Widgets Magazine

-“Σε παρακαλώ… εξημέρωσε με”, είπε.

-“Το θέλω”, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, “αλλά δεν έχω πολύ χρόνο.Έχω ν’ ανακαλύψω φίλους και πολλά πράγματα να γνωρίσω”.

-“Γνωρίζουμε μονάχα τα πράγματα που εξημερώνουμε”, είπε η αλεπού. “Οι άνθρωποι δεν έχουν πια καιρό να γνωρίζουν τίποτα. Τ’ αγοράζουν όλα έτοιμα από τους εμπόρους. Επειδή όμως δεν υπάρχουν έμποροι να πουλάνε φίλους, οι άνθρωποι δεν έχουν πια φίλους. Αν θέλεις ένα φίλο, εξημέρωσε με”.

Ο Μικρός Πρίγκιπας, Antoine De Saint Exupery

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τη  Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Αν δεν είναι εκείνη που θα μας κάνει να σκεφτούμε πως έχουμε πολλά να ανακαλύψουμε, τότε ποια; Αν τώρα δεν είναι η στιγμή να επικοινωνήσουμε τις λέξεις μας, τότε πότε; Κι αν τώρα δεν κατανοήσουμε ότι όλα τα παραπάνω έχουν ειδικό βάρος, τότε τι σημασία θα έχουν;

Με τη Νέα Σελήνη στις 12°33′ των Διδύμων, οι σκέψεις και οι λέξεις, αποτελούν πρόκληση και ανάγκη μαζί. Προκύπτει μία πιο ζωηρή διάθεση και παράλληλα πιο ερωτική, με την Αφροδίτη να έχει μόλις συναντήσει τον Πλούτωνα, στο αέναο παιχνίδι του πάθους που γυρεύει εξημέρωση. “Σε παρακαλώ, εξημέρωσε με”. Μόνο που κάπου εδώ, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι και οι σκέψεις και οι λέξεις και τα συναισθήματα, έχουν ειδικό βάρος…

Τι θα επιλέξουμε να κάνουμε με αυτά; Θα τα αφήσουμε να επιπλέουν στον αφρό ή θα κρατήσουμε την ανάσα για να κρυφοκοιτάξουμε στον βυθό; Με τις όψεις των Φώτων με τον Ποσειδώνα και παράλληλα, το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, θα πρέπει καταρχάς να αποφασίσουμε τι είναι εκείνο που θέλουμε. Αν γίνει αυτό, θα πρέπει να εντοπίσουμε αν ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Η διττή φύση της Νέας Σελήνης, δεν διευκολύνει την αποφασιστικότητα, λαμβάνει χώρα όμως σε ένα ζώδιο που φημίζεται για την αντίληψη του και σε αυτό βοηθάει και ο Ερμής, κυβερνήτης του, που είναι στη θέση του.

Είναι όμως κι ένας Ερμής εκτός ορίων, και θα συνεχίσει να είναι για αρκετές μέρες ακόμα. Αν λάβουμε και υπόψιν το ότι αυτή η Νέα Σελήνη σχετίζεται με το μεσοδιάστημα Κρόνου – Ουρανού, τότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι μέρες χαρακτηρίζονται από κάποιου είδους αστάθεια και συναισθηματικές εντάσεις…

Και επανερχόμαστε σε εκείνο που πρέπει να θυμόμαστε, άλλη μία: Οι σκέψεις και οι λέξεις, έχουν ειδικό βάρος. Δονούνται και γίνονται ενέργεια που βρίσκει στόχο. Έχει σημασία το αν θα τις χρησιμοποιήσουμε επιπόλαια ή θα αποφασίσουμε να τις διαχειριστούμε με σαφήνεια και ειλικρίνεια απέναντι στους άλλους. Το ίδιο σημαντικό: Απέναντι και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι διανύουμε μία παράξενη περίοδο. Ο Άρης ενεργοποιεί εκλείψεις που προηγήθηκαν και που έπονται κι ετοιμάζεται για δύσκολες συναντήσεις που θα σημάνουν ιδιαίτερα γεγονότα, προσωπικά και κοινωνικά. Η Νέα Σελήνη του μήνα βοηθά στην κίνηση, την επικοινωνία, την δραστηριοποίηση, αρκεί να έχουμε κατά νου πως οι τωρινές επιλογές μας θα λειτουργήσουν σαν σπόρος που θα δώσει πολύ σύντομα καρπούς. Κι αυτό απαιτεί ικανότητα διάκρισης, πίστη και αποφυγή κάθε επιπολαιότητας που θα μπορούσε να μας κοστίσει. Ας σκεφτούμε, ας γεννήσουμε ιδέες, ας επικοινωνήσουμε. Έχοντας επίγνωση όμως.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει πρωτίστως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του τέλους του πρώτου και των αρχών έως τα μέσα του Β’ δεκαημέρου.

Κριοί, θα αυξηθούν οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις. Μπορείτε να αποφασίσετε έναν κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων. Σκέψεις για  ένα μεταφορικό μέσο.

Ταύροι, η ενέργεια στρέφεται γύρω από τα οικονομικά σας. Νέα ξεκινήματα ή κάτι έκτακτο σχετικά με αυτά. Συζητήστε (και ζητήστε) εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση σας.

Δίδυμοι, νέα ξεκινήματα, νέες σχέσεις, αποφάσεις και ανάγκη επικοινωνίας. Αρκετοί, γυρίζετε σελίδα.

Καρκίνοι, ψυχολογικές διαδικασίες που θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις. Κρυφές καταστάσεις και παρασκήνιο, μυστικά.

Λέοντες, συμμετοχή σε ομάδες, νέες φιλίες αλλά και νέοι στόχοι. Ιδέες μέσα από συλλογικές διαδικασίες και σχέδια για το μέλλον.

Παρθένοι, επαγγελματικές ενάρξεις, νέες συνεργασίες, καινούργια projects. Νέες ιδέες και σχέδια με στόχο την αναγνώριση.

Ζυγοί, έναρξη σπουδών ή σεμιναρίων, μετακινήσεις, ταξίδια και ενασχόληση με τη θρησκεία ή την φιλοσοφία.

Σκορπιοί, ψυχολογικές διεργασίες, συζητήσεις για οικονομικά θέματα τρίτων, τάση για μεταφυσικές αναζητήσεις και απομόνωση.

Τοξότες, νέες σχέσεις, συνεργασίες, γνωριμίες. Οι άλλοι είναι σημαντικοί, πολλές συζητήσεις και συναντήσεις.

Αιγόκεροι, αλλαγή καθημερινών συνηθειών, διατροφή, αλλαγές και ενάρξεις στον χώρο εργασίας. Προσοχή σε μικρά θέματα υγείας.

Υδροχόοι, νέα χόμπυ, δημιουργική απασχόληση, φλερτ. Κάτι θα θελήσετε να ξεκινήσετε σε σχέση με τα παιδιά σας.

Ιχθύες, αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή διακόσμησης, επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας, ανάγκες γονέων.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here