Από τις 3 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου 2019 η Aφροδίτη θα βρίσκετε στο συναισθηματικό  ζώδιο του Καρκίνου και η προσωπική μας ζωή θα γίνει καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Το διάστημα αυτό γινόμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, πιο επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες αλλά και πιο ευαίσθητοι, ρομαντικοί και στοργικοί. Η επιθυμία για οικονομική ασφάλεια και οικογενειακή θαλπωρή εντείνονται, ενώ ίσως ξοδέψουμε χρήματα για το σπίτι και γενικά για την ακίνητη περιουσία μας. Θετικές εξελίξεις φέρνει το εξάγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη, στις 8  Ιουλίου 2019,  όπου ευχαριστες εκπλήξεις και ξαφνικές καινουριες γνωριμίες θα έχουν  οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι,Σκορπιοί, Αιγόκαιροι και Ιχθύες του 1ου  δεκαημέρου. Βέβαια η επιρροή του Κρόνου, στις  17 Ιουλίου, θα φέρει επιπρόσθετο άγχος και περιορισμούς εναντι του συναισθήματος πιθανόν και οικονομικά ζητήματα . Πιέζεται ο Παρορμητικός Σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου  δεκαημέρου. Στις 18 Ιουλίου 2019 έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, οπου εντείνει τον ρομαντισμό και την καλή μας διάθεση κυριώς  για τα Παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι )και  τα Μεταβλητά (Διδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου  δεκαημέρου. Τέλος 21 Ιουλίου 2019 εχουμε την αντίθεση Αφροδίτης με τον Πλούτωνα οπου μοιραίοι ερωτες θα προκύψουν, ένταση και πάθος στις σχέσεις, αλλα επίσης μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα  και  οριστικούς  χωρισμούς. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου  δεκαημέρου.

Πιο αναλυτικά για το κάθε ζώδιο,έχουμε:

1ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένοι Κριοί,  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα  θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το οικιακό σας περιβάλλον και να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε κάποιες αλλαγές που θέλετε. Θα αναζητήσετε την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού σας και θα επικεντρώνεστε στις βαθύτερες επιθυμίες σας σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Θα θελήσετε να βρεθείτε σε οικεία μέρη και με οικεία άτομα, ώστε να νιώσετε ασφαλείς, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε και με ένα πρόσωπο που διατηρούσατε δεσμό στο παρελθόν. Επίσης οι σχέσεις με τους γονείς και την οικογένεια δεν είναι ξεκάθαρες και ικανοποιητικές καθώς και δεν αποκλείεται να μπείτε σε διαδικασία αναζήτησεις συνεχών αλλαγών κατοικίας μέχρι να βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί ψυχικά.

 • Οι δεσμευμένοι: Απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στο σπίτι με το σύντροφο σας και η ανάγκη σας για διασφάλιση της ιδιωτικής σας ζωής είναι αυξημένη.Προσοχή μην πιέσετε τα πραματα πολυ και προκληθούν εντάσεις.
 • Οι αδέσμευτοι :  Δέχεστε ερωτική πρόταση από κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχατε συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν. Οι περισσότεροι όμως, θα ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά που θα σας θα ξεκλέψουν χρόνο και δεν θα έχετε την ανάλογη  χαλάρωση και ηρεμία.

2ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένοι Ταύροι, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να περάσετε χρόνο με συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και να γνωρίσετε καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Μπαίνουν νέα πρόσωπα στην καθημερινότητά σας, ενώ παράλληλα αυξάνετε τις επαγγελματικές επαφές και δέχεστε περισσότερες προτάσεις για συνεργασίες. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες και οι συναισθηματικές σας επαφές σας προσφέρουν ευχάριστη διάθεση. Θα δικτυωθείτε και θα έχετε ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Θα προβάλετε περισσότερο τα επικοινωνιακά σας ταλέντα  και δεν αποκλείεται πάνω σε κάποια μετακίνηση να συναντήσετε τον έρωτα.

 • Οι δεσμευμένοι: Η επικοινωνία  με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ουσιαστική αυτό το διάστημα, και κάποιες σύντομες αποδράσεις, θα τονώσουν τον έρωτα σας.Θα προσπαθήσετε μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας. Προσοχή μόνο στις τυχόν εντασεις που μπορεί να προκληθούν.
 • Οι αδέσμευτοι : Μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε έρωτα, με τον οποίο θα ταιριάξετε απόλυτα ομως ισως να μην το αντιληφθείτε αυτο κατευθείαν. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και αυτό θα σας  χαρίζει μια άνεση λόγου με αποτέλεσμα οι γνωριμίες και τα φλερτ να διαδέχονται το ένα το άλλο.

3ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένοι Δίδυμοι ,  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Bάζετε μια τάξη στα οικονομικά σας, δεν αποκλείεται να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα από ένα μέλος της οικογένειάς σας. Καλό είναι να προσέξετε τα έξοδά σας αυτή την περίοδο, γιατί ίσως να έχετε την τάση να χαλάτε περισσότερα από όσα αντέχει το πορτοφόλι σας. Επίσης γίνεστε κτητικοί και  αυτο σας ωθεί σε ηδονές και απολαύσεις. Η Αφροδίτη ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας όμως προσοχή στις σπατάλες,στην υπερβολική εκφραση των συναισθημάτων, στα αισθήματα θυμού και ζήλιας απο άτομα που θα αποδειχθούν ανάξιοι εμπιστοσύνης και σας καταπιέζουν.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα δείτε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας να αναθερμαίνεται και να γίνεται πιο τρυφερός μαζί σας. Μπορεί να δεχτείτε κάποιο δώρο από τον σύντροφό σας ή να προχωρήσετε προς μια ανανέωση. Αναζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια στις σχέσεις σας και θέλετε να μοιραστείτε τρυφερά αισθήματα. Αφήστε στην άκρη μόνο τις ζήλιες και τις κτητικότητες .
 • Οι αδέσμευτοι :Θα θελήσετε να ανανεωθείτε ,θα ανέβει η αυτοεκτίμηση σας και θα ξοδέψετε χρήματα για την καλοπέραση σας.

 

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι Καρκίνοι,  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 1ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την  εξωτερική σας εμφάνισή αλλά και την ψυχολογία σας. Ενισχύεται ο προσωπικός σας μαγνητισμός και αυξάνονται οι κατακτήσεις σας. Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να θέσετε υπό έλεγχο τον εγωισμό σας και την κυκλοθυμικότητα σας, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας.

 • Οι δεσμευμένοι: Φαίνεται πως θα διανύσετε μια πολύ ευχάριστη περίοδο με το ταίρι σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Προσοχή όμως στις συγκρούσεις .
 • Οι αδέσμευτοι : Θα έχετε την τάση να ασχολείστε με την εξωτερική σας εμφάνιση και θα δείτε τις ερωτικές ευκαιρίες να πολλαπλασιάζονται. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σας και γίνεσθε πιο γοητευτικοί. Προσοχή στις ιντριγκες που μπορεί να στηθούν εις βαρος σας.

5ΛΕΩΝ

Αγαπημένοι Λέοντες,  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα γίνετε πιο εσωστρεφείς, θα νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας και να μείνετε στο περιθώριο προκειμένου να αξιολογήσετε την συναισθηματική σας ζωή.Η Αφροδίτη εκεί  σας κάνει επιρρεπή σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές σχέσεις ή σε έρωτες του παρελθόντος.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα στραφείτε προς τα μέσα σας και θα αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο μόνοι με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας,θα είστε εξαιρετικά  ευάλωτοι. Θα αναζητάτε περισσότερο την ησυχία σας καθώς και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Σας δημιουργείτε ενα αισθημα σύγχυσης,απογοήτευσης και μοναξιάς Προσοχή στις κρυφές παράνομες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν.
 • Οι αδέσμευτοι : Είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή ή να εστιάσετε σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν.

 

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο στον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Σας δίνετε η ευκαιρία να συνδεθείτε πιο στενά με φίλους και γνωστούς που έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα σας παροτρύνει να κάνετε νέες γνωριμίες και να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Θα αισθάνεστε χαρά , θα εκφράζετε τις επιθυμίες σας με άνεση, θα έχετε στενότερες επαφές με φίλους και ενδέχεται να κάνετε γνωριμία  μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα απολαύσετε από κοινού μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, παρέα με τους φίλους σας. Αρχίζετε  να βλέπετε το σύντροφό σας και ως φίλο σας, και να μοιράζεστε μαζί του τους περισσότερους από τους προβληματισμούς σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Μπορεί  να σας αιφνιδιάσει η ερωτική πρόταση κάποιου φιλικού σας προσώπου καθώς μπορεί να ερωτευτείτε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να συνάψετε ερωτική σχέση μέσα από το διαδίκτυο.

 

7ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι Ζυγοί, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα έχετε πολλες κατακτήσεις απο τον επαγγελματικό σας χώρο ,ενώ είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε συναισθηματικά με κάποιο ισχυρό πρόσωπο που κατέχει θέση κύρους. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την δημόσια εικόνα σας καθώς και να κάνετε μια γνωριμία απο το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσοχή στις κοντρές και τους περιορισμούς που ίσως εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

 • Οι δεσμευμένοι: Οι προσπάθειες σας για την επαγγελματική σας καταξίωση, θα αναγνωριστούν και θα λάβετε την αναγνώριση και τους επαίνους που σας αξίζουν. Πολλοί απο εσας ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία μέσα απο το περιβάλλον εργασίας σας ή από τον κοινωνικό σας κύκλο. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για συνάδελφο ή συνεργάτη σας.

