Widgets Magazine

Οι άνθρωποι με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς έχασαν την αίσθηση του χρόνου. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν αντιλαμβάνονται πως περνά η μέρα τους, ο μήνας, ο χρόνος τους… Τρέχουμε λένε, παλεύουμε με το χρόνο να προφτάσουμε και μόνιμα έχουμε την αίσθηση της απώλειας των στιγμών! Οι μυημένοι στην Αστρολογία γνωρίζουμε ότι το αντίπαλον δέος του Κρόνου είναι ο Ποσειδώνας και αντίστροφα.

Ο Ποσειδώνας έκανε την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων τον Φεβρουάριο του 2012, και παρόλο που τόνους μελάνι γράψαμε για την βασική του επιρροή στον ζωδιακό κόσμο, και μιλήσαμε για άδολη, υπερκόσμια αγάπη, συμπόνια και φιλευσπλαχνία- όχι ότι τα ακύρωσε – αλλά κατάφερε να μας θολώσει τόσο πολύ που αμελήσαμε το βασικό του εχθρό αυτόν της έννοιας του χρόνου δηλαδή του Πατέρα που τον βασάνιζε τον ίδιο τον Κρόνο!

Ίσως αποφάσισε να εκδικηθεί ως κακοποιημένο παιδί τον βάναυσο πατέρα που τον κατάπιε και έριξε το ροζ πέπλο της λήθης στην ανθρωπότητα με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να χάσουμε την έννοια του «χρόνου» μέσα μας…

Μα πως περνούν οι ώρες, οι μέρες, ο μήνας τα χρόνια από τότε κανείς μας δεν κατάλαβε – Αρχικά ο καθένας μόνος του απορούσε γιατί του φεύγει έτσι ο χρόνος, γιατί όλη μέρα τρέχει και δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα, τελικά ο κόσμος και οι δουλειές του συρρικνώθηκαν μέσα στο τίποτα, οι προσπάθειες αποδίδουν μεν αλλά γενικά πάλι λίγα, μηδαμινά αποτελέσματα κυριολεκτικά ένα «τίποτα». Βάσανα που παλιά μας κρατούσαν συντονισμένους στο παρόν και ένας αγώνας επιβίωσης φάνταζε στα μάτια μας αιώνας, τώρα η εξάντληση του μόχθου ισοδυναμεί με ισχυρό ναρκωτικό που βυθίζει την ανθρωπότητα και τη μνήμη της στην αιώνια λήθη.

Πάντα όταν περνάμε δύσκολα ο χρόνος δεν φεύγει, αγωνιούμε να πάμε παρακάτω να περάσει το δύσκολο, το εμπόδιο, το κόλλημα … τώρα στα πιο δύσκολα, τα πιο πέτρινα χρόνια της κρίσης γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Ισχυρό αντίδοτο του Ποσειδώνα ο Κρόνος, είναι αυτός που με το πρόσταγμα του οργανώνει, θέτει όρια, χτίζει με δομικά υλικά το παραπέτασμα – το όριο/σύνορο – να μην ξεφεύγει η σκέψη και η πράξη πέραν του «πρέπει» πέρα από το αόρατο τείχος που κυβερνά η οραματική φαντασία του μισητού παιδιού του που κατάπιε χωρίς οίκτο κάποτε… Η εκδίκηση του Ποσειδώνα είναι εδώ, διασχίζοντας το ζώδιο των Ιχθύων διέλυσε το χρόνο …διέλυσε τον Κρόνο!

Βασιλική Κόντη

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές όψεις Σεπτεμβρίου και πως θα μας επηρεάσουν
Επόμενο άρθροOι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/8 έως και 1/9/2019
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here