Widgets Magazine

Η πρώτη Νέα Σελήνη της άνοιξης, μοιάζει με πορσελάνη. Τόσο εύθραυστη είναι. Παράλληλα, κάθε Νέα Σελήνη, συμβολίζει την αρχή ενός κύκλου και εδώ γεννάται το ερώτημα: Πόσο προσεκτικά πρέπει να είναι τα βήματα μας  όταν  προχωράμε στην ομίχλη κρατώντας κάτι τόσο ευαίσθητο;

Διότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ο χάρτης της Νέας Σελήνης που γίνεται στις 6 Μαρτίου και στις 15° 47’ των Ιχθύων, σε στενή σύνοδο με τον κυβερνήτη τους Ποσειδώνα, χαρακτηρίζεται από ευαισθησία αλλά και θαμπάδα. Παράλληλα, κάνει όψη τετραγώνου και με τον παραδοσιακό κυβερνήτη, Δία. Όλο το σκηνικό, χρωματίζεται με υπερβολή και διογκώνεται…

Ο Ερμής, επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων, βρίσκεται σε στάση, έτοιμος να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Κάτι ψιθυρίζει πως η όποια έναρξη, πρέπει να περιμένει. Στάσου και σκέψου, έστω και με την συναισθηματική φόρτιση και υπερβολή που κουβαλούν οι μέρες. Αφουγκράσου αν θες, αλλά μπροστά έχει ομίχλη, πως θα την προσπεράσεις; Εν τέλει, γνωρίζεις που θες να πας; Οι στάσεις των πλανητών, είναι ιδιαίτερα φορτισμένες. Και η συγκεκριμένη, ενός Ερμή χαοτικού που δεν ξέρει τι θέλει να κάνει, ακόμα περισσότερο.

Δεν είναι μία Σελήνη χαρακτηρισμένη από αυτό που λέμε ‘’κοινή λογική’’.  Υπάρχει διόγκωση σκέψεων, αντιδράσεων αλλά και συναισθημάτων. Δεν είναι μέρες ιδανικές για αποφάσεις και ενάρξεις αλλά για περισυλλογή και στροφή προς τα μέσα. Ακόμα πιο ιδανικά, για πνευματική αναζήτηση. Οι μεγάλες προσδοκίες, η αυτό – εξαπατήσεις και οι περιπλεγμένες σκέψεις, εύκολα μπορούν να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

Είναι μία σημαντική αστρολογική στιγμή αυτή. Ο  Ουρανός, μπαίνει οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου, έτοιμος να ενεργοποιήσει  μάλιστα την έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου, φέρνοντας γεγονότα στα Σταθερά ζώδια που από ‘δω και πέρα, θα δουν μεγάλες αλλαγές. Όσοι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου (και όσοι έχουν πλανήτες και προσωπικά σημεία στις δύο πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών), πέραν των γεγονότων που θα ενεργοποιηθούν και των αλλαγών που προαναφέρθηκαν, θα νιώθουν αναστατωμένοι για κάποιο λόγο και θα θελήσουν να κάνουν τομές, βλέποντας κατάματα την αλήθεια των πραγμάτων.

Αλλά και η ίδια η Νέα Σελήνη, βρίσκεται ακριβώς στο μεσοδιάστημα Άρη – Κρόνου. Κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να ερμηνευτεί θετικά. Είναι μία Νέα Σελήνη που θα φέρει απογοητεύσεις και σοκ. Εύχομαι, σε παγκόσμιο  επίπεδο, να μην υπάρξουν και σοκ που σχετίζονται με δηλητηριάσεις και πλημμύρες, ναυάγια, επικίνδυνες επιδημίες, ιούς  και προβλήματα με το υδάτινο στοιχείο. Υποστηρικτική είναι μόνο η πνευματική και καλλιτεχνική δράση, όπως και η επαφή με τα βαθιά επίπεδα του  εαυτού μας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚοιμήσου Αφροδίτη στην αγκαλιά του Πλούτωνα…
Επόμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019 – Κριός
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here