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί,  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο στον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε,να γνωρίσετε άτομα απο το εξωτερικό ή που βρίσκονται μακριά καθώς και να ξεκινήσετε σπουδες ή μια καινούργια εκπαίδευση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Mπορεί να συνδεθείτε ερωτικά με κάποιο άτομο που κατάγεται από ξένη χώρα ή σχετίζεται με το εξωτερικό. Επίσης, άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης μπορεί να φαντάζουν θελκτικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στα μάτια σας.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα γεμίσετε με αισιοδοξία και αισθήματα ελευθερίας. Eίναι πιθανόν, να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε την σχέση σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Eίναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομο που διαμένει σε κάποια απόσταση ή στο εξωτερικό καθώς και να κάνετε κάποια γνωριμία σε κάποιο ταξίδι.Δεν αποκλείεται στην διάρκεια ενός ταξιδιού να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση ή να προχωρήσετε σε μια σχέση εξ αποστάσεως που θα έχει προοπτική και μέλλον.

 

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένοι Τοξότες, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτό σας προσδίδει αυξημένη σεξουαλική διάθεση και το πάθος σας θα είναι ιδιαιτέρως έντονο. Προκύπτουν θέματα εμπιστοσύνης με τον συντροφό σας τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και με οικονομικούς χειρισμούς.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα σας δοθούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Η Αφροδίτη θα τονώσει τον ερωτισμό σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και να εκδηλώσετε το πάθος που νιώθετε γι’ αυτόν. Θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ένα με τον σύντροφο σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που σας περιτριγυρίζει. Θα κάνετε μια σχέση με έντονο ερωτικό χαρακτήρα, όπου το πάθος δεν θα λείπει .Αναζητάτε έντονα την σύναψη μιας ερωτικής σχέσης ενώ αν σας απασχολεί μια παρελθοντική σας σχέση, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια επανασύνδεση.

 

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι Αιγόκεροι,  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Οι στενές ερωτικές σχέσεις και η συντροφικότητα αποτελούν βασικές προτεραιότητες σας. Σας δίνει την δυνατότητα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας και να ζήσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές, να γεφυρώσετε διαφορές και να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας, να γίνετε περισσότερο ρομαντικοί και ίσως αν χρειαστεί να διαπιστώσετε οτι η σχέση σας πρέπει πλέον να επισημοποιηθεί. Αυξάνεται η συντροφική σας διάθεση και έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σας να συμπορευτείτε με το ταίρι σας και να μοιραστείτε μαζί του τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις επιθυμίες σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με θετικές προοπτικές και θα σας παρουσιαστούν αρκετές συναισθηματικές ευκαιρίες πιθανότατα να περάσετε πολύ καλά αλλά προσοχή στις επιλογές σας και μάλλον ήρθε η στιγμή να βρείτε το άλλο σας μισό και να ενωθείτε.

 

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι Υδροχόοι,  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την δουλειά σας, η οποία μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις και αυξημένα έσοδα ,καθώς αυξάνει τις κατακτήσεις σας εντός του εργασιακού σας χώρου .

 • Οι δεσμευμένοι: Θα βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την σχέση σας και θα φέρετε εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σας ζωής. Θα σας απορροφήσει η καθημερινότητα ίσως να μην αταποκρίνεται στα ιδανικά και στην φαντασία σας και να θέλετε να ξεφύγετε, αλλά προσπαθήστε να βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την σχέση σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Ισως μαζί με την δουλειά βρείτε και έναν έρωτα που ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σας,επίσης είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια ερωτική γνωριμία στο εργασιακό σας περιβάλλον.

12ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένοι Ιχθυς,  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Περνάτε όμορφες στιγμές και είναι ιδιαίτερα θετικό για σας, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας, να ψυχαγωγηθείτε και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να ζήσετε έναν έρωτα που θα θυμίζει τα εφηβικά σας χρόνια.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές έρωτα και πάθους, θα αναθερμάνετε την σχέση σας και θα σκέφτεστε έντονα το ενδεχόμενο απόκτησης ενός απογόνου.
 • Οι αδέσμευτοι : Αναμένονται φλέρτ και πάθος ,υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος.
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για τα 12 ζώδια
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 1 έως 7 Ιουλίου 2019
Άννα Τσόκου
Η Άννα Τσόκου είναι απόφοιτος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής του Τ.Ε.Ι Αθήνας απο το 2013, με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πατρών πάνω στην επεξεργασία του πόσιμου και τρεχούμενου νερού . Από πολύ νωρίς στην ζωή της ασχολήθηκε με την αστρολογία, ερασιτεχνικά ήδη απο την εφηβεία της. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση να αποκτήσουμε αυτογνωσία, μας συμβουλεύει, μας καθοδηγεί και μας βοηθά να εξελιχθούμε, να διαχειριστούμε, να αντιμετωπίσουμε όσο γίνεται πιο ομάλα τα προβλήματα μας και να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους.Έτσι, η χρόνια αυτή αγάπη και το πάθος της για την αστολογία υπερίσχυσε, με αποτέλεσμα να προκύψει η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συμμετείχε σε τηλεοπτικές αστρολογικές εκπομπές και συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here