Widgets Magazine

Μέχρι τις 14/9 η Aφροδίτη θα βρίσκετε σε πτώση,στο πρακτικό, λογικό,  επικριτικό, αναλυτικό και ρεαλιστικό ζώδιο της Παρθένου και μπορούμε να προετοιμαστούμε για το φθινόπωρο, να τακτοποιήσουμε τη ζωή μας και να μπούμε σε πρόγραμμα. Η Αφροδίτη απο αυτήν την θέση, αντιλαμβάνεται την ανάγκη της εξυπηρέτησης και της υπηρεσίας και θα μας προσφέρει την αγάπη με πράξεις και  αποδείξεις μέσα απο την καθημερινότητα. Θα έχουμε την επιθυμία να   θέλουμε να λύσουμε οτι μας απασχολεί μέσα απο τον διάλογο. Είναι οργανωτική,αγαπά την υγιεινή ζωή, λατρεύει τα ζώα και έχει σύνεση στα οικονομικά. Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της γής (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύς) του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Ωστόσο, μετά τις 14/8  η Αφροδίτη εισέρχεται στην κυβέρνηση της, μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και επιτέλους θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.  Θα μας χαρίσει απλόχερα την ενέργειά της , θα υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και διάθεση για συνεργασία στην ατμόσφαιρα, ακόμα και τα δύσκολα εξωραΐζονται με κάποιο τρόπο. Η ομορφιά, όλων των ειδών οι τέχνες, η κοινωνικότητα,  η δικαιοσύνη, η αρμονία, η καλοσύνη και γενικά το άνοιγμα της καρδιάς, είναι μερικές από τις λειτουργίες για τις οποίες είναι υπεύθυνη η Αφροδίτη στον Ζυγό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της συντροφικότητας, τον Ζυγό,  φέρνει αυτήν την περίοδο ελπίδα, αναμένουμε δηλαδή ευχάριστες στιγμές με το ταίρι μας, πιθανώς πολλές προτάσεις γάμου ή  αρραβώνα και θα είμαστε πιο ανάλαφροι και κοινωνικοί .Προσοχή πρέπει να δώσουμε σε σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα , ή ακόμα και με τους ανωτέρους μας, καθώς ο Κρόνος από το Αιγόκερω πιέζει την γλυκιά Αφροδίτη να αναλάβει ευθύνες και  να πει ναι σε υποχρεώσεις . Ευνοούνται τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι) και τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

Ιδιαίτερα , στις 1/9  έχουμε ενίσχυση των «πρέπει», δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας ή από συμφέρον, πολύτιμες ερωτικές συμβουλές καθώς και χρήσιμους περιορισμούς. Στις 2/9 εμφανίζεται επιπολαιότητα, σπατάλη, ανευθυνότητα,τεμπελιά, ροπή στις απολαύσεις και εντυπώσεις χωρίς ουσία. Στις 4/9 πρεπει να προσέξουμε απο εξαπάτησεις, αφέλεια,  διάψευση προσδοκιών, κολακείες, μπορει να έχουμε  ψευδαισθήσεις, να  εξιδανίκευσουμε άτομα και να πέσουμε θύματα απιστίας. Στις 6/9 θα ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές, έναν μεγάλο έρωτα, ίσως κάποιοι κάνουν μια καθοριστική γνωριμία, θα μας κατέχει ζήλεια και θα γίνει εξομολόγηση αισθημάτων. Στις 13/9 θα μας διακατέχει άνεση στην επικοινωνία, πολλές γνωριμίες θα κάνουμε, ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και λόγια αγάπης και θα μπορέσουμε να εκφράσουμε πιο εύκολα τα συναισθήματα μας. Στις 25/9 θα βιώσουμε περιορισμούς, πρέπει και λογική έναντι του συναισθήματος, ανασφάλεια, επιβολή του σωστού σε μια σχέση, έρωτας με ανταλλάγματα καθώς και σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Τέλος, στις 28/9 θα κάνουμε καλές ή τυχερές γνωριμίες, θα καλοπερνάμε, θα έχουμε χαρά,κέφι, ενθουσιασμό ,θα διασκέδασουμε και γενικά θα επικρατεί εύνοια και  κοινωνική επιτυχία.

