Widgets Magazine

Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, έσοδα – έξοδα και κληρονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τον Σεπτέμβριο, ο οποίος κατά ένα μεγάλο μέρος του, δεν είναι το καλύτερο σας. Χρειάζεται προσοχή και συνέπεια στα θέματα υγείας και αποφυγή υπερβολών και επιπόλαιων κινήσεων. Οι περισσότερο τυχεροί θα ασχοληθούν περισσότερο με τον σεξουαλικό τομέα και τις ανάγκες του συντρόφου τους. Από τα μέσα περίπου του μήνα και μετά, όλα βελτιώνονται σταδιακά και το ενδιαφέρον περνά σε άλλους, πιο ευχάριστους τομείς.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Οι αλλαγές, υπό την επιρροή του Ουρανού, συνεχίζονται. Ο μήνας ξεκινά με κινητικότητα στα οικονομικά και κληρονομικά θέματα, ή και τα οικονομικά του συντρόφου, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί 26 – 27/1. Δώστε βάση και στις πληροφορίες αλλά και στις ιδέες που θα έρθουν αυτό το διάστημα, σχετικά με τα οικονομικά ή τις οφειλές σας. Από τις 14 έως τις 22/9, βελτιώνεται η διάθεση σας με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης και η προσοχή στρέφεται σε ταξίδια, σπουδές, θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή και νομικά ζητήματα, τα οποία ευνοείστε ώστε να τα διευθετήσετε. Παράλληλα, έρχονται ευχάριστα νέα και δίνεται η δυνατότητα να διασκεδάσετε, να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να περάσετε καλά με φίλους. Όσοι επιλέξατε τον Σεπτέμβριο ως μήνα διακοπών, κάνατε καλή επιλογή, ιδιαίτερα αν αυτό γίνει κοντά στα μέσα του μήνα.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Μήνας κατά τον οποίο θα εστιάσετε σε οικονομικά θέματα αρκετοί, είτε αφορούν εσάς είτε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων και των κληρονομικών. Για άλλους πάλι, θα είναι σημαντικά τα θέματα που αφορούν τον σεξουαλικό τομέα και αρκετοί μάλιστα, θα θελήσετε να ξεκινήσετε κάποια τέτοιου είδους σχέση. Βρίσκεστε όμως σε μία φάση που πολλά είναι εκείνα που δεν καλύπτονται και αυτό σας επηρεάζει ψυχολογικά. Το φάρμακο για τους Υδροχόους ονομάζεται «φιλία» και αυτό το μήνα οι φίλοι θα παίξουν θετικό ρόλο, το ίδιο και οι συλλογικότητες, αν συμμετέχετε σε κάποια. Οι τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα είναι θετικότερες, παρά τα «ψυχολογικά» σας και κατά τη διάρκεια τους θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα και να διευκολυνθείτε σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξωτερικού και νομικών ζητημάτων εάν υπάρχουν. Ο Σεπτέμβριος κρύβει προκλήσεις σε ό,τι αφορά τις ψυχολογικές σας αναζητήσεις αλλά και τη δυνατότητα να «φιλοσοφήσετε» τα πράγματα και να τα δείτε θετικότερα, ειδικά προς το τέλος του.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 για το Γ΄ δεκαήμερο του Υδροχόου

Από τις 6 έως τις 14/9, έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε οικονομικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν αφορούν και τρίτους, να ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα και να φροντίσετε οφειλές, ακόμα κι αν τα παραπάνω σας προκαλούν εκνευρισμό. Παράλληλα, είναι μία περίοδος που ενεργοποιεί την σεξουαλική σας ζωή περισσότερο και σας βάζει σε διαδικασία να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι πιο εξωστρεφείς και στρέφουν την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τον 9ο φυσικό σας οίκο (εξωτερικό, σπουδές, νομικά ζητήματα, συγγενείς), τα οποία όμως ευτυχώς, είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας γίνεται πιο θετική επίσης, ενώ προκύπτουν μετακινήσεις. Φαίνεται ότι στο μεγαλύτερο του μέρος ο Σεπτέμβριος θα σας μεταδώσει την πολυσυζητημένη μελαγχολία του και μάλλον θα τον εισπράξετε ως ένα μεταβατικό διάστημα, για τα καλύτερα που έρχονται από Οκτώβριο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 – Αιγόκερως
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 – Ιχθύς
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here