Widgets Magazine

  O Eρμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας,της πληροφόρησης,της γραφής,της κριτικής,του εμπορίου, της μελέτηςων αδελφών, της νεότητας ,με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του βέβαια, την ευστροφία, την επικοινωνία,την συνθετική σκέψη!

Κυβερνά τα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου.

  Αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα από τις 7 Ιουλίου μέχρι 25 Ιουλίου ο Ερμής θα διελαύνει απ’ το ζώδιο του Λέοντα και ένα διάστημα αρκετών ημερών,θα προηγείται του Ήλιου, οπότε ο νους θα δουλεύει πιο έντονα, πιο δραστήρια και με μια δόση ανυπομονησίας.

  Βρισκόμενος ο πλανήτης στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, επιζητά την παραδοχή, την επιβεβαίωση, τον θαυμασμό αλλά και η σκέψη μας θα έχει μια πιο εγωιστική τάση κι εμείς θα ενεργούμε μ έναν… ηγετικό τρόπο!

Ας δούμε όμως πως θα μας επηρεάσει ο φτερωτός πλανήτης ανάλογα με το ζώδιό μας!

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το διάστημα θα είναι κατάλληλο για να διασκεδάσετε,να χαρείτε με τα παιδιά σας ακόμα και μέσα απ’ το διάβασμα ή την διδασκαλία.Θα ερωτευθείτε βάζοντας την λογική αυτή την φορά μπροστά και ίσως να παίξουν σημαντικό ρόλο νεώτερα άτομα από εσάς στο ερωτικό πεδίο. Το χιούμορ και η πνευματική επικοινωνία θα σας είναι αναγκαία!

ΤΑΥΡΟΣ: Τις μέρες αυτές το σπίτι είναι ο χώρος δράσης. Εργασία στο σπίτι, διδασκαλία στο σπίτι, αλληλογραφία με πρόσωπα ευχάριστα και λαμπερά. Η σχέση με τους οικείους σας βρίσκεται σε μια φάση ήρεμης επαφής και συνεννόησης!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι ευκαιρία να κάνετε ταξιδάκια σε glamorοus τοποθεσίες, να αναδείξετε την επικοινωνιακή σας ικανότητα. Η ανάγκη σας για μάθηση και η ανάγκη σας για πληροφόρηση, σας οδηγούν στο κατώφλι των ιντερνετικών καναλιών! Η σχέση σας με τους συγγενείς, θα βρίσκεται σ΄ ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επαγγελματική σας κατάσταση, περνά σε ένα επίπεδο δημιουργικότητας. Οι οικονομικές συναλλαγές και οι συμφωνίες θα φανούν εποικοδομητικές. Μπορεί να αποκτήσετε κάποιο τιμαλφές αντικείμενο. Όπως επίσης μπορεί να έχετε κάποια κέρδη από περισσότερες μεριές.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη σας για επικοινωνία θα είναι μεγάλη. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και φιλικοί. Η ευστροφία σας θα είναι αξιοσημείωτη και δεν θα περνάτε απαρατήρητοι. Θα σφύζετε από ενέργεια για μάθηση. Ίσως αγοράσετε ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα απαιτήσετε από τους γύρω να σας καταλάβουν, ενώ εσείς θα είστε απορροφημένοι απ τις σκέψεις σας. Το ένστικτο και η φαντασία θα σας βοηθήσουν αυτές τις μέρες, ώστε να επιλύσετε διάφορα θέματα που κινούνται υπογείως.Μην κλειστείτε σπίτι, βγείτε έξω και… φωτογραφήστε ότι είναι ενδιαφέρον για εσάς!

ΖΥΓΟΣ: Oι φιλίες σας είναι το σημαντικό κεφάλαιο των ημερών. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, ίσως να είναι  ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τραγουδιστές, συγγραφείς, εκδότες ή νεότερα άτομα. Θα έχετε πολλές συζητήσεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ο ελεύθερος χρόνος σας θα αξιοποιηθεί κατάλληλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αδέλφια σας ίσως να έχουν σημαντική επιρροή στα θέματα της δουλειάς σας,  όπως και η “μορφή”πατέρας (σ’ ένα ψυχολογικό επίπεδο που αντιπροσωπεύει την δύναμη της εξουσίας),σας καθοδηγεί στο τι πρέπει να κάνετε και τι όχι. Μάλλον θα γίνουν συζητήσεις και για αλλαγή δουλειάς ακόμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανάγκη των ημερών για εσάς θα είναι η μάθηση ή η επιθυμία σας να ταξιδέψετε πραγματικά η νοερά ή να καταστρώσετε το σχέδιο των διακοπών σας σε μέρη πολυσύχναστα ή στο εξωτερικό. Θα “ξεσκονίσετε” ξανά τις ξένες γλώσσες που γνωρίζετε. Οι φιλοσοφικές και πνευματικές συζητήσεις θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον για να συμμετάσχετε.

ΑIΓΟΚΕΡΩΣ: Κι όμως μπορεί να σας πιάσει επενδυτική μανία. Θα αναπτύξετε έντονη σεξουαλικότητα με δραστήρια φαντασία, θα κάνετε λιγότερο ύπνο αλλά θα σας απασχολήσουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Μπορεί από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο να έχετε κέρδη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι καλή περίοδος για να λύσετε ή να κουβεντιάσετε θέματα που αφορούν τον γάμο, την σχέση ή κάποια συνεργασία.Ο ι προοδευτικές ιδέες και απόψεις σας, ενθουσιάζουν τους φίλους αλλά και τον σύντροφο σας. Ίσως επιλέξετε για σχέση άτομο μικρότερης ηλικίας ή με νεανική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεση σας για δουλειά είναι υποτονική γιατί προτιμάτε να βρείτε τρόπο να διασκεδάσετε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δώσετε στα παιδιά σας και στη σωματική τους άσκηση. Εσείς θα οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια μία  εκδήλωση ή ενα πάρτυ με μπουφέ υγιεινής διατροφής. Ο λόγος σας θα ενέχει το στοιχείο της φαντασίας και θα είναι λίγο πομπώδης.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here