Widgets Magazine

ΚΡΙΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ …
Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ… Ή…

…Σαν Κριάρι που τρέχει μες στους Ουρανούς και των Άστρων τους κλώνους τσακίζει… μ’ ακούς;

Μια Νέα Σελήνη με τη δύναμη της αρχηγίας στα σπλάχνα της γεννήθηκε σήμερα το πρωί! Αυτό το Φεγγάρι του Απρίλη δεν θα είναι ευάλωτο και τρυφερό, ούτε θα κοιμάται ήσυχο στα ουράνια σπάργανά του. Κουβαλά μέσα του μια σκληρή ‘’κληρονομιά’’. Την κληρονομιά της πρώτης Έκλειψης του 2019, της Έκλειψης των Θεοφανίων που πραγματοποιήθηκε στη δέκατη έκτη μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Vega. Οι Βαβυλώνιοι ονόμαζαν τον Vega ‘’το αστέρι της βασίλισσας της ζωής’’ καθώς γνώριζαν πως έδινε τάση προς την τρυφηλή ζωή. Τάση προς στην καλοπέραση που αφορά στους δυνατούς, σε αυτούς που καθορίζουν τις μοίρες κρατών και ανθρώπων. Και η Νέα Σελήνη μας στη δέκατη έκτη μοίρα του Κριού με τον Ήλιο να βρίσκεται στην Κλείδα της απόλυτης αρχηγίας! Εκεί που ξέρει να αποφασίζει, να διατάζει και να έχει όλο το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες των αποφάσεων του. Ακριβώς απέναντι, στην Αντικλείδα, στη δέκατη έκτη μοίρα του Ζυγού ο Ήλιος γίνεται αναποφάσιστος, γίνεται δοσίλογος και δεν τολμά να βγει μπροστά παλικαρίσια και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του. Και ο Σταυρός της παρόρμησης κλείνει με τη δέκατη έκτη μοίρα του Καρκίνου, ακριβώς απέναντι από το σημείο της Έκλειψης, τόσο κοντά στο Βασιλικό απλανή Sirius που φέρνει δόξα , τιμές, φήμη, αλλά μπορεί πολύ γρήγορα να τα κάψει όλα μέσα σε μία στιγμή και να τα δώσει βορά… στους σκύλους! Ένας πραγματικός Σταυρός της Παρόρμησης με καθαρόαιμους Αρχηγούς , χαφιέδες που παριστάνουν τους Αρχηγούς, Αρχηγούς βολεμένους στις δάφνες τους και Αρχηγούς που η λάμψη τους τείνει να θολώσει… αυτούς όλους δείχνει με το μωρουδίστικο ακόμη δάχτυλό της η Νέα Σελήνη. Όπως θα καταλάβατε αφορά περισσότερο στους ‘’Μεγάλους’’, αυτούς που εμείς όλοι κάναμε μεγάλους με την ανοχή και την απελπισία μας. Θα τρανέψει όμως το Νέο μας Φεγγάρι και θα προσπαθήσει να τους φέρει προ των ευθυνών τους. Θα αποκαλύψει όλα αυτά που μεθοδικά έκρυβαν κάτω από τα πολυτελή χαλιά τους και θα σπάσει τα φράγματα από άχυρα που νόμιζαν πως είναι ικανά να κρατήσουν ορμητικά ποτάμια. Ήδη έχει ξεκινήσει… Ήδη το θεατρικό ‘’ Ο Χριστός ξανασταυρώνεται’’ έχει ανέβει με επιτυχία στο παλκοσένικο της πατρίδας μας, αλλά με τους ρόλους αντεστραμμένους αυτή τη φορά. Ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν με τις μοιρασιές που έκαναν στις πλάτες αθώων και από τις δύο μεριές του συρματοπλέγματος… Και όλοι εμείς πιασμένοι στο γαϊτανάκι των ημερών που μας έλαχαν, να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε καιρούς για τους οποίους κανένας δεν μας είχε προετοιμάσει. Είμαστε οι ‘’τυχεροί’’ που βρισκόμαστε στις παρυφές μιας Νέας Εποχής…της εποχής του Ουρανού στον Ταύρο! Τίποτα δεν θα είναι έτσι όπως το είχαμε μάθει, όπως το είχαμε συνηθίσει και θα πρέπει να συντονιστούμε με τα νέα δεδομένα. O tempora o mores (Ω καιροί, ω ήθη) λοιπόν!

