Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς του Κριούς ο Αύγουστος θα είναι ένας άκρως ερωτικός και δημιουργικός μήνας. Νέες γνωριμίες, άφθονο φλερτ, η libido σας στα κόκκινα αλλά αν δεν προσέξετε δεν θα λείψουν και οι εντάσεις σε θέματα ερωτικά αλλά και παιδιών.  Ο Ουρανός στο ζώδιο σας εξακολουθεί να σας αλλάζει ριζικά τις δομές της ζωής σας. Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στον Λέοντα σας ξεσηκώνει να βγείτε, να ερωτευτείτε, να χαρείτε τη ζωή και να δημιουργήσετε. Σας τονώνει πολύ την αυτοπεποίθηση αλλά και τον εγωισμό, γι’ αυτό φροντίστε να εκτονώσετε την δυναμική της όψης με προσφορά προς τους άλλους και όχι για προσωπική προβολή και επιβεβαίωση. Ο Δίας στον Ζυγό στον τομέα των σχέσεων έχει βαλθεί να σας αποκαταστήσει με μία νέα σχέση η ακόμα και με γάμο. Ευνοούνται όμως και πετυχημένες συνεργασίες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου κάνει τις σχέσεις πιο τρυφερές και πιο ουσιαστικές, ειδικά με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας κατάστασης, εξακολουθεί να σας προκαλεί με μεταμορφωτικές αλλαγές. Οι δύο εκλείψεις του μήνα, Σεληνιακή 7/8 και Ηλιακή 21/8 σας επηρεάζουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με φιλίες, ομάδες, έρωτες, δημιουργικότητα και παιδιά. Προσπαθήστε να εκλείψει ο εγωκεντρισμός και η εγωπάθεια.

 

Προβλέψεις Αυγούστου για το Α’ Δεκαήμερο του Κριού

 

Για τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου ο μήνας ξεκινάει με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη σε ισχύ από τα τέλη Ιουλίου, όπου πιθανόν σας έχει ήδη δώσει κάποιο νέο έρωτα και καινούργιες γνωριμίες καθώς και εντάσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου κάνει τα συναισθήματα πιο ρομαντικά και αυξάνει τη διάθεση σας για οικογενειακή θαλπωρή και φροντίδα. Ο Ερμής από το ζώδιο της πρακτικής Παρθένου κάνει την καθημερινότητα σας και την εργασία σας πιο παραγωγική και πιο διεκπεραιωτική μέχρι τις 13/8 όπου γυρνάει ανάδρομος και θα παραμείνει για όλο τον μήνα. Αναβολές και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις, στις συνεννοήσεις, στην εργασία αλλά και υποχρεώσεις από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διπλό – τσεκάρετε οποιαδήποτε συμφωνία κάνετε, ακόμα και για τις διακοπές σας, για να μην έχετε απρόοπτα.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Β’ Δεκαήμερο του Κριού

 

Οι Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου πρόκειται να ζήσετε έναν πολύ έντονο μήνα. Στις 4/8 το τετράγωνο Δία  – Πλούτωνα δημιουργεί αλλαγές και μεταμορφώσεις στην καριέρα και στις σχέσεις. Προσοχή στην υπερβολή, στην αφέλεια και στην επιπολαιότητα. Στις 10/8 το εξάγωνο Ήλιου – Δία σας ευνοεί επιπρόσθετα στα ερωτικά σας και στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, δίνοντας σας μια πολύ αισιόδοξη και γενναιόδωρη διάθεση. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης κάνει την επικοινωνία πιο όμορφη πιο ζεστή καθώς και την καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, αυξάνει τη διάθεση για ονειρικούς έρωτες και την καλλιτεχνική σας έμπνευση. Στις 15/8 η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα στον άξονα της οικογένειας και της καριέρας, έρχεται να δοκιμάσει την οικονομική σας και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τυχόν τάση σας για έλεγχο και επιβολή καθώς και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας γιατί η ρήξη σε συναισθηματικές ή επαγγελματικές σχέσεις είναι πολύ πιθανή.  Ακολουθεί στις 17/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία όπου σας ωθεί σε υπερβολές, γι’ αυτό προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις και σε σπατάλες.

 

Προβλέψεις Αυγούστου για το Γ’ Δεκαήμερο του Κριού

 

Οι Κριοί του τρίτου δεκαήμερου στις 13 /8 με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου, έχετε να περιμένετε σταθεροποίηση και εκπλήρωση σχεδίων που φροντίσατε να τα χτίσετε με ωριμότητα. Στις 20/8 κορυφώνεται το εξάγωνο Άρη – Δία όπου τονώνει την ζωτικότητα σας και την όρεξη σας για φλερτ και έρωτα. Στις 21/8 έχουμε την ηλιακή έκλειψη και την κορύφωση του τριγώνου Ήλιου – Ουρανού. Σημαντικές καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και δημιουργίες, κεραυνοβόλοι έρωτες, γεννήσεις παιδιών και αλλαγή διαμονής σε άλλη χώρα, είναι μερικές από τις πιθανές εκδηλώσεις των όψεων. Ακολουθεί και το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 24/8, μία όψη διασπαστική και ανατρεπτική, που έρχεται να σας δοκιμάσει στα οικονομικά σας και στα ερωτικά σας. Για κάποιους σηματοδοτεί χωρισμό, για άλλους όμως μπορεί να φέρει τον ξαφνικό έρωτα. Με προσοχή όμως γιατί η διάρκεια του και η σταθερότητα του είναι αμφίβολη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά από αυτό το καλοκαίρι. Στις 27/8 κλείνει ο μήνας με το εξάγωνο Δία – Κρόνου όπου έρχεται να σταθεροποιήσει σχέσεις και συνεργασίες. Ευνοούνται ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με εξωτερικό.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here