Widgets Magazine

Αγαπητοί Δίδυμοι, σας εύχομαι καλό μήνα. Στα μέσα του καλοκαιριού έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας (μετά τις 5/7) που σας γλυκαίνει και κάνει την καθημερινότητα πιο όμορφη. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα λοιπόν, εκμεταλλευτείτε αυτή την αστρολογική συγκυρία και γίνετε πιο όμορφοι, τραβήξτε τα βλέμματα επάνω σας. Στις αρχές του μήνα τα οικονομικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτόν τον  τομέα. Οι φίλοι σας και οι συνεργάτες επίσης όπως και τα ταξιδάκια ( καλοκαίρι είναι μην  το ξεχνάμε).

Προβλέψεις Ιουλίου για το Α’ Δεκαήμερο  του Διδύμου

Το 1ο δεκαήμερο έχει τη χαρά να υποδέχεται την Αφροδίτη στις 5/7 που σημαίνει ότι γίνεστε ακόμα πιο όμορφοι, σχεδιάζετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού με αισιοδοξία και πολύ καλά κάνετε! Προσέχετε τα οικονομικά σας όμως εκεί στις αρχές του μήνα. Παρότι ο Άρης και ο Ήλιος μπαίνουν σε φιλικό προς εσάς ζώδιο, στις 22/7 περίπου οι προστριβές με το περιβάλλον σας , συγγενείς ,γείτονες κ.τ.λ, θα είναι ξαφνικές, όπως και από συλλογικούς χώρους. Το υπόλοιπο του μήνα ευελπιστώ ότι θα είναι ότι πρέπει για να περάσετε καλά.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Β’ Δεκαήμερο  του Διδύμου

Το 2ο δεκαήμερο στις αρχές του μήνα, θα αισθανθείτε λίγο απογοητευμένοι από το ότι τα χρήματα δεν σας φτάνουν για τα μακρόπνοα σχέδια σας κι αυτό είναι αλήθεια.Αργότερα στα μέσα του μήνα όλα θα φτιάξουν, θα δείτε ότι η επικοινωνία με τους γύρω σας είναι θαυμάσια και οι μετακινήσεις για διασκέδαση πολλές. Τα παιδιά θα σας δώσουν χαρά ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία σας δίνει τύχη και στα ερωτικά (18/7). Παρ’ ότι η Αφροδίτη είναι από τις 14-23/7 στο δεκαήμερο σας, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας πιέζουν. Η γνώμη μου είναι να ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς: έτσι και αλλιώς  λάμπετε αυτή την εποχή. Μια προσωρινή απογοήτευση στα αισθηματικά σας ή η αίσθηση ότι οι ιδέες σας δεν γίνονται αποδεκτές, γίνονται πιθανότητα γύρω στις 17/7. Επίσης εκείνο το διάστημα να προσέχετε τις εξαπατήσεις.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Γ’ Δεκαήμερο  του Διδύμου

Το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα την άφιξη της Αφροδίτης στις 24/7.Καταρχάς προσέχετε την διαχείριση στα οικονομικά. Η Πανσέληνος αυτό το μήνα σας φωτίζει το κομμάτι που λέγεται παραλείψεις σε σχέση με σχέδια που κάνετε για να κερδίσετε χρήματα. Στα μέσα του Ιουλίου, γύρω στις 18, θα υπάρχουν έξοδα που δεν τα περιμένετε. Ίσως οφείλονται στο γεγονός ότι αυτή την περίοδο θέλετε να δώσετε χρήματα για ένα ακίνητο ή μια επένδυση, κάτι που δεν είναι κακό. Οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές. Κοντά στις 24/7 θα έχετε ξαφνικές μετακινήσεις με ευχάριστη παρέα ή φίλους. Επίσης ατέρμονες συζητήσεις με σκοπό κάποιες συνεργασίες ή από την άλλη φλερτ που θα οδηγήσουν σε σχέση. Μην ξεχνάτε ότι εκείνη την εποχή η Αφροδίτη είναι στο δικό σας χώρο και απαιτεί σταθερότητα από εσάς, κομμάτι δύσκολο στον ερωτικό τομέα. Διότι μέχρι το τέλος του μήνα κεραυνοβόλος έρωτας καραδοκεί. Τα ταξιδάκια με αγαπημένα πρόσωπα ακόμα και με groups , ενδείκνυνται, γιατί όχι; Το τέλος του μήνα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε διακοπές .

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2017 για το ζώδιο του Ταύρου
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2017 για το ζώδιο του Καρκίνου
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here