Widgets Magazine

Μία Νέα Σελήνη στον Τοξότη, όπως αυτή στις 7/12/2018 (και στις 15°07’), ζητάει από τον νέο κύκλο που ξεκινάει αλήθεια, επέκταση, ανάγνωση της μεγάλης εικόνας και αισιοδοξία. Θέλουμε να δούμε τον κόσμο με άλλα μάτια, να πάρουμε βαθιά ανάσα και να προχωρήσουμε χαρούμενοι, απαλλαγμένοι από βάρη και σκοτεινές σκέψεις.

Όταν όμως συμμετέχει ο Ποσειδώνας, τα πράγματα αλλάζουν. Κι αυτή τη φορά, ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη). Η σύνοδος του Άρη / Ποσειδώνα «ρουφάει» την ενέργεια.

Το ερώτημα όμως είναι: Ακόμα κι αν ξεπεραστεί η αδυναμία δράσης, βλέπουμε καθαρά τι κάνουμε; Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό που θέλουμε; Μήπως προτιμάμε να σκεφτόμαστε τα πράγματα όπως θα θέλαμε να είναι κι όχι όπως μπορούν να γίνουν; Εν τέλει, πολύ θέλει να ακούσουμε «τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα» ή ακόμα χειρότερα, να τα πούμε οι ίδιοι στους εαυτούς μας;

Ο Δίας, κυβερνήτης – πλανήτης του Τοξότη, βρίσκεται κι εκείνος πλέον στο ίδιο ζώδιο. Ναι, η ανάγκη να απλώσουμε τα χέρια και να «μαζέψουμε» όση περισσότερη εμπειρία μπορούμε, είναι υπαρκτή. Το ίδιο και η πιθανότητα, μαζί με τα λουλούδια να μαζέψουμε κι αγκάθια! Άλλωστε, όσο και να τον αγαπάμε, δεν μπορούμε να μην υπολογίσουμε και τις επικίνδυνες πλευρές του: Η επιπολαιότητα, είναι μία από αυτές… Ναι στην αισιοδοξία, όχι στην υπερ-αισιοδοξία, όταν δεν υπάρχει καθαρή εικόνα.

Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, ο Ερμής βρίσκεται μία ανάσα πριν επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία, στο ζώδιο του Σκορπιού . «Σταμάτα και σκέψου». Η δράση πρέπει να είναι υπολογισμένη και όχι πρόωρη. Μέτρο και περίσκεψη. Άλλωστε, η επιρροή της αναδρομής δεν είναι κάτι που περνάει από την μία μέρα στην άλλη, αλλά «ξεφτίζει» σιγά –σιγά. Στο ζώδιο του Σκορπιού έχει επιστρέψει και η Αφροδίτη, κι ενώ πρόκειται για ένα «καχύποπτο», απόλυτο ζώδιο, ίσως τελικά να είναι το αντίβαρο στην τόση υπερβολή που αποπνέει ο χάρτης.

Είναι σημαντικό να προσέχουμε τις υπερβολές και τις επιπόλαιες επιλογές σε ό,τι αφορά και την υγεία μας αυτό το διάστημα. Η εξασθένιση μπορεί να είναι και σωματική. Ασθένειες, λοιμώξεις, εξάρσεις ιών  και δηλητηριάσεις είναι πιθανές, ειδικά για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες και όσους έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία εκεί) .

Άρα, καθαρή ματιά και ικανότητα διάκρισης, σε κάθε τομέα. Υπάρχει ένα «σύννεφο» αυτό το διάστημα, ας μην το χρησιμοποιήσουμε για να… πέσουμε από αυτό στη πορεία!

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Εκλείψεις του 2019 και η ερμηνεία τους
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3 έως και 9/12/2018
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here