Widgets Magazine

ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ!!!

Όταν γεννιέσαι Υδροχόος γεννιέσαι για να αλλάξεις τον κόσμο και έπειτα να διαχωρίσεις τη θέση σου από αυτόν , γιατί έχει ήδη γίνει πολύ παλιός για εσένα! Όταν γεννιέσαι Υδροχόος είσαι εκ προοιμίου παιδί ενός ανώτερου Θεού, του Θεού που σου χάρισε τα δυο παράλληλα ποτάμια της γνώσης και τον τρόπο να τη μεταφέρεις εκεί που κανένας άλλος δεν μπορεί! Πόσο τους μπερδεύεις όλους, ακόμη και με το όνομά σου, ακόμη και με τον συμβολισμό σου! Νερό κουβαλάς μα τον αέρα πρεσβεύεις! Σύμβολό σου η αέναη κίνηση των διπλών σου ποταμών, μα η σταθερότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου! Υδροχόος πάει να πει Νεροκουβαλητής… υπηρέτης σε μια υπηρεσία πολύ υψηλή , επωμιζόμενος την ευθύνη να γεμίζεις τα άδεια τάσια με δροσερό νερό για να ξεδιψάσουν οι διψασμένοι… οι διψασμένοι του πνεύματος!!! Νεροκουβαλητής με αιώνια σου φροντίδα να ταΐζεις το νερόμυλο του χρόνου για να γυρνούν ακούραστες οι μεγάλες φτερωτές του, οι μεγάλες αντένες που ενώνουν το ”πάνω” με το ”κάτω”, το θεϊκό με το γήινο! Ο πλανήτης που σε κυβερνά, ο ρηξικέλευθος Ουρανός είναι αυτός που λαμβάνει τα σήματα άνωθεν, που δεν τα γειώνει, δεν τα κάνει πάθη ανθρώπινα ,τα κάνει επαναστάσεις και εξεγέρσεις. Τίποτα και πουθενά δεν άλλαξε χωρίς έναν άστατο Ουρανό να ανακατεύει τον κόσμο. Μα ένα πρέπει να σου παραδεχθούμε Υδροχόε… είσαι πάντα σταθερός στην τόση σου αστάθεια!

Παιδιά του χειμώνα, του ψύχους, των ψυχρών απρόσωπων συναισθημάτων… συναισθημάτων γενικών και όχι ειδικών… συναισθημάτων που αφορούν στους πολλούς και όχι στους λίγους! Παιδιά χλωμά και ντελικάτα μια και όλο το φως έχει σταθεί απέναντί σας στο βασιλικό Λιοντάρι που προσποιείστε πως δε ζηλεύετε, μα που τόσο πολύ θέλετε να μοιάσετε κατά βάθος. Όταν είσαι Υδροχόος δεν μπορείς να προβάλλεις το Εγώ σου φανερά, μα μπορείς να το προβάλλεις μέσα από το κοινό καλό που ”προφασίζεσαι” πως υπηρετείς. Το ζώδιο του Υδροχόου δεν είναι τυχαία το ζώδιο των πολιτικών και της πολιτικής και ο ενδέκατος οίκος που το αντιπροσωπεύει ο οίκος των συλλογικών δραστηριοτήτων, των κοινωνικών ομάδων, του ακροατηρίου και της δημοφιλίας. Αν ο Λέοντας είναι ο βασιλιάς ο Υδροχόος είναι η αντανάκλαση του, είναι ο επαναστάτης που έχει υποχρέωση να ρίξει το βασιλιά από το θρόνο του.

Σας λείπει η ζεστασιά λένε… σας λείπουν τα βαθιά συναισθήματα και πάλι λένε… ναι, μα δεν ξέρουν πως ο δικός σας ρόλος είναι υπερκόσμιος. Δεν ξέρουν πως εσείς προέρχεστε από το μέλλον και πως πασχίζετε για ένα παρόν που τους αφορά όλους! Μέχρι τον Αιγόκερω και τον δέκατο οίκο τα πράγματα είναι προσωπικά, είναι το σημείο μέχρι και την αγωνία της προσωπικής καταξίωσης. Μέχρι το δέκατο οίκο είναι ο πρωταγωνιστικός ο ρόλος, είναι η προσωπική ”σταύρωση”! Από τον Υδροχόο και μετά… από τον ενδέκατο οίκο και μετά,τα πράγματα παύουν να είναι προσωπικά. Εδώ ο Πρωταγωνιστής έχει τελειώσει τα λόγια του…. τα λόγια είναι στο στόμα των Αποστόλων πια που πρέπει να τα διαδώσουν στις τέσσερις γωνιές του κόσμου! Αυτός είναι ο ρόλος σας, αυτά είναι τα δύο ποτάμια που κρατάτε στα χέρια σας, τα δύο ποτάμια που οι παράλληλες ροές τους δε θα συναντηθούν ποτέ, μα και που ποτέ δε θα στερέψουν. Τα ποτάμια της Αλήθειας που μόνο εσείς οι ξεχωριστοί, οι ιδιότροποι της διανόησης μπορείτε να κατευθύνετε χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς, Μετά τον δέκατο τι; Μετά τον Αιγόκερω τι; Αναρωτιέται ο Dane Rudhyar και έχει δίκιο! Το άγαλμα στήθηκε, η επιτυχία είναι γεγονός. Μετά όμως; Μετά είναι η ευθύνη της διατήρησης της επιτυχίας. Βαρύ φορτίο αλήθεια! Μετά είναι που το άγαλμα που στήθηκε με τόσο κόπο δεν πρέπει να πέσει από το βάθρο του. Μετά είναι που αναλαμβάνει ο Υδροχόος να διατηρήσει την επιτυχία αυτή με το πανέξυπνο μυαλό και την Ουράνια ευστροφία του. Μεγάλο επίτευγμα αλήθεια η διάρκεια της επιτυχίας… μεγαλύτερο και από την ίδια την επιτυχία ακόμη!

