Widgets Magazine

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ… ‘’ΩΡΑΙΑΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ’’, Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΡΆΞΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ!

  Ο Μάης  μάγια κάνει… και τα  μάγια της Νέας Σελήνης του θα είναι ηρεμιστικά και λίγο ύπουλα! Με τη βοήθεια του Ποσειδώνα αυτός,  θα ρίξει το ανοιξιάτικο δίχτυ του πάνω μας και  θα μας παγιδέψει  σε μια Νέα Σελήνη  επιφανειακά ήσυχη και ονειροπόλα. Νεαρή και άδολη αυτή, εκεί στη μέση του Ταύρου στις 14 μοίρες του, θα κοιμάται και θα ονειρεύεται τον πρίγκιπα που θα έρθει να τη βγάλει από το λήθαργό της…  Και εδώ το παραμύθι τελειώνει γιατί ο πρίγκιπας αυτός δεν είναι από τα καλά και ήσυχα παλικάρια που προσφέρουν ζωές ονειρεμένες  και ανέμελες, Ουρανό τον λένε! Αυτός έχει συμμετοχή σε εξεγέρσεις προηγούμενες, είναι καταζητούμενος, είναι επικηρυγμένος  από τον προηγούμενο  Μάρτιο! Αυτός ανήκει σε συμμορίες αλήτικες που σκοπό έχουν βάλει να ανακατέψουν τον κόσμο! Ακούστε  συμφωνία ανίερη που έχουν κάνει…

 Ανάδρομοι οι μεγάλοι ,Πλούτωνας, Κρόνος στον Αιγόκερω, μαζί με το δυσοίωνο Νότιο Δεσμό σε στενή σύνοδο, πάνω στον Ωροσκόπο της Νέας Σελήνης  κοντά στη δύσκολη, βάρβαρη μοίρα, σκληρότητας και γενοκτονίας , τα έχουν βάλει με τα Παρορμητικά του τελευταίου δεκαημέρου!

 ΚΡΙΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΖΥΓΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ  του τρίτου  δεκαήμερου,  όχι δεν τα έχει βάλει το Σύμπαν μαζί σας χωρίς λόγο! Απλώς σας τεστάρει  γιατί είστε δυνατά περήφανα παιδιά  που σε καμιά περίπτωση η περηφάνια σας δεν θα  πρέπει να μετατραπεί σε έπαρση . Από αυτό ακριβώς θα σας προφυλάξουν οι δοκιμασίες  που αντιμετωπίζετε τώρα.

 SOS,  ΚΡΙΟΙ  ( 14, 15 /4ου ) ΚΑΡΚΙΝΟΙ (16, 17/ 7ου), ΖΥΓΟΙ (17, 18/10ου) και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ (14, 15 και 19, 20/1ου)  . Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης μπορεί να σας   φέρουν  κοντά σε ‘’απώλειες’’ που νιώθετε πως είχατε και παλιότερα… πολύ παλιότερα αντιμετωπίσει.  Τώρα θα αποδείξετε πόσο καλά μπορείτε να τις διαχειριστείτε! Αν έχετε πράξει έντιμα  δεν θα έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Ακόμη και οι σκληρότερες όψεις γίνονται εύσημα στις ζωές των ηθικών και έντιμων ανθρώπων. Στην άλλη περίπτωση τώρα, αυτή της ανεντιμότητας και τις μικρότητας…. ο καθένας γνωρίζει τις επιθυμίες της ζωής του που δεν μπορεί να τις πραγματοποιήσει, τα κομμάτια της ζωής του που έχει ευτελίσει  και απλώς  φθονεί  στους άλλους που τα έχουν καταφέρει . Η απόλυτα καρμική αυτή σύνοδος των μεγαθηρίων του Σύμπαντος που θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα επαναληφθεί  αρκετές φορές στις  22, 23 μοίρες του Αιγόκερω,  θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους με τον καλύτερο τρόπο! Όποιος πάρει το μάθημα το πήρε… αλλιώς το μεγάλο έτος του Πλάτωνα είναι εδώ και περιμένει.  ΚΡΙΟΙ 14, 15 Απριλίου πιο διευκολυμένοι με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο σας  και συγχρόνως  το Δία  σε τρίγωνα από τον Τοξότη να σας δίνει αισιοδοξία και μεγαλοπρέπεια στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα προβλήματα σας.  Παρορμητικά   πρώτου και δεύτερου  δεκαημέρου, απαλλαγμένοι από τα δεσμά των Μεγάλων απολαύστε την αμαζόνα Αφροδίτη  στο ζώδιο του Κριού  και ειδικά εσείς   οι Κριοί  ερωτευτείτε… ερωτευτείτε δυνατά και κριαρίσια, έτσι όπως μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε.

