Widgets Magazine

Αγαπητοί μου Παρθένοι σας εύχομαι καλό μήνα. Αυτό που θα αισθάνεστε  πιο πολύ, είναι μια εσωτερική αναστάτωση. Με τον Άρη στον 12ο  οίκο σας, νομίζει κανείς ότι ο πόλεμος γίνεται μέσα σας. Το νιώθετε ότι κάτι σας εμποδίζει να λειτουργήσετε όπως θα θέλατε και δεν είναι ένας φανερός αντίπαλος που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Άλλα μια ανησυχία από το ένστικτο σας που σαφώς πρέπει να εμπιστεύεστε, δεν πρέπει να σας καταβάλει έτσι ώστε να μην χαίρεστε την καθημερινότητα. Τα οικονομικά σας σε γενικές γραμμές είναι καλά: με τον Δια στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο δεν θα ξεμείνετε από υλικά αγαθά. Αντίθετα,  μέσω της δουλειάς σας ή με βοήθεια από άλλους θα μπορέσετε να κινηθείτε άνετα. Ο Ερμής μέχρι τις 12 του μήνα σας κάνει επικοινωνιακούς, είναι το διάστημα που θα μετακινηθείτε άνετα (ευκαιρία για διακοπές ) και θα γνωρίσετε ανθρώπους διευρύνοντας έτσι τον κύκλο σας. Προσοχή θα χρειαστεί στην αναδρομή του Ερμή μετά τις 12/8, όπου εκεί η ασυνεννοησία και οι καθυστερήσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Α’ δεκαήμερο της Παρθένου

Στην αρχή του μήνα με τον αγαπητό σας Ερμή μέσα στο χώρο σας, θα είστε πρωταγωνιστές στις συζητήσεις, στην επικοινωνία κάντε ό,τι είναι να κάνετε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Μετά τις 12/8 με την αναδρομή θα είναι ακατάλληλη εποχή για συμφωνίες και μετακινήσεις χωρίς εμπόδια. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7/8 θα επηρεάσει πιο πολύ το τέλος του δεκαημέρου, σε θέματα που αφορούν την υγεία και την καθημερινότητα. Προσοχή στην διατροφή.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου   

Ο Ποσειδώνας είναι απέναντι από το δεκαήμερο σας και σας δίνει ψευδείς πληροφορίες κι απογοητεύσεις από σύντροφο και συνεργάτες. Όμως από την άλλη, η δυναμική στα οικονομικά μέσω της δουλειάς σας είναι μεγάλη κι έχετε το περιθώριο ανάπτυξης. Αρκεί να διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, έτσι ώστε να μην έχετε απώλειες. Προσοχή και σ’  ό,τι αφορά την υγεία, την μισθωτή εργασία και την καθημερινότητα: Είναι οι τομείς που επηρεάζονται από την σεληνιακή έκλειψη στις 7/8.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου

Τα γενικά στην αρχή για το ζώδιο σας τα διαβάσατε. Τώρα θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή πιο πολύ στην Έκλειψη Ηλίου στις 21/8 που θα σας επηρεάσει. Πιθανό είναι να έχετε μια τάση απομόνωσης και ενδοσκόπησης, αρκεί αυτό να μην σας καταβάλλει ψυχολογικά. Επίσης σ’ εσάς αυτή η έκλειψη γίνεται στον ηλιακό άξονα 6 και 12 που σημαίνει πως ό,τι αφορά την υγεία σας δεν πρέπει να το παραμελείτε. Άλλος ένας τομέας που θέλει προσοχή είναι η εργασία σας και η καθημερινότητα που μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, αν τελικά είναι αυτό που θέλετε ή σας καταπιέζει και πρέπει να την αλλάξετε.

 

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2017 για το ζώδιο του Λέοντα
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2017 για το ζώδιο του Ζυγού
Κατερίνα Καράμπελα
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here