Widgets Magazine

Κάθε Νέα Σελήνη, συμβολίζει την αρχή ενός καινούργιου κύκλου. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη όμως, που γίνεται στις 7/11, δρα διαφορετικά: Γίνεται στις 15°11’ του Σκορπιού, ζωδίου που γενικά αφορά τα κλεισίματα κεφαλαίων, κι έτσι, μας δίνει το μήνυμα ότι εκείνο που αρχίζει, έχει ήδη «σφραγίσει» κάτι άλλο πίσω του.

Και η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα είχε πολλές ρήξεις και «εκκαθαρίσεις». Kαι δεν τελείωσε. Η Αφροδίτη συνάντησε με όψη αντίθεσης τον Ουρανό, που πλέον επέστρεψε στο ζώδιο του Κριού για να «τελειώσει» με τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε με τα Παρορμητικά ζώδια του Γ’ δεκαημέρου. Μάλιστα, o Ουρανός, συμμετέχει  σε ένα Τ – Τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης, που πλέον κινούνται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω: Τίποτα τυχαίο, όλα μοιραία, ακόμα περισσότερο για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος των Παρορμητικών ζωδίων.

Δεν είναι ότι οι δύσκολες όψεις δεν θα επαναληφθούν. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών (αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, οι διπλωματικές σχέσεις και η τεταμένη ατμόσφαιρα) δοκιμάζονται. Υπάρχει ανάγκη για αλήθεια και αυθεντικότητα και γι’ αυτό, θα υπάρξουν αποκαλύψεις. Ό,τι δεν τις εξυπηρετεί δεν εξυπηρετεί και την εξέλιξη και οι τριβές που δημιουργούνται εδώ και καιρό, αυτό έχουν σκοπό. Πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις, πρέπει να μπουν στις διαστάσεις που τους αναλογούν.

Που είναι το πρόβλημα;  Στο ότι αυτό το «πρέπει» , θα συναντήσει αντιστάσεις. Ο Ερμής, (ένας υπερ – αισιόδοξος και χαοτικός Ερμής μάλιστα),  ετοιμάζεται να κλείσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα κι αυτό σημαίνει ότι η ικανότητα διάκρισης των πραγμάτων, θα δοκιμαστεί.  Χρειάζεται προσοχή στο τι και πως επικοινωνούμε στο εξής, όσο υπάρχει ο κίνδυνος να πιστέψουμε (και να κάνουμε και τους άλλους να πιστέψουν) αυτά που έχουμε ανάγκη, μεγεθύνοντας την υπόσταση τους , κι όχι εκείνα που πρέπει. Ας μείνει η αισιοδοξία, ας φύγει η επιπολαιότητα. Τα πιο επικίνδυνα ψέματα, είναι εκείνα που έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε. Εκείνα φέρνουν και τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις. Ο Ερμής δε, είναι ήδη στην «σκιά» του και ετοιμάζεται να γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, παράλληλα με την όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παρ’ όλα αυτά, είναι σαν να υπάρχει κάποιου είδους ανακωχή αυτές τις μέρες . Σαν να θυμόμαστε ότι οι κύκλοι που αναφέρθηκαν, μπορούν να κλείσουν με συζήτηση και κατανόηση. Αρκεί, επαναλαμβάνω, να είμαστε σίγουροι για αυτά που λέμε, ακούμε, αποφασίζουμε. Αυτή τη φορά, Αφροδίτη και Άρης (ο Άρης είναι παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, του ζωδίου που φιλοξενεί την Νέα Σελήνη), ετοιμάζονται για όψη τριγώνου, δίνουν τα χέρια και κατανοούν ότι μπορούν  κι αλλιώς.

Πολύ σημαντικό: Ο Δίας, βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής του στον Σκορπιό, κάτι που επίσης επιβεβαιώνει το ότι η «αρχή»  που φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη, θα έχει την σφραγίδα ενός τέλους. Και μάλιστα, το τέλος αυτό (όπως και η αρχή), μπορεί να έρθει με τρόπο ξαφνικό, ανατρεπτικό, ακόμα κι ευχάριστο για κάποιους, με την Νέα Σελήνη να βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Δία – Ουρανού. Ας είναι μία γόνιμη και δημιουργική Νέα Σελήνη!

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροOι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/10 έως και 4/11/2018
Επόμενο άρθροH μαγεία της Επιλεκτικής Αστρολογίας
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here