Το πλανητικό σκηνικό όμως εκτός από τους ‘’Μεγάλους’’ αφορά και σε εμάς όλους, τους καθόλου μικρούς και αναλώσιμους, όλους εμάς τους ‘’Σημαντικούς’’ που έχουμε πραγματικές ζωές να κουλαντρίσουμε και να ευχαριστηθούμε! Εμάς που έχουμε έρθει να εξυπηρετήσουμε τα Γενέθλια Κοσμογράμματα μας με συνέπεια, που έχουμε έρθει για να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, που έχουμε έρθει για να αφήσουμε τις εμπειρίες και τους ‘’κυματισμούς’’ μας παρακαταθήκη στους επόμενους και που σε τελευταία ανάλυση προτιμάμε να είμαστε ‘’Σπουδαίοι’’, στις δικές μας ζωές! Η Νέα Σελήνη στην αρχηγική μοίρα του Κριού θα μας φουντώσει την αυτοπεποίθηση και την ξεροκεφαλιά και θα μας αφήσει να τρέχουμε στα λιβάδια των επιδιώξεων μας σαν το Κριάρι του Ελύτη στο Μονόγραμμα… Θα μας κάνει να θέλουμε να τσακίσουμε κάθε τρυφερό κλωνάρι που θα συναντάμε στο διάβα μας. Είναι βλέπετε και αυτός ο βιαστικός και λίγο επιπόλαιος, αλλά και διανοητικός Άρης στους Διδύμους. Εδώ ο Άρης διακατέχεται από μια φυσική περιέργεια για τα πάντα, έχει γρήγορα αντανακλαστικά και μπορεί να γίνει επιθετικός στο λόγο. Και ο Άρης αυτός δεν είναι καθόλου τυχαίος μια και είναι ο χορηγός της Νέας μας Σελήνης…

ΚΡΙΟΣ

Είστε Αρχηγοί και το γνωρίζουμε δεν χρειάζεται συνεχώς να το αποδεικνύετε! Η Νέα Σελήνη του Απρίλη σας αφορά προσωπικά γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσετε χώρο στα δικά σας συναισθήματα, όχι εγωιστικά αλλά τρυφερά και φροντιστικά. Των πρώτων ημερών 21, 22, 23 Μαρτίου, έχετε το Χείρωνα, το θαυμαστό θεραπευτή σε σύνοδο με τον Ήλιο σας. Εμπιστευτείτε τον και αφήστε τον να σας δείξει τον τρόπο για να γιατρέψετε τα ‘’τραύματα’’ σας. Οι γεννημένοι 4, 5, 6 Απριλίου με την αναζωπύρωση της Έκλειψης του Ιανουαρίου θα έρθετε αντιμέτωποι με θέματα που σας απασχόλησαν στο τέλος του 2018 και αρχές του 2019. Κυρίως θέματα που αφορούσαν στην καριέρα σας αλλά και στη δημόσια εικόνα σας και σας είχαν αφήσει μια πικρή, απογοητευτική ‘’γεύση’’ θα σας θυμηθούν. Επιστρατεύστε τη διπλωματια και την ευγλωττία σας και προσπαθήστε να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας αν θέλετε να σώσετε ό,τι σώζεται! Ο Άρης από τους Διδύμους σας βοηθά στην επικοινωνία καθώς σας δίνει γρήγορη σκέψη και ευρηματικότητα. Ευάλωτοι οι Κριοί 11 – 14 Απριλίου με το βάρος των τετραγώνων Κρόνου, Νότιου Δεσμού και Πλούτωνα πάνω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε υπομονετικοί αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της… και εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες 21, 22, 23, 24, 25 Απριλίου έχετε δίκιο να παραπονιέστε! Τίποτε στη ζωή σας δεν έχει μείνει το ίδιο από τον περασμένο Μάιο μέχρι σήμερα. Αλλά και πάλι μεταβατικό είναι το στάδιο, καθώς ο Ουρανός το καλοκαίρι θα ενεργοποιήσει τη σκληρή Έκλειψη του μαύρου Ιούλη του 2018 και τα όποια θέματα σας είχαν απασχολήσει τότε, θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Η ρουτίνα θα επιστρέψει στη ζωή σας μετά το φετινό καλοκαίρι και εσείς είστε άνθρωποι που αγαπάτε τη ρουτίνα σας! Η Νέα Σελήνη του Απρίλη θα λειτουργήσει ‘’εν κρυπτώ και παραβύστω’’για εσάς, αφού πραγματοποιείται στο δωδέκατο οίκο σας, πίσω από την πλάτη σας. Μυστικά δικά σας, μυστικά άλλων… και ένας Άρης στους Διδύμους να ξεσηκώνει πάθη, πεισματάρης και φιλήδονος που πασχίζει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του με κάθε τρόπο. Προσοχή