Widgets Magazine

Τα μεταβλητά ζώδια έχουν την τιμητική τους κατά το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου, με την συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου να τα κινητοποιεί. Σε αυτά ανήκετε κι εσείς και φαίνεται πως ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, είναι αποφασισμένος να σας αναγκάσει σε επαφές με τους γύρω σας, νέες γνωριμίες αλλά και πολλές συζητήσεις και συναντήσεις . Για αρκετούς θα σηματοδοτήσει και την αρχή νέων σχέσεων ή συνεργασιών: Κάποιοι από εσάς όμως, όσοι επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός…

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει θετικά, με νέες, ενδιαφέρουσες ιδέες να προκύπτουν, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες. Καλό διάστημα για να αποφασίσετε για νέο μεταφορικό μέσο αλλά και συσκευές – ηλεκτρικά. Πολλές οι επαφές – έχουν άλλωστε ξεκινήσει πριν κάνει ποδαρικό ο νέος μήνας – άρα, αρκετές και οι κοινωνικές υποχρεώσεις.  Κοντά στα μέσα του μήνα, το σκηνικό αλλάζει και το ενδιαφέρον μετατίθεται στον οικονομικό τομέα καταρχάς, και ειδικότερα σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων.  Παράλληλα όμως, θα σας απασχολήσει και το σεξουαλικό κομμάτι που συνδέεται άμεσα με την ανθρώπινη ψυχολογία… Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ζυγό, οι σχέσεις και η σεξουαλική σας ζωή παίρνουν… bonus.  Από τα μέσα του μήνα και μετά λοιπόν, η έντονη κοινωνικότητα δίνει την σκυτάλη σε πιο εσωτερικές καταστάσεις και πράγματα που καλείστε να εξερευνήσετε.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Έντονος ο Σεπτέμβριος, από την αρχή του ήδη, με τον Άρη καταρχάς να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και να δημιουργεί απαιτήσεις κι εντάσεις
(αυτό το σημείο θέλει προσοχή) αλλά και καινούργια ξεκινήματα! Για αρκετούς, θα είναι ο μήνας που νέες σχέσεις θα ξεκινήσουν… Τι χρειάζεται προσοχή; Καταρχάς, οι επιπόλαιες κινήσεις και συμπεριφορές, με τον Δία να κλείνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα για τελευταία φορά. Κατόπιν, οι μεγάλες προσδοκίες. Όσα διαπραγματεύεστε αυτή την εποχή, πρέπει να περνούν από «κόσκινο», ώστε να αποφύγετε τις μετέπειτα απογοητεύσεις. Τα παραπάνω ισχύουν κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί 6 – 7 Μαρτίου ή έχετε πλανήτες και προσωπικά  σημεία κοντά στην 16η – 17η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Όλοι οι υπόλοιποι, έχετε να περιμένετε έναν κουραστικό μεν αλλά ενδιαφέροντα και γόνιμο Σεπτέμβριο, με αρκετές ευκαιρίες. Οι φιλικές σχέσεις και η συμμετοχή σας σε συλλογικότητες, περνούν θετική φάση.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Έντονος και για εσάς ο Σεπτέμβριος, ειδικά από την πρώτη του εβδομάδα και μετά… Η Αφροδίτη διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και αυξάνει τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν είτε σε σχέση είτε σε μία καινούργια συνεργασία. Συναντήσεις, συζητήσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται κι ακόμα κι αν σας πέφτουν «βαριές», μη τις σνομπάρετε: Κάπου εκεί γύρω μπορεί να κρύβεται η ευκαιρία για μία νέα σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, προσέξτε τυχόν εντάσεις. Αυτή η ανάγκη προσοχής γίνεται ακόμα πιο επιτακτική από τις 18/9 και μετά, με τον Άρη να επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο και ναι μεν να δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και για ρήξεις και εντάσεις από την άλλη… Οι γύρω σας έχουν απαιτήσεις από εσάς κι αυτό σας αναγκάζει να βγείτε από την «ραστώνη» σας και να κινητοποιηθείτε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 – Υδροχόος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 για τα 12 ζώδια
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here