Widgets Magazine

Μία Νέα Σελήνη στον Ταύρο σχετίζεται πάντα με τις ασφάλειες μας, το ένστικτο επιβίωσης και την ανάγκη για δόμηση, μορφοποίηση. Με όσα μας αρέσουν και μας κάνουν να νιώθουμε καλά, με την αυτοπεποίθηση αλλά και το αξιακό μας σύστημα.

Η συγκεκριμένη, γίνεται στις 5/5 και στις 14° 10’ του Ταύρου, επηρεάζοντας πρωτίστως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του Β’ δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία εκεί.

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ταύρου, βρίσκεται σε αδύναμη θέση, στο ζώδιο του Κριού. Είναι μία Αφροδίτη πολεμική, διεκδικητική, «αμαζόνα», που δύσκολα θυμίζει το γλυκό πρόσωπο του πλανήτη. Όσα θέλει, τα θέλει άμεσα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, είναι και μία Αφροδίτη ανικανοποίητη. Πολύ κοντά στο μεσοδιάστημα των Φώτων με τον Ποσειδώνα, αναγκασμένη να συναντήσει με όψη τετραγώνου τα σκληρά πρόσωπα των Κρόνου και Πλούτωνα, που ανάδρομοι πλέον και σε στενή επαφή με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, έχουν αρχίσει ήδη να παραδίδουν «απλήρωτους λογαριασμούς». Περίοδος άκρως καρμική, κατά την οποία επανέρχονται φόβοι, προσκολλήσεις και παλιά χρέη (όχι απαραίτητα με την κυριολεκτική, υλιστική  έννοια) που πρέπει να εξοφληθούν.

Πως μπορούμε να μιλήσουμε για ικανοποίηση λοιπόν;  Μπορεί η κάθε Νέα Σελήνη να συμβολίζει και μία νέα αρχή σε κάποιον τομέα, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Υπάρχει φρένο. Υπάρχει συναισθηματικό πάγωμα. Ανάγκες που δεν εκπληρώνονται και που μας ωθούν να ψάξουμε σε βάθος και να απαντήσουμε στο ουσιαστικό ερώτημα: Τι είναι αυτό που θέλουμε; Τι μας κάνει αν όχι ευτυχισμένους, τουλάχιστον ευχαριστημένους; Κατά πόσο μπορεί να μας καλύψει αυτό που έχουμε, κι αν όχι, γιατί επιμένουμε στα ημίμετρα; Στο όνομα ποιας δήθεν ασφάλειας;

Η Αφροδίτη λοιπόν, κυβερνήτης του ζωδίου της Νέας Σελήνης, είναι εγκλωβισμένη σε ένα πέτρινο και σκοτεινό δωμάτιο, αναγκασμένη να αναμετρηθεί με τους φόβους της. Τα καλά νέα όμως είναι ότι οι ειλικρινείς απαντήσεις, ανοίγουν πόρτες εκεί που νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν. Μπορεί λοιπόν να πρόκειται για μία περίοδο ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες και αναμετρήσεων με τον ίδιο μας τον εαυτό, τα θέλω μας και τις ανάγκες μας αλλά είναι και περίοδος εξέλιξης. Η πόρτα που θα ανοίξει, μπορεί να κρύβει το μονοπάτι που πάντα θέλαμε. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τη Νέα Σελήνη, αλλά όλη αυτή τη μακρά περίοδο μαθημάτων που διανύουμε. Υποστηρίγματα, υπάρχουν. Αρκεί να βρεθεί και το απαιτούμενο θάρρος.

Και εφόσον μιλάμε για θάρρος, υπάρχει άπλετο να ανασυρθεί, με τον Άρη να συναντά τον Δία. Η παγίδα εδώ, είναι αυτή της πόλωσης, του φανατισμού και της άσκοπης επιμονής σε λάθος ενδεχομένως συμπεριφορές, υπερβολικές και αγενείς. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι παρωπίδες αφαιρούν χρήσιμη θέα. Όλα αυτά εντείνονται με την χιαστί του Άρη με τον Πλούτωνα, καθιστώντας πιο επώδυνες τις όποιες επιλογές, αν κι εφόσον ο τρόπος δράσης αποφασιστεί να λειτουργήσει αυτοκαταστροφικά.

Σε κοσμικό επίπεδο, έχουμε να περιμένουμε αύξηση  των  βίαιων  γεγονότων που θα έχουν ως αφετηρία τον φανατισμό και τα ατυχήματα. Εκρήξεις και διαρροές.

Στα θετικά, συγκαταλέγονται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που θα κατευνάσει τα πνεύματα τις επόμενες μέρες και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του Γ’ δεκαημέρου,  και το εξάγωνο της με τον Άρη. Μας υπενθυμίζουν ότι πάντα κάτι καλό υπάρχει ακόμα και στα δυσκολότερα, αρκεί να έχουμε την ικανότητα να το αναγνωρίσουμε.

Πάνω απ’ όλα όμως, είναι μία καλή ευκαιρία να αναγνωρίσουμε και να παραδεχτούμε, τι πραγματικά θέλουμε. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, με αυτό τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε και πιο κοντά στον πραγματικό μας εαυτό. Ίσως είναι ώρα να αναρωτηθούμε αν μας κάνει πραγματικά να νιώθουμε καλά και ασφαλείς ό,τι μπορούμε να κερδίσουμε γιατί το χρειάζεται η ψυχή μας ή ότι έχουμε στο όνομα κάποιας πλασματικής σιγουριάς.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στις 5/5/2019: Της Ωραίας Κοιμωμένης!
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στην μοίρα του Μύστη. Οι πνευματικές ενεργειες γειώνονται.
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here