Widgets Magazine

Της Άννας Μπήρου

Η Νέα Σελήνη που ακολουθεί μετά την ολική Σεληνιακή εκλειψη της 21/1 πραγματοποιείται Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου το βράδυ στην 15η μοίρα και 45’ του Υδροχόου.

Η φύση της όμως είναι Ζυγίσια καθότι οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε Παρορμητικά ζώδια με το στοιχείο του Αέρα να επικρατεί, ειναι δηλαδή μια Ν.Σελήνη με πυρήνα Ζυγό και ταυτόχρονα ωροσκόπο Ζυγό και μεσουράνημα στον Καρκίνο (για την Αθήνα) στην 22 μοίρα. Tα τέσσερα σημεία του ορίζοντά της (Ωροσκόπος, Μεσουράνημα, DSC, ΙC) για Αθήνα πάντα, είναι σε παρορμητικές μοίρες και συντονισμένα με τους δεσμούς της Σελήνης σε Καρκίνο-Αιγόκερω τον άξονα των εκλείψεων του 2019. Η 22η είναι και η μοίρα της μεγάλης συνάντησης Κρόνου Πλούτωνα στον Αιγόκερω τον Γενάρη του 2020 με συνακόλουθο και μεγεθυντή τον Δία που θα βρίσκεται κι εκείνος τότε στον Αιγόκερω.

Μία Νέα Σελήνη είναι η συνάντηση σε σύνοδο των δύο Φώτων και σηματοδοτεί ενα τέλος και μία νέα αρχή που προκύπτει το 15ήμερο μέχρι την επόμενη Πανσέληνο. Εδώ γίνεται στον ελεύθερο, πρωτοποριακό και επαναστατικό Υδροχόοο και δίνει την ελπίδα της αλλαγής αν και υποβόσκει ένταση και αντιπαράθεση καθόσον οι υπόλοιποι πλανήτες αντιπαρατάσσονται σε σκληρές όψεις. Επίσης ενώ Ερμής, Αρης, Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας κατέχουν θέση δύναμης στα ζώδια που βρίσκονται, τα Φώτα (Ηλιος/Σελήνη) είναι σε θέση αδυναμίας. O Ηλιος στον Υδροχόο και η Σελήνη με χαμηλή βαθμολογία εφόσον κυβερνιέται από τον Κρόνο που διόλου δεν συμπαθιούνται αμοιβαία. Οχι ιδιαίτερα δυναμική και δυνατή σαν έναρξη λοιπόν η συνάντηση των δύο Φώτων στις 4/2.

Εμπεριέχει επιπλέον αυτή η Νέα Σελήνη στοιχεία αιφνιδιαστικά και επαναστατικά μιας και στον 7ο γωνιακό οίκο του χάρτη της βρίσκεται ο Αρης σε εκρηκτική σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και οι δύο μαζί σε Τ σχηματισμό που εξάγει ο Πλούτωνας σε απόσταση αναπνοής από τον 4ο οίκο του χάρτη πολύ κοντά με Νότιο Δεσμό και Κρόνο. Οταν πλανήτες τόσο σημαντικοί βρίσκονται σε γωνιακούς και παρορμητικούς οίκους δημιουργώντας ενα κοσμικό παρορμητικό σταυρό, τα γεγονότα έρχονται άμεσα και καταλυτικά. Ετσι μιας και ο 4ος οίκος είναι η πατρίδα, η οικογένεια και το σπίτι μας και ο 7ος που βρίσκεται ο Αρης οι σχέσεις μας και οι συνεργασίες μας, εκεί θα επικεντρωθούν και τα περισσότερα γεγονότα.

Αν δούμε και τους δύο χάρτες της Ελλάδας αυτόν της μεταπολίτευσης του 74 αλλά και τον χάρτη της ανεξαρτησίας της 3/2/1830 (Πρωτόκολλο του Λονδίνου), θα παρατηρήσουμε ότι:

Στον πρώτο χάρτη ο Ηλιος της στην 00 Υδροχόου στον γωνιακό 1ο οίκο της επηρεάζεται από την έκλειψη της 21/1/19 που ενεργοποιείται εκ νέου από 13 Φεβρουαρίου μέχρι 17 Φεβρουαρίου λόγω διέλευσης Αρη από την 00 Ταύρου και η Νέα Σελήνη γίνεται στον 8ο οίκο της(οίκο των αποκτημάτων από τρίτους) και 9ο οίκο (οίκο σχέσεων με το εξωτερικό). Ηδη εχουν ενεργοποιηθεί οι χρηματοδοτήσεις των ξένων προς εμάς καθότι οι ξένοι μάλλον υποστηρίζουν Τσίπρα -δεν σχολιάζουμε πολιτικά εδώ μόνον αστρολογικά- και τα γεγονότα βράζουν στο παρασκήνιο μετά την παραίτηση Καμμένου και την συμφωνία των Πρεσπών. Μέσα στον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο 19 όταν ο Χείρωνας και ο Ουρανός αλλάξουν ζώδια ο πρώτος μπεί στον πολεμικό και παρορμητικό Κριό στις 18/2 και ο δεύτερος στον Ταύρο στις 6/3 όπου θα ενεργοποιήσει ξανά την Σεληνιακή έκλειψη της 21/1 μέχρι 6 Απριλίου, σίγουρα θα συμβούν αλλαγές και δυνατά γεγονότα στο εσωτερικό της χώρας με πορείες, αντιδράσεις και προκήρυξη εκλογών μέσα σε ένα κλίμα έντασης και βίαιων γεγονότων Αρης Ουρανός) και υπόγειας ίντριγκας και παρασκηνίου μεταξύ ομάδων ανθρώπων (τετράγωνο των δύο με Πλούτωνα και Νότιο Δεσμό).