λοιπόν στις κρυφές και παθιασμένες σχέσεις που μόλις θα αρχίσουν…Ευνοημένοι από κάθε άποψη οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 11, 12, 13, 14 Μαΐου, με τα ανεπανάληπτα τρίγωνα του Πλούτωνα και του Κρόνου να δυναμώνουν τον Ήλιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε οι αιώνιοι έφηβοι του Ζωδιακού, είστε μικρά παιδιά και η ζωή για εσάς είναι ένα παιχνίδι ατελείωτο! Και τώρα με τον Άρη στο ζώδιο σας η ζωτικότητα και η αισιοδοξία σας θα φτάσει σε ύψη δυσθεώρητα! Είστε ήδη από τους ευνοημένους του 2019 με το Δία απέναντί σας να σας χαρίζει τα δώρα του και να επουλώνει τις πληγές που σας είχε ανοίξει ο Κρόνος στο πέρασμα του. Η Νέα Σελήνη για εσάς θα φέρει νέες φιλίες και θα ανοίξει τον κοινωνικό σας κύκλο. Όσοι έχετε προτάσεις συμμετοχής στα κοινά θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα της αυξημένης δημοτικότητας σας και να κάνετε κινήσεις που θα ωφελήσουν τη δημόσια εικόνα σας. Ευνοημένοι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο με τον Άρη να σας χαρίζει ευρηματικότητα και επαναστατικές ιδέες, καθώς και του τρίτου δεκαημέρου με το Δία απέναντί σας να βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας. Προσεχτικοί του δεύτερου δεκαημέρου ιδιαιτέρως όσοι έχετε γεννηθεί 6, 7, 8, 9 Ιουνίου σε απατηλές καταστάσεις, ψέματα και μεγάλες προσδοκίες αφού σας επηρεάζει άμεσα η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον παραμυθά Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας… καραδοκούν απογοητεύσεις κυρίως συναισθηματικές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα καθοδηγούν τη ζωή σας και είναι τόσο ευμετάβλητα όσο και τα στάδια ‘’ενηλικίωσης’’ της Σελήνης, του κυβερνήτη πλανήτη σας! Η Νέα Σελήνη του Απρίλη για εσάς είναι δύσκολη, μαχητική, φέρνει θέματα ηγεσίας και κοινωνικής καταξίωσης και καθώς ξυπνά την Έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου θα σας βάλει σε κλίμα αμφισβήτησης και αποστασιοποίησης ακόμα και από αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σας. Οι γεννημένοι 4, 5, 6, 7, 8 Ιουλίου θα βιώσετε ανταγωνιστικά το Νέο Φεγγάρι που θα σας ξυπνήσει μνήμες του πρώτου μήνα του 2019. Ο Άρης από τους Διδύμους θα πυροδοτεί παρασκήνιο και εχθρικές κινήσεις και θα σας κάνει περισσότερο κρυψίνους και επιφυλακτικούς. Ανακουφισμένοι οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, απουσίας όψεων των βαριών πλανητών. Προσεχτικοί οι γεννημένοι 14, 15, 16, 17, Ιουλίου με την αντίθεση Κρόνου, Νότιου Δεσμού και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να αλλάζει μεθοδικά και υπομονετικά τα πλάνα ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Ως βασιλιάδες πρέπει να σκορπίζετε λάμψη από αυτή που σας περισσεύει και στους υπηκόους σας και αυτό το κάνετε συστηματικά το τελευταίο διάστημα αφού ο Δίας από τον Τοξότη σας κάνει περισσότερο γενναιόδωρους από αυτό που είστε… κι όμως γίνεται! Τα Λιοντάρια που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεστε σε μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ζωής σας αφού η εύνοια που σας παρέχει ο Δίας είναι απαλλαγμένη από τα τετράγωνα του με τον Ποσειδώνα. Επεκτάσεις σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας… προσωπικές, επαγγελματικές, οικονομικές, διανοητικές! Η Νέα Σελήνη για εσάς που έχετε γεννηθεί 7, 8, 9, 10 Αυγούστου θα φέρει ερωτικά ξεκινήματα, ευχάριστες