   Ο αλήτης πρίγκιπας Ουρανός τώρα, ήσυχος για την αντάρα που θα κάνουν οι ‘’συμμορίτες’’ του  στα Παρορμητικά παρακολουθεί τον ύπνο της Νέας Σελήνης και σκέφτεται ποιος είναι ο τρόπος να την ξυπνήσει,  αυτός που θα κάνει  τη μεγαλύτερη φασαρία. Ευτυχώς είναι σχετικά μακριά της ακόμη, ένδεκα  ολόκληρες μοίρες , έτσι έχει βάλει σκοπό να ξυπνήσει πρώτα την Έκλειψη της 27ης Ιουλίου του 2018 και μετά να ασχοληθεί  μαζί της.  Προς το παρόν θα τα βάλει  με τον  Σταθερό Σταυρό… ΤΑΥΡΟΙ 23, 24, 25, 26  Απριλίου,  ΛΕΟΝΤΕΣ 26, 27, 28, 29 Ιουλίου,   ΣΚΟΡΠΙΟΙ 26, 27, 28, 29 Οκτωβρίου και ΥΔΡΟΧΟΟΙ 23, 24, 25, 26 Ιανουαρίου, είστε εσείς που θα έχετε να αντικρούσετε ωστικό κύμα παρόμοιο με αυτό του περσινού καλοκαιριού. Δώστε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια…  μπορεί να γιγαντωθεί μέχρι τον Ιούνιο και να μην μπορείτε πια να συμμαζέψετε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Τίποτα στην τύχη…  σχέσεις, γάμους, συνεργασίες, παιδιά,  υγεία, επαγγελματικά, οικονομικά…  και προπάντων όχι ρίσκα! Σταθερά δεύτερου δεκαημέρου  μπορείτε να εφησυχάσετε αλλά χωρίς να ξεχαστείτε. Ο Ουρανός δεν είναι και τόσο πολύ μακριά από εσάς… και όταν η φωτιά ‘’καίει’’  την  αυλή του γείτονα κάποια στιγμή θα περάσει και στη δική μας. Τους ‘’πυροσβεστήρες’’ σε εμφανές σημείο λοιπόν! Τρίτο δεκαήμερο εύνοια και ησυχία… και να ξέρετε πως η ησυχία είναι ευλογία μεγάλη τις ημέρες αυτές που διανύουμε! Νέα πλάνα ζωής, αισιοδοξία και εύνοια για Ταύρους γεννημένου στις  5 ΜαΪου και με Ήλιο στις 14 μοίρες! Μια   Νέα Σελήνη να τους ανοίγε δρόμους που θα διαβούν σε όλη αυτή τη γενέθλια χρονιά τους. Πόσο όμορφο αλήθεια, να έχουν το νέο Φεγγαράκι, το τελευταίο της άνοιξης στις αποσκευές της Ηλιακής επιστροφής τους!

   Τα Μεταβλητά, ΔΙΔΥΜΟΙ (11- 17 Ιουνίου), ΠΑΡΘΕΝΟΙ (9-15 Σεπτεμβρίου), ΤΟΞΟΤΕΣ (11- 17 Δεκεμβρίου) και ΙΧΘΥΕΣ (9-15 Μαρτίου), έχετε να παλέψετε τα παραπλανητικά τετράγωνα του Ποσειδώνα με τον Άρη. Και άντε τώρα να καταλάβετε ποιοι είναι οι ‘’εχθροί’’ και με ποιο πρόσωπο έρχονται κοντά σας! Καλό είναι να έχετε το εξής μέτρο σύγκρισης… αν οι εχθροί σας είναι ‘’σημαντικοί’’ περάστε στην επίθεση, αν είναι ασήμαντοι καθίστε και διασκεδάστε με τις απέλπιδες προσπάθειες τους γιατί είναι σίγουρο πως θα συντριβούν μόνοι τους!  Ήδη έχετε αντιμετωπίσει θολές καταστάσεις που σας έχουν εξαντλήσει, ίσως αισθάνεστε αδύναμοι ή πάλι ευσυγκίνητοι και θλιμμένοι. Ποσειδώνας είναι θα περάσει αρκεί να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως οι ‘’Δαναοί’’ φέρουν πάντα δώρα προκειμένου να σας  εξαπατήσουν. Ποσειδώνας είναι και όταν θα περάσει θα δείτε με μάτια καθαρά ποιους  ερωτευτήκατε, με ποιους   συνεργαστήκατε και ποιοί σας πρόδωσαν.  Ευνοημένοι ΠΑΡΘΕΝΟΙ 6, 7, 8 Σεπτεμβρίου με την Νέα Σελήνη σε όμορφα γήινα και κερδοφόρα τρίγωνα, καθώς και 26, 27 Αυγούστου με τα παρακινητικά τρίγωνα του Ουρανού.

Ξυπνώντας  από το βαθύ της ύπνο  η Νέα Σελήνη  του Ταύρου, εκεί γύρω στις 18 του Μάη, θα αντικρίσει αντί για τον καλό και ευγενικό πρίγκιπα … τον ‘’Τσε Γκεβάρα’’ τον επαναστάτη ζωσμένο τα όπλα του. Έκπληκτη θα μείνει! Αλλά που ξέρετε μπορεί να της αρέσει περισσότερο. Τα κακά παιδιά εξάλλου πάντα αρέσουν περισσότερα από τα καλά… έχουν βλέπετε Ουράνια γοητεία.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Τυχερές και Δύσκολες μέρες του Μαΐου 2019
Επόμενο άρθροNέα Σελήνη Μαΐου 2019 : Aν-ασφάλεια
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here