Τα ”Γενέθλια” σας για το 2019 ξεκίνησαν θεαματικά, ηχηρά, μεταλλακτικά, αφαιρετικά… με μια Σεληνιακή Έκλειψη, μια χειμωνιάτικη Πανσέληνο στο Λιοντάρι! Ακριβώς εκεί, απέναντι από την υπερκόσμια Πύλη του ζωδίου σας, στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου! Αυτοί που θα πάρετε το κοσμικό βάρος της στην ”πλάτη σας”, θα είστε κυρίως οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες 20, 21, 22, αλλά και οι γεννημένοι 23, 24, 25, 26, 27 Ιανουαρίου, με τον Ουρανό να ”ανακατεύει” τη ζωή σας από το Μάρτιο και μετά! Μια εντελώς διαφορετική χρονιά θα είναι η φετινή… χρονιά μαθητείας, ιδιαιτέρως για όσους βιώνετε συγχρόνως πρώτη (1959 – 1960) και δεύτερη Κρόνια επιστροφή (1989 – 1990). Νέα πλάνα ζωής σε συνάρτηση πάντα με την ηλικία σας και την αποδοχή και αξιοποίηση των προηγούμενων ” μαθημάτων”! Δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις, κέρδη και χασίματα, κτισίματα και γκρεμίσματα, γεννήσεις και αποδημήσεις, μυστικά και αποκαλύψεις, επιτυχίες και αποτυχίες. Η φετινή θα είναι μια χρονιά για εσάς των πρώτων ημερών που όταν στο μέλλον θα την ανασύρετε από το ντουλάπι της μνήμης σας … το 2019 θα λέτε… η χρονιά που ”μετεβλήθη εντός μου και ο ρυθμός του κόσμου”! Το πρόσημο της, αλλά και ο τρόπος που θα τη νιώσετε θα έχει να κάνει μόνο με τον τρόπο που έχετε διαχειριστεί τη ζωή σας μέχρι τώρα! Οι” καλοί”…” καλό” θα λάβουν… Οι Υδροχόοι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μια χρονιά με λιγότερα ανατρεπτικά γεγονότα αλλά εξαιρετικά αποδοτική κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα βγείτε θαρρετά στον ”κόσμο”, θα επικοινωνήσετε τις δεξιότητες και τις ανάγκες σας και θα ανακαλύψετε συμμάχους που δεν γνωρίζατε πως είχατε. Χρονιά κοινωνικής και επαγγελματικής καθιέρωσης , ίσως και… ολικής επαναφοράς σε ορισμένες περιπτώσεις!

Χωρίς Υδροχόους ο κόσμος θα ήταν επίπεδος, χωρίς τη γόνιμη ”τρέλα” τους οι χάρτες της γης δε θα είχαν αλλάξει σύνορα ούτε θα είχε ανακαλυφθεί το Σύμπαν, η Τεχνολογία, η Αστρονομία, η Αστρολογία, τα Μαθηματικά! Χωρίς Ουρανό και Υδροχόους ο κόσμος θα ήταν ακόμη τετράγωνος με τη φράση Hic Sunt Leones γραμμένη στο περιθώριο του χάρτη…

Αφιερωμένο σε όλους εσάς τους αγαπημένους Υδροχόους, αλλά και στους δικούς μου Υδροχόους που δεν είναι και λίγοι!!! Μου άλλαν τον κόσμο… δεν πρέπει να έχουν παράπονο όμως… γιατί άλλαξα κι εγώ τον δικό τους!!!

Μπαίνουμε στον Υδροχόο
και θ’ ανάψουνε φωτιές
οι καιροί νερό θα φέρουν
έτσι λεν αυτοί που ξέρουν
κι όμως θα καούν καρδιές…Όλα τριγύρω αλλάζουνε
κι όλα τα ίδια μένουν…

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΜηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για όλα τα ζώδια
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here