Στον δεύτερο χάρτη του 1830 με ωροσκόπο 29 30’ Ταύρου, η Νέα Σελήνη γίνεται στον γωνιακό 10ο οίκο της χώρας οπότε και πάλι δρομολογούνται έντονα γεγονότα και ενάρξεις και αλλαγές στο χώρο της εξουσίας και της κυβέρνησης υπό το καθεστώς των ενεργοποιημένων εκλείψεων.

Οσον αφορά τα καθ’ ημάς στον Χάρτη της Νέας Σελήνης ο Ερμής απέχει λιγότερο από 8,5 μοίρες από τον Ηλιο άρα ειναι ακόμα καμμένος και εντείνει τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό στην σκέψη και στον γραπτό μας λόγο μην βοηθώντας το εκρηκτικό κλίμα των ημερών.

Διέξοδος παραμένει το εξάγωνο ακριβείας Κρόνου Ποσειδώνα που βοηθάει στην γείωση και υλοποίηση ονείρων και ιδανικών και ευνοεί πολύ τα μέσα του Β Δεκαήμερου των Παρορμητικών (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) και γειώνει τις υπερβολές των Μεταβλητών του Β δεκαήμερου που έχουν «ξεσαλλώσει» με την σύνοδο Αφροδίτης Δία που βαλλόταν όμως από το τετράγωνο Δία Ποσειδώνα.

Τα ζώδια που ευνοεί εν τέλει αυτή η Νέα Σελήνη για ξεκινήματα πρωτοποριακά και Υδροχοικά σε φιλίες, στόχους, project και επικοινωνία στο internet αλλά και στην ανακάλυψη της Αλήθειας όποια κι αν είναι αυτή για τον καθένα μας, είναι οι Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί των μεσαίων ημερών του Β δεκαήμερου και όσοι έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες από την 13 έως την 17 μοίρα των ζωδίων αυτών. Επίσης ευνοεί από σύνοδο Αντισκιάς τους Σκορπιούς γεννημένους 6 ή 7 Νοεμβρίου ή και όσους εχουν Μεσουράνημα, Ωροσκόπο ή Σελήνη στην 14η μοίρα του Σκορπιού.

Και βέβαια σε επιφυλακή πρέπει να είναι για ατυχήματα και να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση εντάσεων, νεύρων καυγάδων και εμμονικών χειριστικών συμπεριφορών το τρίτο δεκαήμερο των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων λόγω τετραγώνου Αρη και Πλούτωνα και επικείμενης συνόδου Αρη Ουρανού και όλο αυτό να συνδέεται με τους Δεσμούς.

Από την μία θα νοιώθουνε μια απίστευτη ενέργεια και δύναμη και «φουλ στην πρίζα» να κατακτήσουν κορυφές, και από την άλλη όταν οι άλλοι δεν θα μπορούν να συντονιστούν μαζί τους στον ξέφρενο παρορμητικό χορό τους και αρνούνται να τους κάνουν τα χατήρια θα θέλουν να τα «γκρεμίσουν» όλα και να τα κάνουν «γης μαδιάμ». Προσοχή λοιπόν μέχρι 17/2 σε οδήγηση στις συζητήσεις και στο χειριστικό παρασκήνιο και εκτονώστε οι Παρορμητικοί ένταση σε οτιδήποτε δημιουργικό και παραγωγικό.

Τέλος η μελέτη των μεσοδιαστημάτων κατά Εμπερτιν αυτής της Νέας Σελήνης έδωσε τις παρακάτω εξισώσεις που χρωματίζουν τις τάσεις των πλανητών το επόμενο 15ήμερο. Καλό είναι να το διαβάσετε γιατί δίνει στίγμα για γεγονότα.

Ηλιος= Κρόνος/Ποσειδώνας: Ελλειψη ζωτικότητας, Μία ευαίσθητη ψυχή. Μία προδιάθεση για ασθένεια. Αδύνατος οργανισμός.

Σελήνη= Κρόνος/Ποσειδώνας: Η ανικανότητα για συναισθηματική ανάπτυξη. Ασθένεια εξ’αιτίας συναισθηματικού πόνου ή προσβολής. Γυναικείες χρόνιες ασθένειες.

Αρης= Ηλιος/Αφροδίτη: Τεκνοποίηση, Σύλληψη. Ενας τρυφερός σύζυγος. Ενας φλογερός εραστής.

Αρης= Σελήνη/Αφροδίτη: Αφοσιωμένη σύζυγος, η επιθυμία κάποιας να γίνει μητέρα. Αγάπη για τα ταξίδια. Γέννηση

Αρης= Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμός: Η ατυχία του να εξαρτάται κάποιος από κάποιον άλλο.

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here