Widgets Magazine

Φέρνοντας στο προσκήνιο χάρτη της Ελλάδας με Ήλιο στην 22 Αιγόκερω, στην κρίσιμη μοίρα για το 2020

Υπάρχει ένας αστρολογικός χάρτης για την Ελλάδα που δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα, όμως θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να τον δούμε, ειδικά τώρα, καθώς έχει Ήλιο στις 22 Αιγόκερω. Μοίρα στην οποία ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο ο συνοδικός κύκλος του Κρόνου – Πλούτωνα, που σημαίνει ότι αυτή η σύνοδος θα είναι ιδιαίτερης σημασίας για την χώρα μας. Συνοδικό κύκλο ονομάζουμε την σύνοδο μεταξύ δύο πλανητών. Οι αργοί πλανήτες, από Κρόνο και πάνω, επειδή αργούν πολύ να συναντήσουν ο ένας τον άλλον, όταν συμβαίνει αυτό δίνει γεγονότα μεγάλης σημασίας και μακριάς διάρκειας.

Ο χάρτης αυτός είναι η ημέρα διακήρυξης ανεξαρτησίας της Ελλάδας, 13 Ιανουαρίου 1822, στην εθνική συνέλευση της Επιδαύρου, με την αναγνώρισή μας ως κράτος από την Αϊτή. Εμείς ωστόσο  χρησιμοποιούμε κυρίως τον χάρτη του 1830 επειδή τότε μας αναγνώρισαν στην Ευρώπη. Από την στιγμή που ήδη έχουμε αναγνωριστεί από την Αϊτή, θεωρώ πως τότε είναι η “γέννηση” του κράτους μας.

Δεν αμφισβητώ τον χάρτη του 1830, δουλεύει κι εκείνος καθώς έχει χρησιμοποιηθεί πολύ, όμως κατά την άποψή μου, σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία, δουλεύει πάρα πολύ και αυτός του 1822.

Ο χάρτης της 13ης Ιανουαρίου 1822 δείχνει την Ελλάδα Αιγόκερω. Μήπως και δεν είμαστε κοινωνία του φαίνεσθαι και των πρέπει; Ο ανταγωνισμός μεταξύ μας είναι μεγάλος. Στις σπουδές μας, στην εργασία μας, στο ποιος θα κάνει καλύτερο γάμο ή ποιος θα πετύχει σε όσα έχουν να κάνουν με την εικόνα του προς τα έξω.  Τα κοινωνικά “πρέπει” είναι βαθιά ριζωμένα μέσα μας…

Ο χάρτης είναι χωρίς ώρα και τον έχουμε βάλει στις 12 μμ. Σύμφωνα με κάποια γεγονότα πιθανολογώ ότι κάπου εκεί στο μεσημέρι είναι η σωστή ώρα, με τον Ωροσκόπο στον Ταύρο. Υπάρχει έντονο το στοιχείο του Ταύρου καθώς είμαστε αγρότες και γαιοκτήμονες. Η ανάγκη για κατοχή είναι εμφανής, κυρίως στις παλαιότερες γενεές. Ίσως φαίνεται περίεργο, όμως δεν το συνηθίζουν πολλοί λαοί να θέλουν να χτίσουν – αγοράσουν σπίτια για εκείνους και τα παιδιά τους και μετά να αφήνουν κληρονομίες. Είναι ταυρίσια ανάγκη για ασφάλεια και υπάρχει έντονη στην χώρα μας.

Η Σελήνη είναι τετράγωνο με Ποσειδώνα και Ουρανό. Με την Σελήνη-Ποσειδώνα έχουμε δυνατό συναίσθημα και συγκίνηση, θέλουμε να βοηθούμε τους άλλους ανθρώπους. Το κάνουμε χωρίς αντάλλαγμα και είναι αυτό το “φιλότιμο του Έλληνα” που δεν μπορεί να μεταφραστεί σε άλλη γλώσσα. Περπατώντας στον δρόμο, αν δούμε κάποιον να κακοποιεί μια γυναίκα θα μπούμε στην μέση. Υπάρχουν χώρες που ο κόσμος ούτε καν θα δώσει σημασία και θα συνεχίσει το βάδισμά του να πάει στην δουλειά του. Το άσχημο της όψης όμως είναι ότι ξεχνάμε εύκολα… Αυτό φαίνεται έντονα στην ψήφο μας. Δεχόμαστε παραμύθι.