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένοι  Κριοί, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και  θα προσπαθήσετε  να φέρετε εις πέρας διάφορα  προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα  σας. Είναι κατάλληλο  διάστημα για να ασχοληθείτε με την δουλειά σας ,η οποία θα ρουφήξει μεγάλο χρόνο απο την καθημερινότητα σας και θα σας δημιουργήσει πίεση και άγχος. Απο την άλλη, μπορεί  να σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις και αυξημένα έσοδα ,καθώς επίσης θα έχετε και αυξημένες τις κατακτήσεις σας εντός του εργασιακού σας χώρου. Πρέπει να προσέξετε όμως τις τάσεις  επιπολαιότητας και τεμπελιάς για να μην διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 7ο  ηλιακό σας οίκο,  θα έρθετε αντιμέτωποι με ζητήματα δικά σας αλλά κυρίως των σχέσεων σας, και αναγκαστικά θα μπείτε σε διαδικασία να προσπαθήσετε να τα επιλύσετε. Σχέσεις, γάμος και συνεργασίες έρχονται στο προσκύνιο. Θα βιώσετε κάποιους περιορισμούς και ανασφάλειες ,όμως εχετε την ευκαιρία να αντιληφθείτε τα συναισθήματα, τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες που μπορείτε να καλύψετε.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα φέρετε εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σας ζωής. Μετά τις 14/9 , θα έχετε την ανάγκη  για συντροφικότητα και οι σχέσεις σας θα αποκατασταθούν και θα ανανεωθούν ομως πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή κοντά στις 25/9, ίσως περάσετε μια δύσκολη φάση με τον σύντροφο σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Πολύ πιθανόν να προκύψει μια ερωτική γνωριμία στο εργασιακό σας περιβάλλον ή σε κάποιον χώρο υγείας ή μεσα απο τις καθημερίνες σας δραστηριότητες και να σας ενθουσιάσει ιδιαιτέρως. Μέτα τις 14/9 ήρθε η στιγμή να βρείτε το άλλο σας μισό και να ενωθείτε. Να έχετε τον νού σας διοτι θα σας παρουσιαστούν αρκετές συναισθηματικές ευκαιρίες με μια ιδιαιτερη προσοχή  γύρω στις 25/9, διότι μπορεί να σας κατέχει μια διάθεση κατήφειας και μοναξιάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένοι Ταύροι, μέχρι και τις 14/9  η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα είστε αρκετά ελκυστικοί, θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε και να ψυχαγωγηθείτε, να δημιουργήσετε σχέσεις, θα εμφανιστούν ιδιαίτεροι άνθρωποι στη ζωή σας, θα βγάλετε προς τα έξω τη ρομαντική και συναισθηματική εικόνα του  χαρακτήρα σας καθώς και όσοι είστε γονείς ,θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 6ο  ηλιακό σας οίκο, γίνεστε δεκτικοί, πρόθυμοι να βοηθήσετε τον άλλον, προσφέρετε τον καλύτερο σας εαυτό στους ανθρώπους που συνυπάρχετε και αγαπάτε, καθώς επίσης αυξάνονται οι κατακτήσεις σας εντός του εργασιακού σας χώρου.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ανανεώσετε τον έρωτα σας, το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται, θα αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο απόκτησης απογόνων. Μετά τις 14/9,  θα σας απορροφήσει η καθημερινότητα και θα προσπαθείσετε με τη βοήθεια του συντρόφου σας να φέρετε εις πέρας διάφορα πρακτικά ζητήματα.
 • Οι αδέσμευτοι : Ίσως γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα ή κάνετε μια καθοριστική γνωριμία. Αναμένονται φλέρτ, έντονες ερωτικές στιγμές,αρκετό πάθος.Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος. Μετά τις 14/9, μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικο σας χώρο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένοι Δίδυμοι, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και  θα θελήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, να διαμορφώσετε αισθητικά τον χώρο σας και να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα αναζητήσετε την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού σας και θα θελήσετε να βρεθείτε σε οικεία μέρη και με οικεία άτομα, ώστε να νιώσετε ασφαλείς, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε και με ένα πρόσωπο που διατηρούσατε δεσμό στο παρελθόν, όμως πρέπει να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και την επιπολαιότητα σας, διοτι δεν θα βλέπετε καθάρα με αποτέλεσμα να εξαπατηθείτε και να απογοητευτείτε. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 5ο  ηλιακό σας οίκο, σας κάνει γοητευτικούς, κυνηγάτε τον έρωτα, το πάθος και την σωματική απόλαυση. Οι γνωριμίες που έχετε περιθώριο να  κάνετε έχουν ενθουσιασμό και αρκετό ερωτισμό.

