Widgets Magazine

Αυτή η Νέα Σελήνη, έχει το άρωμα της εποχής της, του φθινοπώρου: Ψιθυρίζει για τις αναπόφευκτες αλλαγές, όπως αναπόφευκτα ο φθινοπωρινός αέρας γυμνώνει τα δέντρα για να έρθει αργότερα η στιγμή να αναγεννηθούν και να εξυπηρετηθεί ο φυσικός κύκλος της ζωής.

Η Νέα Σελήνη (που είναι και κενή πορείας), γίνεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, στην 27η μοίρα και 27 λεπτά του ζωδίου της Παρθένου, πάνω στον απλανή αστέρα Labrum (που συμβολικά ονομάζεται ‘’Δισκοπότηρο’’) ο οποίος μιλάει για δυσφήμηση αλλά και την αναγκαία κάθαρση και εξαγνισμό . Αυτή η ανάγκη κάθαρσης ‘’φωνάζει’’ στον χάρτη της Νέας Σελήνης…

Βλέπουμε την σύνοδο Σελήνης – Ηλίου στην Παρθένο, να είναι σε αντίθεση με τον Χείρωνα. Αυτό σημαίνει πως πολλοί θα αναγκαστούν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με ό,τι είναι ανάγκη να αντιμετωπιστεί. Ο Χείρωνας δεν περιγράφει μόνο την πληγή αλλά και την θεραπεία. Τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί όμως αν πρώτα δεν έρθει στο φως, αν δεν το αποδεχτούμε και δεν το φροντίσουμε. Ανάλογα με την επιρροή της Νέας Σελήνης σε κάθε ωροσκόπιο, η συγκεκριμένη όψη μας ζητάει αυτό ακριβώς: Την αποδοχή, την αναγνώριση του τραύματος και την θεραπεία. Πολλές φορές η θεραπεία μπορεί να είναι κυριολεκτική και όχι μόνο ψυχολογική, μιας και ο Χείρωνας μπορεί να ανασύρει θέματα υγείας αλλά και επαγγελματικά ζητήματα.

Χαρακτηριστική είναι όμως και η όψη χιαστί του Ηλίου και της Σελήνης με τον Ουρανό που μας υποψιάζει για πιθανά επερχόμενα σοκ. Ο Ουρανός, είναι ταυτόχρονα καθ’ οδόν να συναντήσει με ακρίβεια για τελευταία φορά από αυτή την θέση τον Δία, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ζυγό: Αυτό που ονομάζεται ‘’σχέση’’, με τα δεδομένα που ως τώρα πιστεύαμε ότι πρέπει να συγκεντρώνει, εξυπηρετεί την εξέλιξη μας; Πρέπει να αλλάξει ή πρέπει να τελειώσει; Μπορούμε μαζί αλλά αλλιώς;

Ταυτόχρονα, βρίσκουμε τον Ερμή και τον Άρη σε σύνοδο στο ζώδιο της Παρθένου και τους δύο τους σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η ανάγκη για ανάλυση, για τάξη, για κάθαρση, η ανάγκη να μπουν πράγματα στη θέση τους θα είναι έντονη, θα είναι όμως κι εφικτό κάτι τέτοιο; Ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με την σύνοδο Ερμή – Άρη, τείνει να θολώνει τη σκέψη και να προκαλεί αδυναμία διαχείρισης και αποφάσεων. Με αυτή την όψη, αποτυπώνεται και η ανάγκη προσοχής: Η θολή σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις αμφιβόλου αποτελέσματος και σε εξίσου θολές καταστάσεις… Εκτός αυτού, είναι και χρήσιμο αυτό το διάστημα να προσέχουμε και τι εισπράττουμε σε πολλά επίπεδα από τους άλλους για να αποφύγουμε τις εξαπατήσεις και την σύγχυση.

Σε κοσμικό επίπεδο, αναμένονται βίαια γεγονότα με αφετηρία τον φανατισμό. Είναι μέρες που πιθανόν κάποιος ιός σε έξαρση ή μόλυνση να χρειαστεί να αντιμετωπιστεί από μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Το στοιχείο της Παρθένου στον χάρτη της Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά ισχυρό κι αυτό μας προϊδεάζει ότι ίσως μας απασχολήσει και κάτι που να σχετίζεται με την τροφή, πιθανόν μιας μεγάλης έκτασης μόλυνση σε τροφές. Καλό είναι να προσέξουμε την υγεία μας γιατί για όσους επηρεάζονται, η πιθανότητα εξασθένησης είναι μεγάλη. Προσοχή επίσης χρειάζονται και οι μεταφορές, τα μεταφορικά μέσα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής & Άρης σε σύνοδο: Αποδιοργάνωση για … γερά νεύρα!
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στην Παρθένο από 20/9
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here