Widgets Magazine
Ο ”ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ” ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!
Για να τελειώσει κάτι… οτιδήποτε κι αν είναι αυτό … οριστικά και αμετάκλητα, για  να περάσει πια  στη λήθη, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει τον κύκλο του. Πρέπει να κλείσει κάθε εκκρεμότητα και μετά να πάει στο ”καλό” με όσα υπολείμματα άφησε στην ψυχή μας.  Μια τέτοια κοσμική  εκκρεμότητα θα κλείσει τους λογαριασμούς της αυτές τις ημέρες. Από τις 20 του Σεπτέμβρη μέχρι και το τέλος του, θα ζωντανέψει η Έκλειψη του Ιουλίου, αυτού του μαύρου, του καπνισμένου, του αποκορωμένου όπως θα έλεγε η γιαγιά μου η Χριστίνα αν ζούσε. Αποκορωμένοι ήταν  οι κακοί, οι ανίατοι  και οι επιζήμιοι για αυτήν… αποκορωμένος και ο Ιούλιος του 2018 λοιπόν! Ο Άρης θα φτάσει σιγά, σιγά στις 4 μοίρες του Υδροχόου και θα ενεργοποιήσει την Έκλειψη της 27ης,  θα επιστρέψει με τις δολοφονικές και αιμοβόρες του τάσεις και θα τσιγκλίσει πληγές νωπές ακόμη. Οι τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη θα πρέπει να μας βρουν ψυχωμένους ,με τεράστια υπομονή και σύνεση στις αποφάσεις μας.
  Το πλανητικό σκηνικό δύσκολο με ένα σκληρό Ταυ τετράγωνο Άρη, Αφροδίτης, Ουρανού στα Σταθερά ζώδια.  Ένα επιπλέον επιβαρυντικό γεγονός  θα είναι και η συμμετοχή του Νότιου Δεσμού της Σελήνης  σε σύνοδο με τον Άρη στο σημείο της Έκλειψης.  Στις 4 μοίρες του Υδροχόου φαίνεται να έχει  δοθεί ένα ραντεβού επίπονο μα αναπόφευκτο . Ο  Νότιος Δεσμός είναι ένα σημείο με βαρύ καρμικό και μεταφυσικό φορτίο και δηλώνει την απώλεια που βιώνουμε, δηλώνει τα συναισθήματα και τις μνήμες που πονάνε.   Και όταν  ο Άρης ακουμπά τόσο στενά πάνω του, είναι σα να έχουμε μια σκληρή σύνοδο Κρόνου ,Άρη, αφού η ιδιοσυγκρασία του Νότιου Δεσμού είναι παρόμοια με αυτή  του Κρόνου! Ιδιαίτερα προσεκτικοί  οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ 22 – 26 Ιανουαρίου και ακόμη περισσότερο όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές 1959 – 1960 και 1989- 1990. Πρέπει να γνωρίζουν πως υποθέσεις του καλοκαιριού που αφορούσαν σε σχέσεις, εργασία, γονείς, αλλά και  παιδιά,  θα επανέλθουν.
     Πέρα τώρα  από τα γεγονότα που μπορεί να μας απασχολήσουν γενικά… το ειδικό βάρος των ημερών πέφτει και πάλι στην πλάτη του άξονα των Σταθερών!
 ΤΑΥΡΟΙ 21- 25 Απριλίου, εσείς είστε οι  πιο τυχεροί του άξονα σας γιατί έχετε  την προστασία της ασπίδας  του Κρόνου από τις 2 μοίρες του Αιγόκερω και θα ανταπεξέλθετε  με μεγαλύτερη ευκολία στο τέλος του Σεπτέμβρη.  ΛΕΟΝΤΕΣ   25 – 29 Ιουλίου, ΣΚΟΡΠΙΟΙ 25 – 28 Οκτωβρίου και  ΥΔΡΟΧΟΟΙ 22- 26 Ιανουαρίου … προσοχή! Προσοχή στις σχέσεις σας και στα οικονομικά σας, ή στα οικονομικά που θα γίνουν αιτία να χαλάσετε τις σχέσεις σας, ή στις σχέσεις που θα σας φέρουν σε οικονομικά αδιέξοδα! Προσοχή και στον τρόπο που οδηγείτε, στις μετακινήσεις σας και γενικότερα στην υγεία σας! Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο μπορεί να σας χαρίζει απίστευτη ενέργεια, αλλά είναι ενέργεια που κατά κάποιον τρόπο πάει χαμένη γιατί σας κάνει ανυπόμονους, επιθετικούς και δεν μπορείτε να τη διοχετεύσετε  στη σωστή κατεύθυνση.
Πολλοί από εσάς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού , θα έρθετε αντιμέτωποι και με θέματα που άνοιξαν το καλοκαίρι του 2017 και ακόμη σας ταλαιπωρούν! Με το τέλος του Σεπτέμβρη ίσως μπορέσετε να δώσετε οριστικές λύσεις και αν δεν τα καταφέρετε τώρα , θα έχετε άλλη μια ευκαιρία  την άνοιξη, που ο Ουρανός θα περάσει πάλι από τις δικές σας μοίρες .
 Επίσης, με  Ωροσκόπο , Μεσουράνημα αλλά και προσωπικούς πλανήτες στα Σταθερά , οι τελευταίες ημέρες  του Σεπτέμβρη  θα φέρουν αλλαγές αλλά και αποφάσεις που θα είναι εξαιρετικά σημαντικές, κομβικές θα έλεγα για τη ζωή σας. Και αν τώρα δυσκολευτείτε και αν αναστατωθείτε και νομίζετε πως το Σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας, αλλάξτε γρήγορα στάση και σκέψη! Εσείς τα Σταθερά είναι αλήθεια  λατρεύετε την παγίωση, λατρεύετε την ”ακινησία”, μα για θυμηθείτε… όσες φορές σας έσπρωξαν , σας ξεκούνησαν με το ζόρι… μετά δεν είπατε… ευτυχώς!!!!” Δεν θα το τολμούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο και τελικά  ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα στη ζωή μου!”  Αφήστε τον Ουρανό να σας ανακατέψει την απλωμένη  ”μπουγάδα” , αφήστε τον Ουρανό να σας αναστατώσει  τα μαλλιά, αφήστε τον Ουρανό να σας αλλάξει τη διάθεση και να σας κάνει να τολμήσετε…   Αρετή έχετε… τόλμη σας χρειάζετε!
   Και επειδή αυτή τη φορά είστε υποψιασμένοι θα περιμένετε ξάγρυπνοι και προετοιμασμένοι την επιστροφή του  ”δολοφόνου” πίσω από την πόρτα για να τον αιφνιδιάσετε εσείς … αν μη τι άλλο, τουλάχιστον θα τον δυσκολέψετε!

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 17-23 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Σεπτεμβρίου: Το ξύπνημα της μνήμης – Η μνήμη της πληγής
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here