 • Οι δεσμευμένοι: Όσον αφορά τους δεσμευμένους Διδύμους, απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στο σπίτι με το σύντροφο σας , ίσως προχωρήσετε σε μια συμβίωση, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έρχεστε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Μετά τις 14/9, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές και θα αναθερμάνετε την σχέση σας.Για  όσους είχαν περάσει καποιούς τριγμούς στην σχέση θα επέλθει αποκατάσταση.
 • Οι αδέσμευτοι : Οι ελεύθεροι Δίδυμοι,με την Αφροδίτη στην Παρθένο, δέχεστε ερωτική πρόταση από κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχατε συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν ,καλό ειναι όμως να το ξανασκεφτείτε καλα πριν αποφασίσετε για κάποια επανασύνδεση διοτι ελοχεύει κίνδυνος εξαπάτησης. Μετά τις 14/9 αναμένονται φλέρτ, πάθος και ίσως γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα .

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι Καρκίνοι, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να περάσετε χρόνο με συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και να γνωρίσετε καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Oι κοινωνικές σας γνωριμίες και οι συναισθηματικές σας επαφές, σας προσφέρουν ευχάριστη διάθεση. Δεν αποκλείεται πάνω σε κάποια μετακίνηση να συναντήσετε τον έρωτα που αναζητάτε εδώ και καιρό. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 4ο  ηλιακό σας οίκο, θα αναζητήσετε την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού σας. Θα προτιμάτε να βρίσκεστε υπό την θαλπωρή της οικογένεια σας και φίλων πάρα σε κοινωνικές εκδηλώσεις.  Θα έχετε αυξημένες ανάγκες μέσα στον κλειστό χώρο της οικογενειακής ζωής και αυτά θα περιορίζουν την αίσθηση της ελευθερίας σας.

 • Οι δεσμευμένοι: Αυτό το διάστημα πολύ πιθανόν να έχετε μια ροή ευχάριστων ειδήσεων που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Γινόσαστε πιο διανοητικοί και μέσα απο την επικοινωνία μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Κάποιες σύντομες αποδράσεις, θα τονώσουν τον έρωτα σας.Θα προσπαθήσετε μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας. Μετά τις 14/9, θα θελήσετε να χαρείτε τον έρωτα μεσα στο σπίτι και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σας. Κοντά στις 25/9 θα σας πιάσει μια τάση μελανχολίας και μοναξιάς.
 • Οι αδέσμευτοι : Η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και αυτό θα σας  χαρίζει μια άνεση λόγου με αποτέλεσμα οι γνωριμίες και τα φλερτ να διαδέχονται το ένα το άλλο. Θα είστε το επίκεντρο της παρέας και θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες και φλέρτ.Υπάρχει το ενδεχόμενο σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι σας, να γνωρίσετε μια ενδιαφέρον προσωπικότητα και να ενθουσιαστείτε. Μετα τις 14/9 , υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σας ένας έρωτας από το μακρινό παρελθόν όμως πρέπει να εξετάσετε καλά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί του.