καταστάσεις, δημιουργικές αναλαμπές ίσως και το ξεκίνημα απόκτησης απογόνων σε όσους φυσικά βρίσκονται σε ανάλογη φάση ζωής. Το περιβάλλον αυτό ενισχύει και ο Άρης από τους Διδύμους αφού φέρνει φίλους κοντά σας για να τους κάνει συντρόφους και αυξάνει τη δημοφιλία σας. Λειτουργεί εξίσου καλά και για πολιτικές επιδιώξεις αφού έχει συγκεκριμένες αντιλήψεις και υψηλά ιδανικά. Σταθερά δύσκολα και αγχωτικά τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών 21, 22, 23, 24 Ιουλίου με τον Ουρανό να μην επιτρέπει τη σταθεροποίηση προσωπικών, επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και θεμάτων υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν δεν υπήρχαμε εμείς ποιος θα έβαζε άραγε τον κόσμο σε τάξη; Θα πρέπει να μας προσέχετε ως πολύτιμα αντικείμενα και ας μην έχουμε πάντα την τόσο μεγάλη εξωτερική λάμψη… έχουμε σίγουρα όμως την λάμψη της δομημένης σκέψης και της ευθυκρισίας! Η Νέα Σελήνη θα λειτουργήσει λίγο μυστικά, λίγο παθιασμένα, λίγο φοβιστικά, ίσως και λίγο μελαγχολικά ιδιαιτέρως για τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου. Θα τους βγάλει αναπάντεχα από τα ήσυχα, προβλέψιμα νερά τους φέρνοντας κάποια θέματα υγείας στο προσκήνιο που όμως θα συνδέονται περισσότερο με ψυχολογικούς παράγοντες και λιγότερο με σωματικούς. Ο Άρης από τους Διδύμους θα φέρει άγχος και διαμάχες στον επαγγελματικό στίβο, με καλή όμως έκβαση στο τέλος, αρχικά στους γεννημένους τον Αύγουστο που ούτως ή άλλως έχουν την εύνοια του Ουρανού σε τρίγωνα! Ευνοημένοι οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, ιδιαιτέρως όσοι έχουν γεννηθεί 12, 13, 14, 15 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να πραγματοποιούν σταθεροποιητικά τρίγωνα και να δομούν ‘’οικοδομήματα’’ με εξαιρετική μελλοντική διάρκεια!

ΖΥΓΟΣ

Η κομψότητα και η διαλλακτικότητα είναι από τα μεγάλα σας προτερήματα και η Νέα Σελήνη ακριβώς απέναντι σας θα βαλθεί να δοκιμάσει την αντοχή τους! Με τόση πίεση που θα δεχθείτε, πόσο κομψοί στους τρόπους και στο λόγο θα αντέξετε να παραμείνετε; Και με την ενεργοποίηση της Έκλειψης των Θεοφανίων οι γεννημένοι 6, 7, 8, 9 Οκτωβρίου θα αισθάνεστε πως κατοικείτε στον πύργο της Βαβέλ! Η Νέα Σελήνη θα δημιουργήσει θέματα που αφορούν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και ίσως μέχρι τη φάση της Πανσελήνου, στο τέλος του μήνα να έχετε διακόψει οριστικά όποια σχέση δεν έχει προοπτική βελτίωσης. Περισσότερο πιεσμένοι εδώ και αρκετό διάστημα οι γεννημένοι 15, 16, 17, 18 Οκτωβρίου με τον Κρόνο, Νότιο Δεσμό και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να σας συνθλίψουν! Ευνοημένοι οι Ζυγοί του Σεπτέμβρη με τον Άρη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων να σας χαρίζει εύνοια, ενεργητικότητα αλλά και να σας ανοίγει δρόμους για ευχάριστες μετακινήσεις και επιμορφωτικά ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν έχει αρκετό βάθος για έναν Σκορπιό γιατί η αξία βρίσκεται εκεί που οι πολλοί δεν μπορούν να φτάσουν. Προνόμιο δικό τους η εμβάθυνση αλλά και το ανικανοποίητο του ψαξίματος… Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών, 23, 24, 25, 26 Οκτωβρίου, ψάχνετε από τον προηγούμενο Μάιο να καταλάβετε τι είναι αυτό που έχει φέρει τη ζωή σας πάνω κάτω, αλλά ακόμη αδυνατείτε να βρείτε την αιτία. Είναι ο Ουρανός αυτός που έχει φέρει την αναστάτωση και που έχει βαλθεί να σας κάνει άλλους ανθρώπους! Μέχρι και το