Με την Σελήνη-Ουρανό βγαίνει ο επαναστάτης από μέσα μας, δεν δεχόμαστε εύκολα την κυριαρχία. Είμαστε ανεξάρτητοι, ιδεαλιστές και καινοτόμοι. Κάνουμε αυτό που θέλουμε, με τον τρόπο που εμείς θέλουμε και το πετυχαίνουμε, καθώς σε αυτό βοηθάει και ο Ήλιος στον Αιγόκερω που πάντα πετυχαίνει! Έχουμε αναγνωριστεί διεθνώς για πρωτιές σε πολλούς τομείς.

Στον χάρτη υπάρχουν δύο συνοδικοί κύκλοι στο ξεκίνημά τους. Ο ένας είναι η σύνοδος του Δία-Κρόνου στον Κριό που συμβολίζει φιλελεύθερο πνεύμα και ανεξαρτησία. Ο άλλος είναι η σύνοδος του Ουρανού-Ποσειδώνα που δείχνει πνευματικά επιτεύγματα. Ας δούμε τώρα κάποια γεγονότα που χτυπούν έντονα τον Χάρτη.

6 Απριλίου 1941, εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα:

 

Διακρίνουμε την αντίθεση του Πλούτωνα-Άρη από διέλευση να σχηματίζει ταυ τετράγωνο ιδιομοιρίας με την προοδεύμενη Σελήνη της χώρας και τον προοδευμένο Κρόνο, την ώρα που σχηματίζεται και μεταξύ τους τετράγωνο. Επίσης η σεληνιακή Έκλειψη στις 16 Οκτωβρίου 1940 έγινε στις 22 49’ Κριού, σε τετράγωνο ακριβείας με τον Ήλιο της Ελλάδας. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Κρόνο δείχνει κατάλυση εξουσίας, βία και σκληρότητα. Έρχεται και ο Άρης απέναντι ο οποίος λειτουργεί σαν πυροκροτητής, πάνω στο ήδη προβληματικό προοδευμένο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου της Ελλάδας και έγινε το γεγονός.

Πτώση αεροσκάφους των Κυπριακών αερογραμμών Ήλιος στο Γραμματικό με 121 νεκρούς στις 14 Αυγούστου 2005:

 

Ο Solar Arc Άρης βρίσκεται στην 09 45’ Ιχθύων σε αντίθεση με τον γενέθλιο Άρη 09 39’ Παρθένου και ο Ουρανός από διέλευση στην 09 28’ Ιχθύων. Επίσης ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στην 09 20’ Ταύρου σε σύνοδο με τον προοδευμένο Κρόνο 08 55’ Ταύρου. Ο Ουρανός-Άρης δείχνει τα ξαφνικά ατυχήματα. Ο Άρης-Κρόνος τον θάνατο.

Είσοδος της Ελλάδας στο ΔΝΤ στις 23 Απριλίου 2010:

Τα φώτα πέφτουν στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.  Ήρθε σε σύνοδο με την Σελήνη ο προοδευμένος Άρης, ήρθε και ο Solar Arc Πλούτωνας και σε διέλευση πιάνει το φθίνον τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα, το οποίο δείχνει την δύσκολη πλέον οικονομική κατάσταση και μας βγάζει από την πλάνη (Σελήνη-Ποσειδώνα) ότι μπορούμε να καταναλώνουμε χωρίς όριο και να ζούμε με δάνεια πάνω στα δάνεια. Μας ταράζει συθέμελα και χτυπιέται και το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού καθώς όλη αυτή η κατάσταση μας προκάλεσε μεγάλη ένταση.