 

ΛΕΩΝ

Αγαπημένοι Λέοντες, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Ο έρωτας αποκτά αξία, ποιότητα και δομή για σας.Η Αφροδίτη ανεβάζει την αυτοεκτίμησή  σας, προσοχή μόνο, στις σπατάλες,στην υπερβολική εκφραση των συναισθημάτων, στα αισθήματα θυμού και ζήλιας απο άτομα που θα αποδειχθούν ανάξιοι εμπιστοσύνης και σας καταπιέζουν.Γενικά θα επικρατεί ένα αίσθημα οικονομικής ασφάλειας και επίσης βελτιώνονται και τα εισοδήματά . Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 3ο  ηλιακό σας οίκο, θα δικτυωθείτε και θα έχετε ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες και οι συναισθηματικές σας επαφές σας προσφέρουν ευχάριστη διάθεση και σας βοηθούν να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα δείτε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας να αναθερμαίνεται και να γίνεται πιο τρυφερός μαζί σας. Μπορεί να δεχτείτε κάποιο δώρο από τον σύντροφό σας ή να προχωρήσετε προς μια ανανέωση. Αναζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια στις σχέσεις σας και θέλετε να μοιραστείτε τρυφερά αισθήματα. Αφήστε στην άκρη μόνο τις ζήλιες και τις κτητικότητες. Μετα τις 14/9 θα προσπαθήσετε μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Αυτό το διάστημα ευνοούνται οι ερωτικές γνωριμίες αλλά προσοχή στις κτητικές σας διαθέσεις. Θα θελήσετε να ανανεωθείτε και να ξοδέψετε χρήματα για διασκέδαση, για προσωπική ευχαρίστηση και για την εξωτερική σας εμφάνιση.Γενικά θα είναι στο χέρι σας οι επιλογές που θα κάνετε και τι εξέλιξη θα έχει μια νέα γνωριμία. Μετα τις 14/9 θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και μπορείτε να γνωρίσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής,μιάς βόλτας, στην γειτονιά σας ή ακομα και μέσα απο το συγγενικό σας περίγυρο, ενώ η διάθεσή σας για φλερτ και ερωτικής φύσεως συζητήσεις έρχεται στην επιφάνεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Αγαπημένοι  Παρθένοι, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  1ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτό το διάστημα θα εκπέμπετε έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό και θα ελκύετε το αντίθετο φύλο καθώς σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις θα είστε το επίκεντρο της παρέας. Θα υπάρχει μια τάση να ασχολείστε με την εξωτερική σας εμφάνιση, θα θέλετε να αρέσετε . Είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την  εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία σας. Ενισχύεται ο προσωπικός σας μαγνητισμός και αυξάνονται οι κατακτήσεις σας. Προσοχή όμως στην επιπολαιόητα που θα σας διακατέχει γιατί θα έχετε ροπή στις απολαύσεις και εντυπώσεις χωρίς ουσία. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 2ο  ηλιακό σας οίκο, αναζητάτε την ασφάλεια και τη συναισθηματική σταθερότητα στις σχέσεις σας και θέλετε να μοιραστείτε τρυφερά αισθήματα.