καλοκαίρι θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο καθώς θα ενεργοποιήσει και την Έκλειψη του περασμένου μαύρου Ιούλη… μετά, τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε κάποια σειρά. Η Νέα Σελήνη θα φέρει εργασιακά θέματα στο προσκήνιο καθώς και γραφειοκρατικά θέματα που ζητούν διεκπεραίωση. Ο Άρης από τους Διδύμους σας θυμίζει πως είστε πολύ ικανοί στη διαχείριση χρημάτων, τόσο των δικών σας, όσο και τρίτων. Είναι καλό διάστημα για να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν, αποζημιώσεις, κληρονομιές αλλά και για αποφάσεις δικαστηρίων. Εξαιρετικό διάστημα για τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί 7, 8, 9, 10 Νοεμβρίου με τον Ποσειδώνα να πραγματοποιεί εξαιρετικά τρίγωνα στον Ήλιο τους. Ευκαιρίες οικονομικές και συναισθηματικές, αισιοδοξία και καλλιτεχνικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κανένα ταξίδι δεν είναι αρκετά μακρινό για έναν Τοξότη! Και τώρα με τον κυβερνήτη σας το Δία πανίσχυρο μέσα στο ζώδιο σας, τα ταξίδια της ζωής σας σωματικά και διανοητικά έχουν πάψει να έχουν όρια! Τοξότης και όρια, σχήμα οξύμωρο. Η Νέα Σελήνη θα φέρει έρωτες στη ζωή σας. Έρωτες νέους… έρωτες παλιούς που θα σας φαίνονται σαν νέοι… έρωτες σε ταξίδια… έρωτες στη δουλειά… έρωτες και δημιουργία! Ο Άρης στους Διδύμους, ακριβώς απέναντι σας θα φέρει και την απαραίτητη αντιπαράθεση που θα προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις σχέσεις σας τις προσωπικές…γιατί στις επαγγελματικές και συνεταιριστικές θα φέρει ένταση πραγματική! Αν δεν θέλετε να τερματίσετε συνεργασίες, καλό θα ήταν να είστε προσεχτικοί σε αυτά που τάζετε ή σας τάζουν γιατί ο Ποσειδώνας στη σύνοδο του με τον Ερμή από τους Ιχθύες θολώνει το περιβάλλον και δεν δίνει την πραγματική διάσταση των καταστάσεων. Αυξημένη προσοχή πρέπει να έχουν οι γεννημένοι 6, 7, 8, 9, 10 Δεκεμβρίου να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης ή κλοπής ή μην ακούσουν γλυκά ψέματα που αργότερα θα αποδειχθούν πικρές αλήθειες. Εξαιρετικά ευνοημένοι οι γεννημένοι 14, 15, 16 Δεκεμβρίου με το Δία σε σύνοδο με τον Ήλιο τους. Η εύνοια και η καλοτυχία στην απόλυτη έκφραση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη ξυπνά μνήμες και καταστάσεις που θα προτιμούσατε να αποφύγετε. Αλλά εσείς ποτέ δεν αποφεύγετε τις ευθύνες σας και ούτε θα αρχίσετε να το κάνετε τώρα . Θα μείνετε και θα παλέψετε τους παλιούς ‘’εχθρούς’’ που θα ξαναφέρει στο δρόμο σας η ενεργοποίηση του μονοπατιού της Έκλειψης των Θεοφανίων. Ο περασμένος Ιανουάριος θα ξυπνήσει και θα μεταφέρει τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίσατε τότε , μέσα ακριβώς στο σπίτι σας και θα ταράξει την οικογενειακή σας γαλήνη. Οι γεννημένοι 5, 6, 7 Ιανουαρίου φροντίστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θέματα που αφορούν το σπίτι σας, ως ανθρώπινες παρουσίες, αλλά και ως ακίνητη περιουσία. Μην αμελήσετε φυσικά και θέματα που αφορούν στην υγεία σας ιδιαιτέρως αν είχαν ξεκινήσει τέλος 2018, αρχές 2019. Σε σταθερά δύσκολη θέση οι γεννημένοι 14, 15, 16, 17 Ιανουαρίου που δεν έχουν πάψει να σφυρηλατούνται από Κρόνο και Πλούτωνα και Νότιο Δεσμό. Συγχαρητήρια για τις αντοχές σας και μην ξεχνάτε πως οι μεγάλες θερμοκρασίες μετατρέπουν την αδιάφορη άμμο σε διάφανο γυαλί! Εξαιρετικό διάστημα για τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών με τον Ουρανό από τον Ταύρο να τους χαρίζει απίστευτες ευκαιρίες. Ο Άρης από τους Διδύμους θα βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητας σας και θα σας κάνει συνεπέστερους σε θέματα υγείας και γραφειοκρατίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν μπορεί να λειτουργήσει θετικά για εσάς. Σε ένα ζώδιο γήινο και αργό που εκτός του ότι δεν σας ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά σας εκνευρίζει κιόλας με τη νωχελικότητα του. