Widgets Magazine

Αγαπητοί Καρκίνοι, καλό μήνα. Έχετε περάσει πολλά με τον Άρη και τον Ερμή στο ζώδιο σας απέναντι από τον Πλούτωνα κι έχετε πάρει μια γεύση από το τι πρέπει να προσέχετε. Οπότε ο Ιούλιος δεν πρέπει να σας κάνει πιο μεμψίμοιρους, αντιθέτως πιο σοφούς. Όλο αυτό το διάστημα θα έχετε φοβερή έμπνευση και διαίσθηση και πραγματικά θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αποφεύγετε κακοτοπιές .Ο Ερμής σας έχει βοηθήσει στα οικονομικά , στις επικοινωνίες και τα γραπτά, επίσης ο Άρης να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Ανάλογα με το δεκαήμερο παρατηρώ μεγάλες διαφορές στην ψυχολογία και στα γεγονότα. Το ότι σε πολλούς από εσάς ο Ήλιος σας λάμπει μην ξεχνάμε ότι είναι σημαντικό: Είναι τα γενέθλια σας.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Α’ Δεκαήμερο  του Καρκίνου

Το 1ο δεκαήμερο που έχει περάσει δύσκολα ,τώρα ηρεμεί κατά κάποιο τρόπο, την ένταση την διαχειρίζεστε πιο εύκολα, οι όψεις έχουν αμβλυνθεί και σας επηρεάζουν πολύ λιγότερο.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Β’ Δεκαήμερο  του Καρκίνου

Το 2ο δεκαήμερο θα έχει πολλές ανατροπές αλλά και μεγάλη δύναμη. Μέσα στο μήνα , αναγκαστικά να πρέπει να τιθασεύσετε την επιθετικότητα που υποβόσκει καιρό μέσα σας. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να γίνει αιτία χωρισμού και ρήξης με το άμεσο περιβάλλον. Αν δεν θέλετε να τελειώσει μια σχέση, μην ενεργήσετε τώρα, αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει. Απέναντι είναι ο Πλούτωνας και καραδοκεί να φέρει την οριστική ρήξη. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι οι σχέσεις που σας βυθίζουν στο πάθος, χωρίς καμιά λογική και μπορεί αργότερα να αποδειχτούν καταστροφικές. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας φωτίζει την δυσκολία που υπάρχει τώρα να πετύχετε τους στόχους σας ,τα θέλω του Ήλιου δεν μπορούν να ανθίσουν ,συναισθηματικοί παράγοντες σας σταματούν. Με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες φοβάμαι ότι θα βγουν απωθημένα που θα διακόψουν κάποιες από τις σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας και το πιθανότερο είναι ότι έτσι έπρεπε να γίνει ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Στα μέσα του μήνα η καλή επικοινωνία με την οικογένεια επανέρχεται, όπως και συζητήσεις για ακίνητα και οικονομικά. Τα συμπεράσματα θα έχουν θετικά αποτελέσματα (γύρω στις 14/7). Το επόμενο 15ημερο θα είναι ευχάριστο και με ταξιδάκια (καλοκαιράκι, μην το ξεχνάμε), το συναίσθημα είναι σίγουρο ότι θα έχει ερωτική χροιά ενώ μια άλλη περίπτωση είναι ένα ταξίδι ευχάριστο αλλά και με οικονομικό όφελος.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Β’ Δεκαήμερο  του Καρκίνου

Το 3ο δεκαήμερο στην αρχή του Ιουλίου είναι πιο ουδέτερο, απλά εκεί στις 5/7 είναι πιθανή κάποια λεκτική επίθεση από χώρους που συμμετέχετε. Είναι καλό να προσέχετε την παρορμητικότητα κι από την δική σας πλευρά. Στα μέσα του μήνα ο Ερμής σας βοηθά να κάνετε συμφωνίες με σκοπό το κέρδος (είτε με τον γραπτό είτε με τον προφορικό λόγο). Προσοχή θα χρειαστεί σε ομάδες (π.χ. σύλλογος) όπου άτομα προσπαθούν να σας διαβάλουν πίσω από την πλάτη σας σε ό,τι αφορά τα ταλέντα σας η τις γνώσεις σας. Μάλλον όλα αυτά αφορούν τις διαφορετικές αντιλήψεις σας. Πηγαίνετε διακοπές, το έχετε ανάγκη και ψυχικά και σωματικά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2017 για το ζώδιο του Διδύμου
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2017 για το ζώδιο του Τοξότη
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here