 • Οι δεσμευμένοι: Είναι μια καλή περίοδος να γίνει μια καλή αρχή στην σχέση σας.Θα υπάρξει μια ανανέωση και θα προσπαθήσετε να τα βρείτε, σε οτι σας απασχολούσε στο παρελθόν. Προσοχή όμως στις συγκρούσεις και να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις ,προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην σχέση σας. Μετα τις  14/9 προχωράτε προς μια ανανέωση . Ο έρωτας αποκτά ιδιαίτερη αξία, ποιότητα και δομή για σας και αφήστε στην άκρη τις ζήλιες και  κτητικότητες διότι μόνο προβλήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν.
 • Οι αδέσμευτοι : Θα υπάρχει μια τάση αυτή την εποχή να ασχολείστε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Υπάρχει το μεγάλο ενδεχόμενο να συναντήσετε το άλλο σας μισό.Θα δείτε τις ερωτικές ευκαιρίες να πολλαπλασιάζονται και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας μαγέψει. Ήρθε ο καιρός να ερωτευτείτε και μάλιστα πολύ.Τα φλέρτ και οι ερωτικές εξομολογήσεις θα είναι πολλά,οι προτάσεις και οι επιλογές επίσης πολλές. Θα εκπέμπετε μαγνητισμό,έντονη γοητεία, χάρη και ευγένεια. Προσοχή στις ίντριγκες που μπορεί να στηθούν εις βαρος σας. Μετα τις 14/9 , θα ανέβει η αυτοεκτίμηση σας και θα είναι στο χέρι σας οι επιλογές που θα κάνετε και τι εξέλιξη θα έχει μια νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι  Ζυγοί, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Διαμορφώνετε μια περίοδο κατα την οποία θα στραφείτε προς τα μέσα σας και θα αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο μόνοι με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας .  Kρατάτε τα συναισθήματα σας κρυφά και δεν τα εκδηλώνετε ελεύθερα με αποτέλεσμα  να γίνετε πιο εσωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε στο περιθώριο προκειμένου να αξιολογήσετε την συναισθηματική σας ζωή. Κρατάτε τις σχέσεις σας μυστικές και μπορείτε να βρεθείτε να κάνετε πολλές παραχωρήσεις που γρήγορα θα φέρουν απογοητεύσεις. Η Αφροδίτη  εκεί  σας κάνει επιρρεπή σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές σχέσεις ή σε έρωτες του παρελθόντος. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 1ο  ηλιακό σας οίκο, θα ακτινοβολείτε,θα έλκετε αυτό που επιθυμείτε και θα προσελκύετε τα κατάλληλα βλέμματα. Προσοχή μόνο, γύρω στις 25/9 μην σας πιάσουν αισθήματα μελανχολίας,απογοήτευσης και στεναχώριας.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα συνδεθείτε μεταξύ σας με ψυχικο τρόπο, έχετε έντονη την ανάγκη για την αποδοχή των συναισθημάτων σας και είστε εξαιρετικά  ευάλωτοι. Θα είναι μια φάση που θα θέλετε την ησυχία σας. Θα στραφείτε προς τα μέσα σας και θα αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο μόνοι με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Χρειάζετε να δείξετε προσοχή στις κρυφές παράνομες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Μετα τις 14/9 θα μπορέσετε να ανανεωθείτε μαζί με το ταίρι ,αρχίζετε σταδιακά να αναζητάτε  περισσότερο συναίσθημα και να επικεντρώνετε την προσοχή σας στην αξία της συντροφικότητας.
 • Οι αδέσμευτοι : Η αναζήτηση για συντροφιά θα είναι μειωμένη. Θα υπάρχει μια προτίμηση για περιστασιακού τύπου επαφές. Επίσης, είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή ή να εστιάσετε σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν. Μετα τις 14/9 θα εκπέμπετε μαγνητισμό,έντονη γοητεία, χάρη και ευγένεια. Θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί και γοητευτικοί.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την απαραίτητη βοήθεια για να τα καταφέρετε στις σχέσεις σας. Εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας και υπάρχει ελεύθερη ροή της επικοινωνίας μεταξύ σας . Σας δίνετε η ευκαιρία να συνδεθείτε πιο στενά με φίλους και γνωστούς που έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα και θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και τον κύκλο σας. Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα σας παροτρύνει να κάνετε νέες γνωριμίες και να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο μόνοι με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας  χωρίς όμως να μειώνεται το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σχέσεις που ξεκινούν αυτή την περίοδο επιθυμείτε να μείνουν κρυφές και μυστικές και ίσως εμπλακείτε με έρωτες του παρελθόντος.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα συνοδεύετε το ταίρι σας σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, θα έχετε μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, με παρέες  και φιλίες . Στην σχέση σας  θα επικρατεί ο διάλογος και η επικοινωνία και όλο αυτό θα συμβάλλει θετικά στην εξέλιξή της. Επίσης, αρχίζετε  να βλέπετε το σύντροφό σας και ως φίλο σας, και να μοιράζεστε μαζί του τους περισσότερους από τους προβληματισμούς σας. Μετά τις 14/9 θα νιώθετε συναισθηματικά απομονωμένοι και θα αναζητάτε περισσότερο την ησυχία σας ,να τα βρείτε με τον εαυτό σας.
 • Οι αδέσμευτοι :  Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβείτε σε κάποια συναισθηματική γνωριμία με τη βοήθεια των φίλων σας ή μπορεί  να σας αιφνιδιάσει η ερωτική πρόταση κάποιου φιλικού σας προσώπου καθώς  και να ερωτευτείτε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να συνάψετε ερωτική σχέση μέσα από το διαδίκτυο. Μετά τις 14/9 ενδέχεται να εστιάσετε σε κρυφές ερωτικές ιστορίες ή ιστορίες από το παρελθόν σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένοι Τοξότες, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου .Υπάρχει η πιθανότητα να προβείτε σε διάφορες γνωριμίες σε χώρους που σχετίζονται με την εργασία σας. Μπορεί να γνωρίσετε άτομα απο τον επαγγελματικό σας χώρο ή άτομα  που αποπνέουν σταθερότητα και αυτοέλενχο στις σχέσεις ενώ είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε συναισθηματικά με κάποιο ισχυρό πρόσωπο που κατέχει θέση κύρους. Η διπλωματικότητα και η ευγένεια σας, θα τραβάει την προσοχή και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή διότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Προσοχή στις αρχές του μήνα στην  επιπολαιότητα και  ανευθυνότητα σας η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις, εξαπάτησεις, και  διάψευση προσδοκιών. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σας οίκο, θα έχετε στενότερες επαφές με φίλους και θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Αισθάνεστε χαρά και εκφράζετε τις επιθυμίες σας με άνεση. Νέες επαφές σας δίνουν τις ευκαιρίες να γευτείτε καινούργιες εμπειρίες  και ενδέχεται να κάνετε σχέση με άτομο που γνωρίζετε μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

