Widgets Magazine

Ενας Παρθένος με απίστευτο χιούμορ!

Κάτω από τον Αστερισμό της Παρθένου, με εξαιρετικό Ερμή επίσης στην Παρθένο και σε γωνία με τον καλλιτεχνικό πλανήτη Ποσειδώνα ξεδιπλώνει τη φαντασία και το όραμα του με εξαιρετικό τρόπο. Η Ιδανική έκφραση των σκληρών γωνιών του “χαοτικού” πλανήτη είναι να προικίσει το άτομο με έμπνευση, φαντασία και ιδεαλισμό εκφράζοντας έτσι την ανώτερη ποιότητα του πλανήτη και στρέφει τις προσωπικότητες προς την θετική του πλευρά ,αφήνοντας απέξω τα “επικίνδυνα” σπορ των έξεων που μπορεί να δημιουργήσει αν το άτομο δεν βρει το δρόμο του προς την τέχνη.

 

Ωροσκόπος στους Ιχθύς επίσης δηλώνει ένα πρώιμο καλλιτεχνικό περιβάλλον που ίσως οι γονείς να έδωσαν από νωρίς κατεύθυνση σε καλλιτεχνικές διεξόδους είτε απασχολούμενοι οι ίδιοι είτε δίνοντας όραμα στον ίδιο με σπουδές στη μουσική, το χορό, τη ζωγραφική κλπ

 

Ήλιος και Ερμής λοιπόν σε τετράγωνο με Ποσειδώνα προικίζουν με δυνατές δεξιότητες αντιληπτικότητας και παρατήρησης του περιβάλλοντος χώρου και φυσικά με τη δυναμική κριτική (και επικριτική) ιδιοσυστασία του ζωδίου της Παρθένου έχουμε μια προσωπικότητα που “ζωγραφίζει” σενάρια, ιστορίες, πλάθει ρόλους αλλά τους ερμηνεύει και καταπληκτικά εφόσον και η Αφροδίτη του στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα -και στον 5ο οίκο του θεάματος – δίνει παραστάσεις από μικρή ηλικία, ακόμα και μπροστά στον καθρέπτη του μπάνιου! Φωτεινή, glam Αφροδίτη νιώθει ασφάλεια με τον εαυτό της και επιζητά το θαυμασμό και το χειροκρότημα ακόμα και αν ο Ήλιος στην Παρθένο θεωρητικά είναι σεμνός και ταπεινός.

 

 

Η Σελήνη του στους Διδύμους, επικοινωνιακή, αέρινη και ιδανική στον τομέα των δημοσίων σχέσεων δίνει τα πιο γλυκά και αφοσιωτικά της συναισθήματα από τον 4ο οίκο του χάρτη του, δηλώνοντας έτσι τις σχέσεις αγάπης και φροντίδας με τα γυναικεία μέλη της οικογένειας του- μητέρα- Καλό παιδί και από σπίτι, με όχι ασφαλή και σταθερή εικόνα πατρικού προτύπου- μάλλον με απουσία αυτού- ή με κάποιας μορφής εξιδανίκευση, έπλασε μόνος του την εικόνα που επιθυμεί για τον εαυτό του, δίνοντας καθημερινά και έναν άλλο ρόλο μέσα από τον προσωπικό του καθρέπτη. Ταλέντο και δημιουργική έκφραση επίσης του χαρίζει ο σχηματισμός του χαρταετού- με κορυφή τον Πλούτωνα και τον Β δεσμό της σελήνης οποίος κάθε φορά που ενεργοποιείται στο χάρτη του , φέρνει αποτελεσματικές νέες ιδέες που καταγράφει και αποδίδει με το γνωστό καυστικό χιούμορ του. Οι Παρθένοι εξάλλου το διαθέτουν αυτό και συχνά βλέπουμε σεναριογράφους με απίστευτο ταλέντο στην ατάκα  και ο επίσης γνωστός μας Παρθενος Δημήτρης Αποστόλου των “2 ξένων” των “στάβλων” κι ένα σωρό άλλων πετυχημένων σειρών της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Ο Νίκος φέτος με την διέγερση του χαρταετού του από τον Δία κάνει μια πολύ πετυχημένη διαδρομή με την εκπομπή του -στην μέχρι τώρα κατ αλλα βαρετή Tv- αλλά και με ένα θεατρικό έργο που πραγματικά “σπάει” ταμεία (Βερβερίτσα)

Ύστερα από μια 2 ετία που ο Ποσειδώνας τον είχε αδρανοποιήσει, ίσως και απογοητεύσει επαγγελματικά και προσωπικά, τώρα δικαιώνεται το ταλέντο και οι δεξιότητες του τόσο στη συγγραφή όσο και στην υποκριτική( στη Βερβερίτσα είναι απίστευτα κωμικός στο ρόλο του Μενέλαου Φονιά)

Το καλοκαίρι ο Ουρανός θα του πρότεινε να ξεκουραστεί αρκετά μια και οι εκλείψεις θα τον έχουν λίγο στοχοποιημένο σχετικά με την προσωπική του ζωή αλλά και την φυσική του κατάσταση αλλά όμως…τα επομένα χρόνια  οι πλανήτες του επιφυλάσσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες εφόσον ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα τριγωνίσει τον Ηλιο και τον Ερμή του ταυτόχρονα με την πριμοδότηση του Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Σε αναμονή λοιπόν για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και αστείρευτο γέλιο από τον αγαπημένο μας Νίκο

 

 

Καλή επιτυχία από καρδιάς

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογική ανάλυση για τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο
Επόμενο άρθροOι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4 έως και 10/2/2019
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here