για το δεκαήμερο σας. Δεν είναι ότι παύουν οι υποχρεώσεις και οι πιέσεις, Κρόνος είναι αυτός άλλωστε κι εσείς γνωρίζετε τις απαιτήσεις του καλύτερα απ’ όλους… Διευκολύνεστε και ωφελείστε όμως από την συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, κι αν σας απασχολούν νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών ή εξωτερικού, ιδού η κατάλληλη ευκαιρία να τα βάλετε σε σειρά. Αυξημένη επικοινωνία που δίνει καρπούς, μετακινήσεις, ακόμα και διακοπές για τους τυχερότερους από εσάς, που σοφά επιλέξατε να κάνετε αυτή τη περίοδο. Μη φοβηθείτε να δράσετε και να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή αν και το προσωπικό σας ωροσκόπιο ευνοείται: Ο Άρης θα βοηθήσει ώστε τα πράγματα να ρέουν σωστά και υπέρ σας. Ευνοείστε και εμφανισιακά, με την Αφροδίτη να σας πριμοδοτεί και η γοητεία σας αναδεικνύεται και να φέρνει κοντά σας ανθρώπους. Η συνάντηση της με τον Κρόνο όμως (όπως και του Ερμή), θα σας δυσκολέψει συναισθηματικά ή οικονομικά και θα σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε αν πραγματικά καλύπτεστε.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Από τις 6/9, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί θέματα σπουδών, ταξίδια, νομικά, σχέσεις με συγγενείς και τις διακοπές σας, αν ανήκετε στους «φθινοπωρινούς» τύπους, που τις προτιμούν! Αυξάνει την κοινωνικότητα, φέρνει ανθρώπους πιο κοντά σας και τονώνει την γοητεία σας. Στο ίδιο μοτίβο και ο Ερμής, που από τις 8/9 βοηθά να λειτουργήσετε πρακτικά, βελτιώνει την επικοινωνία και αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, και τις μετακινήσεις. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε πράγματα, ο Άρης διευκολύνει και πριμοδοτεί τις δράσεις σας και γενικά, ο Σεπτέμβριος έρχεται σε γενικές γραμμές να δώσει ώθηση και χείρα βοηθείας στα σχέδια σας! Η παροιμιώδης «μελαγχολία» του μάλλον σας ταιριάζει και είτε επιλέξετε να ξεκουραστείτε, είτε να ανεβάσετε ταχύτητες και να επανέλθετε δυναμικά στη καθημερινότητα, είτε και τα δύο, οι ουράνιοι πρωταγωνιστές σας βοηθούν και σας υποστηρίζουν. Χαρούμενα νέα και γεγονότα έρχονται, σε ένα από τα καλύτερα ίσως διαστήματα του έτους για εσάς. Εκμεταλλευτείτε το.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 – Τοξότης
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 – Υδροχόος
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here