 • Οι δεσμευμένοι: Οι προσπάθειες σας για την επαγγελματική σας καταξίωση,μέσα απο διάφορες ανακατατάξεις και λανθασμένες κινήσεις ,τελικά θα αναγνωριστούν και θα λάβετε την αναγνώριση και τους επαίνους που σας αξίζουν. Επίσης,το ταίρι  σας στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Μετά τις 14/9 θα απολαύσετε από κοινού μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, παρέα με τους  φίλους σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή από τον κοινωνικό σας κύκλο. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για συνάδελφο ή συνεργάτη σας. Μετά τις 14/9, εσείς οι Τοξότες μπορείτε να ερωτευτείτε κάποιον φίλο σας ή να σας αιφνιδιάσει η ερωτική πρόταση κάποιου φιλικού σας προσώπου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι Αιγόκεροι, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου . Aντιλαμβάνεστε τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά, θα κάνετε σχέδια για το μέλλον καθώς θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας απο σας, γνώσεων, ίσως και ξένους ή με άτομα που διαμένουν σε κάποια απόσταση ή στο εξωτερικό. Επίσης, άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης μπορεί να φαντάζουν θελκτικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στα μάτια σας. Μετά τις 14/9 η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, βοηθά να αναπτύξετε καλύτερες σχέσεις με άτομα από τον χώρο εργασίας σας, θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την δημόσια εικόνα σας καθώς και να κάνετε μια γνωριμία απο το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 • Οι δεσμευμένοι: Είναι πιθανόν, να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε την σχέση σας. Θα διανύσετε μια περίοδο αμοιβαίας κατανόησης και συνεννόησης.Πολλοί απο σας θα νιώσετε αρκετά απελευθερωμένοι και θα οργανώσετε μαζί εξορμήσεις .Μετά τις 14/9 ασχολείστε κυρίως με τα επαγγελματικά σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Ίσως κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή με κάποιο άτομο διαφορετικής ιδεολογίας ή κουλτούρας απο εσας. Δεν αποκλείεται στην διάρκεια ενός ταξιδιού να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση ή να προχωρήσετε σε μια σχέση εξ αποστάσεως που θα έχει προοπτική και μέλλον. Μετά τις 14/9 ενδέχετε να κάνετε μια γνωριμία μέσα απο το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή απο τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι Υδροχόοι, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου . Είναι ένα διάστημα, κατά το οποίο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές ή να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν. Επίσης, γίνεστε περισσότερο συναισθηματικοί, αισθησιακοί και σας βοηθάει να αντιμετωπίζετε καλύτερα τις προσωπικές σας σχέσεις.Η αφροδίτη εκεί σας προσδίδει αυξημένη σεξουαλική διάθεση και το πάθος σας θα είναι ιδιαιτέρως έντονο. Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 9ο  ηλιακό σας οίκο, θα γεμίσετε με αισιοδοξία και αισθήματα ελευθερίας. Θέματα  με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας απο σας,γνώσεων,ίσως και ξένους.