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες 21, 22, 23 Ιανουαρίου έχετε πάθει κρίση προσωπικότητας με τον Ουρανό αυτό απόν τον Ταύρο να σας αναστατώνει και να ανατρέπει ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένο στη ζωή σας… και είναι ακόμη η αρχή! Η Νέα Σελήνη του Απρίλη θα φέρει μικρά ταξίδια, μετακινήσεις, αλλά και θέματα που αφορούν στα αδέρφια σας κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, στις , 4, 5, 6, και 7 Φεβρουαρίου. Αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία, τη διδασκαλία ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα λόγου και γραφής, οι νέες ιδέες θα έρχονται εύκολα και ο λόγος θα ρέει . Ο Άρης από τους Διδύμους θα είναι βοηθητικός και αναζωογονητικός καθώς θα φρεσκάρει τον τρόπο σκέψης σας , θα σας χαρίσει ψυχικό σθένος και θα γίνετε θαρραλέοι στις επιδιώξεις σας. Θα κυκλοφορεί μέσα στον πέμπτο οίκο σας, γι’ αυτό και θα σας χαρίσει μια ακατάληπτη πίστη ως προς την υλοποίηση των ονείρων σας και θα σας κάνει πρόθυμους να αποκτήσετε απογόνους. Οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί 10, 11, 12, 13, Φεβρουαρίου βιώνουν αισιόδοξες στιγμές με το Δία να πραγματοποιεί χαριτωμένα τρίγωνα στον Ήλιο τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Νέα φεγγάρια είναι πάντα έτοιμα για νέα συναρπαστικά ξεκινήματα και όταν το Νέο Φεγγαράκι εμφανίζεται σαν μια μικρή ασημένια λωρίδα στον Ουρανό εσείς τα Ψαράκια είστε έτοιμα να ερωτευτείτε… σαν έτοιμα από πάντα! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ποσειδώνας δεν σας αφήνει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για όλα αυτά που πέφτουν στο έρωτα σας , εσάς που έχετε γεννηθεί 6, 7, 8, 9 Μαρτίου και στη σύνοδο του με τον Ερμή σας παραπλανά αδιάντροπα. Προσοχή στις απογοητεύσεις και τα ψέματα, προσοχή στους τεχνητούς τρόπους χαράς! Η Νέα Σελήνη του Απρίλη στον Κριό θα σας φέρει νέες οικονομικές απολαβές και θα ενεργοποιήσει θετικά θέματα που αφορούν στα εργασιακά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε οι τυχεροί του διαστήματος καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας χαρίζουν την εύνοια τους με τα καταπληκτικά εξάγωνα τους από ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Άρης από τους Διδύμους βάζει σε εγρήγορση τους Ιχθύες των πρώτων ημερών καθώς τους χαρίζει γρήγορη σκέψη και επαναστατικές ιδέες, αλλά και την απαραίτητη μαχητικότητα ώστε να τις υλοποιήσουν.

Είναι νωρίς ακόμη μες στον κόσμο αυτόν, μ’ ακούς
Δεν έχουν εξημερωθεί τα τέρατα, μ’ ακούς
Τό χαμένο μου το αίμα και το μυτερό, μ’ ακούς
Μαχαίρι
Σαν κριάρι που τρέχει μες στους ουρανούς
Και των άστρων τους κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς…
ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣυμβουλές περί Κρόνιας διαχείρισης κατά τα πέρασματα του.
Επόμενο άρθροΟι προβλέψεις της εβδομάδας από 8 μέχρι 14 Απριλίου 2019
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here