Τον Ιανουάριο του 2020 κλείνει ο κύκλος του Κρόνου – Πλούτωνα και φυτεύεται ο σπόρος για τον καινούριο κύκλο. Γίνεται σε σύνοδο με τον Ήλιο της χώρας μας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εγκαθίδρυση κυβέρνησης με δικτατορικό χαρακτήρα που θα μας επηρεάσει άμεσα. Η σύνοδος των δύο σκληρών πλανητών γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω που τους χρωματίζει με ακόμη πιο σκληρά χαρακτηριστικά. Πιθανόν μας κυβερνήσουν οι ίδιοι οι τραπεζίτες, όπως στο πείραμα που είχε γίνει με τον Παπαδήμο στις 11-11-2011…

Επίσης το ευρώ χάνει την δύναμή του σε αυτήν την όψη καθώς ιδρύθηκε στην αντίθεση Κρόνου-Πλούτωνα, που σημαίνει ότι ιδρύθηκε στην περίοδο ενός κύκλου που βρισκόταν στην μέση και όχι στην αρχή του. Ό,τι γεννιέται σε αντίθεση δεν έχει γερές βάσεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν το 2020 στην σύνοδο να δημιουργηθεί νέο νόμισμα το οποίο θα έχει πολύ γερές βάσεις με τον Κρόνο-Πλούτωνα στο ξεκίνημα νέου κύκλου και τον Δία να έρχεται κι αυτός σε σύνοδο οπότε ξεκινάει παράλληλα και ο κύκλος του Δία-Πλούτωνα που έχει να κάνει με την οικονομία και λίγο πιο κάτω, στην 00 Υδροχόου ξεκινάει και ο κύκλος του Δία-Κρόνου. Ό,τι και να δημιουργηθεί με αυτές τις βάσεις, θα έχει διάρκεια και θα κρατήσει.

Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την χώρα μας το 2020 και για όλον τον κόσμο, όμως υπομονή καθώς από το 2023 έρχεται όμορφη εποχή με ευημερία, λόγω των πολλαπλών αύξοντων κύκλων των πλανητών. Αυτό που τώρα θα μας δυσκολέψει, καθώς δεν θα είναι πρόσκαιρο και δεν θα φύγει, πιθανόν θα αλλάξει πρόσωπο ή θα μαλακώσει και θα ζήσουμε εποχές καλύτερες και από αυτήν του 1990-2000.

Θα γίνει ανάλυση σε επόμενο άρθρο για το πώς θα πρέπει να βιώσουμε το 2020, πώς θα βγούμε αλώβητοι από αυτό, πώς λειτουργεί το Σύμπαν μέσω των κύκλων των πλανητών. “Όπως μας τραγουδούν θα πρέπει να χορέψουμε”… στον χορό που μας σέρνουν οι πλανήτες. Ακολουθώντας την ροή αποστασιοποιημένοι και στα πάνω και στα κάτω.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙχθύες, Ποσειδώνας και εθισμοί – Μια βαθύτερη κατανόηση
Επόμενο άρθροHellenic Astrology Forum 2019: Ομιλία για την σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα
Είμαι Λέων, του 1981, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Από μικρό παιδί είχα ερωτήματα και ανησυχίες για το πώς λειτουργεί ο Κόσμος και πώς μπορούν όλα να γίνουν καλύτερα. Από το 2008 ασχολούμαι συστηματικά με μελέτες Φιλοσοφίας, Μυθολογίας και Εσωτερισμού και γνωρίζοντας τα τελευταία χρόνια την Αστρολογία μου λύθηκαν πολλές απορίες, βλέποντας πως οι Μύθοι και τα Αρχέτυπα είμαστε εμείς, λειτουργούν στον ψυχισμό μας. Με την Αστρολογία λοιπόν γνωρίζουμε τον Εαυτό μας και τί είναι αυτό που πρέπει να εναρμονίσουμε για να έχουμε από εδώ και στο εξής ευτυχισμένο Βίο. Ως Απόφοιτη πλέον Αστρολογικών Σπουδών του Κ.Δ.Β.Μ ''Εναλλακτική Παιδεία'' και με έντονη την ενασχόληση μου με την Μυθολογία, καθώς διαχειρίζομαι και την ομάδα στο facebook "Αποσυμβολισμός της Ελληνικής Μυθολογίας" όπου θα βρείτε πλούσιο υλικό γύρω από αυτά, ασχολούμαι με την συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου και ακολουθώ το συναρπαστικό ταξίδι της Γνώσης, αυτό στα βάθη της Ψυχής μας ! Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here