 • Οι δεσμευμένοι: Η σεξουαλικότητα σας θα είναι έντονη και θα έχετε περισσότερες σεξουαλικές απαιτήσεις. Θα σας δοθούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Η Αφροδίτη θα τονώσει τον ερωτισμό σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και να εκδηλώσετε το πάθος που νιώθετε γι’ αυτόν. Μετά τις 14/9, μπορεί να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι και να ανανεώσετε τον έρωτα σας.
 • Οι αδέσμευτοι :  Θα κάνετε μια σχέση με έντονο ερωτικό χαρακτήρα,  όπου το πάθος δεν θα λείπει. Αναζητάτε έντονα την σύναψη μιας ερωτικής σχέσης ενώ αν σας απασχολεί μια παρελθοντική σας σχέση, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια επανασύνδεση. Μετά τις 14/9, ίσως κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή με κάποιο άτομο διαφορετικής ιδεολογίας ή κουλτούρας απο εσας.

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένοι Ιχθύς, μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο,στον  7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, έτσι θα έχετε ευκαιρίες για περισσότερο ισορροπημένες σχέσεις. Εμπιστεύεστε  και μοιράζεστε τρυφερά συναισθήματα. Έχετε ευκαιρίες για ρομαντικές αποδράσεις που μπορούν να ανανεώσουν την σχέση σας, να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Προσοχή μόνο στις αρχές του μήνα στην  επιπολαιότητα και  ανευθυνότητα σας η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις, εξαπάτησεις, και  διάψευση προσδοκιών.  Μετά τις 14/9 που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 8ο  ηλιακό σας οίκο,  αισθανόσαστε στιγμιαία την ανάγκη να ανανεώσετε την σεξουαλική σας  ζωή.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας, να γίνετε περισσότερο ρομαντικοί. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας αισθητά, θα υπάρξει συνεννόηση και διάλογος και θα βγούν στην επιφάνεια αισθήματα και συναισθήματα που καιρό είχαν εκλείψει. Μετά τις 14/9 θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και θα σας απασχολήσει περισσότερο η διεκπαιρέωση των οικονομικών σας θεμάτων.
 • Οι αδέσμευτοι : Μαγνητίζετε βλέμματα και τα φλέρτ θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και θα σας παρουσιαστούν αρκετές συναισθηματικές ευκαιρίες τις οποίες όμως θα πρέπει να είστε σε θέση τόσο να διακρίνετε όσο και να αξιοποιήσετε. Μετά τις 14/9 θα κάνετε μια σχέση με έντονο ερωτικό χαρακτήρα, θα είναι μια καθοριστική γνωριμία  με ισχύρες δυνάμεις έλξης όπου το πάθος δεν θα λείπει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here